Aν δεν μπορει καποιος Ηρακλειωτης να παει ,δεν μου κανει κοπο να το δω στις 24 αν και εφοσον μπορει ο ιδιοκτητης .
Απλα δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι η χωρα στις 24 του μηνα .
Aν δεν μπορει καποιος Ηρακλειωτης να παει ,δεν μου κανει κοπο να το δω στις 24 αν και εφοσον μπορει ο ιδιοκτητης .
Απλα δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι η χωρα στις 24 του μηνα .
Άν θέλεις κάτι από χαρτιά ή αν μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε ευχαριστος. Δυστυχώς δεν έχω γνώση να σού πω αν είναι καλά η όχι. Μπορώ να τραβήξω φοτο από όποιο σημείο της μοτοσικλέτας μού πεις και να στης περάσω εδώ η οτιδήποτε άλλο. Αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς στην άποψη μού.
καθε μερα ...νεα μερα.
Ναι φιλε μου κι εγω το σκεφτομαι το ΤΑ
Συγκεκριμενα σε ενα απο τα δυο μοντελα με βλεπω να καταληγω
και οχι οπωσδηποτε σε αυτα που σας εδειξα
Και για να μην χαλαω το θεμα εδω παρακαλω τους αρμοδιους να μεταφερουν την κουβεντα μας στο θεμα που ειχα ανοιξει για προταση αγορας μηχανης
Σας ευχαριστω ολους
Φιλε lioulio θα παω πρωτα στην bmw εδω που εχει ενα 700gs και ειναι περιπου το ιδιο με αυτο ,να το καβαλησω ,να δω αν μπορω να το κουμανταρω πρωτα ,αν μου κανει στη τελικη και να μιλησω με τον ανθρωπο αν μπορει κι αυτος τοτε για να το κοιταξεις
Φιλε παπασουζα στο ιδιο επιπεδο γνωσης ειμαι κι εγω με σενα οσον αφορα τις μηχανες
Αν χρειαστει κατι θα μιλησουμε
Σε ευχαριστω κι εσενα παντως
Παιδια λογω της καταστασης εχω σταματησει τις μετακινησεις .Δεν μενω Ηρακλειο .Στον Αγιο Νικολαο ειμαι.
ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ.
οποτε και δεν θα μπορεσω να βοηθησω δυστυχως.
Πάντως, λόγω των γεγονότων που αντιμετωπίζουμε, αναρωτιέμαι πως βάζει ή ανανεώνει αγγελίες στο car ο κόσμος? Υπάρχει που θα αγοράσει μοτοσυκλέτα και ειδικά ακριβή??
Θα μου πείτε, για να το ξέρεις, κοιτάς. Σωστά, χαζεύω καθημερινά, με χαλαρώνει....Καθείς με το βίτσιο του
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
Είσαι ''μπατίρης''; Θέλεις ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ; Όρμα το και βίο ανθόσπαρτο.
https://www.car.gr/25590327-kawasaki-zzr-600
https://www.car.gr/22909780-kawasaki-zzr-600
when life gets complicated... i ride.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Σίγουρα και δεν διαφωνώ αλλά χρειάζεσαι το λιγότερο 500+ έξτρα.Τα χτυπάνε και κάτι 3χίλιαρα τα F4.
Πέρα από αυτό δες τα zzr.Ούτε ακραποβιτς,ούτε φίλτρα κτλ,άλλο target group ιδιοκτητών χωρίς να είναι σίγουρο αυτό πάντα βέβαια.
Το cbr είναι και λίγο η χαρά του γκαυλωμένου γκαζοφονιά .
Θέλω clipons