Μην γράψετε τίποτα για το χρώμα. Κίτρινο ήταν και κίτρινο θα ξαναγίνει.
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Καλορίζικο το εργαλείο φιλαράκι
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Με γεια με γεια. Αντε να κάνουμε χαζι στο λύσε δεσε!
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Μηχαναρος το γ@μημενο
Θα το βάψεις ή θα αλλάξεις κουστούμι?
Καλορίζικο...
καθε μερα ...νεα μερα.
Μας έφιαξες πρωι πρωι!
Ευχομαι να το δούμε γρήγορα στον χώρο που πρέπει να δουλέυουνε αυτά τα μηχανάκια!
LIVE FREEEEE!!!!!
Καλορίζικο!!!
Τρομερό εργαλείο!!!
Θα αδειάσω βενζίνη και λάδια. Θα δω τι σώζεται από αντλία ρεζερβουάρ θα αδειάσω λάδια. Θα βάλω λάδι λεπτό μέχρι πάνω. Λαδάκι Στον θάλαμο καύσης και θα μπει στην άκρη να τελειώσω με κάτι άλλο πρώτα.
Θα βαφτεί το κουστούμι. Αλλαγή θα κόστιζε αρκετά και κινέζικο δεν βάζω επάνω
Θέλει δουλειά. Έχει να πάρει μπροστά καμμία πενταετία + και αν και ήταν κάτω από πυλωτή έχει σε πολλά σημεία οξειδωσεις
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Δυστυχως μολις ειδα το θεμα και απο τα προηγουμενα φαίνεται οτι μονο εγω το ειχα για μια διετια,
Αργοπορημενα μεν αυτη ειναι η εμπειρια μου
Το μηχανακι ειναι βραχος απο την στιγμη λου πεταγεται το περιστροφικο αμορτισερ
Ζημιες σε 2, 5 χρονια τρεις
Καποιο καλωδιο γδαρθηκε και φορτωνε την ecu σφαλματα και καποια στιγμη κλείδωσε και δεν αφημε το μηχανακι να παρει μπροστα
Ξεβιδωθηκε ο διακοπτης σταν και μου εσβησε στην εθνιμη και εψαχνα να βρω τι παιχτηκε ωσπου το εβαλα μπροστα με νεκρο και μολις κουμπωσα πρωτη εσβησε και καταλαβα τι γινοταν
Τριτη και φαρμακερη εκλασε ο θερμοστατης φουσκωσε τα νερα πεταξε ενα σωληνα ψυκτικου μεταξυ του V και ελουσε παραφλου τον πισω τροχο με 180++ μια ασπρη τουφα στο μουσι απο εκει ειναι
Ηταν απολαυστικο σε ταξιδι το εδωσα με 50000 μετα απο service με καινουριους δισκους ohlins πισω ολοσωμη γιοσι πινακιδα zηη αν πηρες το"δικο" μου το θελω βολτα
Οτι αλλο θες ρωτα
Καλοταξιδο και καλοστριφτο
Υγ κανει τελειες σουζες
Sekundu s`agapune n`agapisi