LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
kαμια πλεξουδα στον λεμο σου παει στο μυαλο!!! [οχι απο σκορδα] μπορει να εχει κανενα καλωδιο κομμενο και να μην φαινεται. διακοπτης στο πλαινο σταντ αν υπαρχει!!!τα σκασιματα ειναι ρευμα, οχι καυσιμο.
κοιτα και το μπουζοκαλωδιο, 2 φορες την εχω παθει ετσι
μπαμ μπουμ συνηθως ειναι κατι σχετικο με την αναφλεξη αλλα καλο ειναι να εισαι βεβαιοςς οτι και με τρομπα/φιλτρο ολα ειναι οκ...
Τυχερουλη...... 4 ευρώ μόνο!
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Παιδια μαλλον παιζουν μαιμουδες μπουζι....
Πηρα απο ενα μαγαζι που το βρηκα φθηνα για μενα και ενα φιλο 4 μπουζι...τα 3 βγηκαν οφ στο πολυ γρηγορο ουτε 1500 χλμ και
ειχαμε θεματα .
Πιθανότατα έχεις δίκιο, στο google βγάζει αρκετό υλικό για μαϊμούδες NGK και DENSO
Με λίγη ως πολύ παρατηρητικότητα τα ξεχωρίζεις.Πέρα από το ίδιο το μπουζί αλλά και πάνω στο κουτί της συσκευασίας.Από τη φωτό δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά αλλά αν είναι γνήσιο μπορεί και να το έκανα θεματάκι στην ngk ή τουλάχιστον στο κατάστημα που έγινε η αγορά. Λες και το χτύπησε κεραυνός το μπουζί.¨Η του έβαλαν ηλεκτρόδιο από πόντα μέσα![]()
κοίτα η αλήθεια είναι ότι το βρήκα αρκετά φτηνό για μπουζί. Μόνο 4 €. Στα σκρουτζομάγαζα που μπήκα να δω τιμές το έχουν 7.5 Και με υποψιάζει που ο πωλητής χωρίς να τον ρωτήσω μου είπε μόνος του ότι είναι το γνήσιο. Θα το έχω στο μυαλό μου και αν δω κάτι που να μη μου αρέσει στην συμπεριφορά του πάπου θα πάει άκλαυτο. Από το κουτί πάντως δεν ξέρω αν μπορείς να το ξεχωρίσεις. Τα NGK τα θυμάμαι σε κίτρινα κουτιά, αυτό ήταν σε κόκκινο με τα λογότυπα της NGK κανονικά τυπωμένα και σε κάποιο σημείο και ανάγλυφα (νομίζω). Τι να πω?? Μπορεί να άλλαξε η συσκευασία, δεν αγοράζω και κάθε μέρα μπουζί για να ξέρω. Το ίδιο το μπουζί ήταν ακριβώς όπως αυτό που έβγαλα, ο κωδικός του τυπωμένος με γαλάζια γραμματοσειρά όπως σε αυτό που έβγαλα με ίδιο μέγεθος γραμμάτων ίδια όλα. Ακόμα και το τελευταίο ψηφίο το 9 ήταν γραμμένο στην από κάτω σειρά, ακριβώς όπως στο "πρωτότυπο".
Πάντως θα είμαι υποψιασμένος αν και σήμερα που το κίνησα το παπί περισσότερο ήταν άψογο.