Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: Τεπόζιτο με κωρονοϊό

Απομονω-μέλος

Τεπόζιτο με κωρονοϊό

Το τεπόζιτο του cbr, εύλογα, μετά από τόσα χρόνια έξω χειμώνα-καλοκαίρι, κόλλησε μάλλον κορωνοϊό
    Ιδού τα αποτελέσματα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rsz_img_20200320_182759.jpg 
Προβολές:	402 
Μέγεθος:	82,6 KB 
ID:	416246

Επειδή δεν έχω καμία διάθεση να ξηλώνω τεπόζιτα κτλ κτλ, και ούτε είμαι από τους ψείρες (no offence στα συμπαθή κατά τ 'άλλα αιμοδιψή έντομα),
    που κοιτάω τα στίγματα και με πιάνει αλλεργία, λέω να το τρίψω τοπικά μέχρι να καθαρίσει καλά, να του ρίξω ένα μαύρο spray που έχω πρόχειρο για να μην χειροτερέψει και ίσως να το καλύψω με ένα παρόμοιο αυτοκόλλητο για να μην βγάζει μάτι. Άντε στο τσακίρ κέφι, να ρίξω κι ένα αντισκωριακό αστάρι.

Είναι πολύ μπακαλοδουλειά ? Συνίσταται κάτι άλλο ΕΥΚΟΛΟ για την περίσταση μήπως ?

***Να χαρείτε την καραντίνα σας, μην αρχίσει κανένας να μου λέει καλύτερα ξήλωσε το να πάει για πλαστικοποίηση, ηλεκτροστατική, υδροστατική κτλ κτλ.
    Εξηγήθηκα εξ αρχής. Αν στεκόταν σεμεδάκι χωρίς να το παίρνει ο αέρας θα το είχα βάλει ήδη και δεν θα ρωτούσα.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αν θες τσάμπα θα κάνεις μπακαλοδουλεια με τοπικο τρίψιμο ασταρι χρώμα
    Αν μπορείς να πληρώσεις αλλά δεν θες να ξηλώνεις το πας σε επαγγελματία για τοπικη βαφη

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    To άφησες πολύ ρε συ

Ξεκίνησε με ένα πινελάκι και βερνίκι (αν έχεις αλλιώς το βερνικόχρωμα που έχεις) να βάζεις κάτω από το βερνίκι σαν κόλλα.
    Μετά από 1 ώρα, ξήσε τοπικά με ένα ξυλαράκι τυλιγμένο σε γυαλόχαρτο, το εσωτερικό που έχει σκουριές.
    Αν έχεις κάποιου είδους μίνιο, βάψε εσωτερικά και περίμενε όσο λέει στο κουτί του.

Αν έχεις στόκο (και το έχεις) στόκαρε την τρύπα "σφιγκτά", μη το κτίσεις δηλαδή, όσο λιγότερο γίνεται.
    Όταν στεγνώσει τρίψε με ένα τακάκι τυλιγμένο σε γυαλόχαρτο. Χωρίς νερό.
    Καθάρισε καλά και βάψε με το σπρέυ αργά, πέρασμα, 15', πέρασμα, 15' κ.λπ.
    Κάλυψε με αυτοκολλητο μόνο το προστατευτικό αυτοκόλλητο και την τάπα. Προσπάθησε να μην απλωθείς στα πέριξ
    προπονήσου γρήγορες κινήσεις κάπου αλλού, μην προσπαθείς να καλύπτεις θα έρθει με τα περάσματα.
    Κούνα 5' το υπάρχον σπρέυ, μη βάψεις στον Ήλιο.

αν σου βρίσκεται και βερνίκι πες μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george.S
    Μια χαρά θα το κάνεις
    Όχι για τέλειο αλλά για λειτουργικό και να σταματήσεις την διάβρωση ώστε αν ποτέ σου έρθει η όρεξη το φτιάχνεις καλά

Ασταρι να βάλεις και χρώμα αφού τριψεις καλά

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Το τεπόζιτο του cbr, εύλογα, μετά από τόσα χρόνια έξω χειμώνα-καλοκαίρι, κόλλησε μάλλον κορωνοϊό
    Ιδού τα αποτελέσματα.

Επειδή δεν έχω καμία διάθεση να ξηλώνω τεπόζιτα κτλ κτλ, και ούτε είμαι από τους ψείρες (no offence στα συμπαθή κατά τ 'άλλα αιμοδιψή έντομα),
    που κοιτάω τα στίγματα και με πιάνει αλλεργία, λέω να το τρίψω τοπικά μέχρι να καθαρίσει καλά, να του ρίξω ένα μαύρο spray που έχω πρόχειρο για να μην χειροτερέψει και ίσως να το καλύψω με ένα παρόμοιο αυτοκόλλητο για να μην βγάζει μάτι. Άντε στο τσακίρ κέφι, να ρίξω κι ένα αντισκωριακό αστάρι.

Είναι πολύ μπακαλοδουλειά ? Συνίσταται κάτι άλλο ΕΥΚΟΛΟ για την περίσταση μήπως ?

***Να χαρείτε την καραντίνα σας, μην αρχίσει κανένας να μου λέει καλύτερα ξήλωσε το να πάει για πλαστικοποίηση, ηλεκτροστατική, υδροστατική κτλ κτλ.
    Εξηγήθηκα εξ αρχής. Αν στεκόταν σεμεδάκι χωρίς να το παίρνει ο αέρας θα το είχα βάλει ήδη και δεν θα ρωτούσα.
    Τη δουλειά την εκανε το προστατευτικό μαλλον. Το εχω πάθει κι εγώ!
    Οπως είπαν και άλλοι, τρίψιμο, ασταρι και βάψιμο με ενα καλό σπρέι και θα είναι ΟΚ.
    Δεν θα είναι πολύ καλό οπτικά απο κοντά αλλά απο μακριά δεν θα φαίνεται.
    Βαζεις αν θές κι αλλο προστατευτικό απο πάνω και μετά είναι στο μυαλό σου να το ξεχάσεις η όχι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Ιδού τα αποτελέσματα.

Πλάκα κάνεις μάλλον, εκτός αν νομίζεις ότι κατά την διαδικασία δεν θα γίνει μονί το υπόλοιπο μηχανάκι

τρίψτο μέχρι να φύγει εντελώς η διάβρωση και κόλλα μια προστατευτική μεμβράνη.το γυμνό μέταλλο δεν θα έρχεται σε επαφή με υγρασία κι οξυγόνο,οπότε θα σταματήσεις την διάβρωση μέχρι να το πάρεις απόφαση και να πας να στο φτιάξουν όπως πρέπει.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    +1 στο σεμεδακι. εφαρμοσε το με σουπεργκλου
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Φίλε όχι, μην βάψεις τοπικά, θα γίνει κώλος.
    Στην θέση του, για φθηνή λύση θα έψαχνα το πιο μεγάλο τανκ παντ που θα μπορούσα να βρω ώστε να καλυφθεί το σημείο. Ίσως και ένα αυτοκόλλητο για την τάπα βενζίνης.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lospsi Προβολή μηνύματος
    Φίλε όχι, μην βάψεις τοπικά, θα γίνει κώλος.
    Στην θέση του, για φθηνή λύση θα έψαχνα το πιο μεγάλο τανκ παντ που θα μπορούσα να βρω ώστε να καλυφθεί το σημείο. Ίσως και ένα αυτοκόλλητο για την τάπα βενζίνης.
    Θα το φάει η υγρασία.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παντως με ενα δερματινο καλυμα τεποζιτου (μεταχειρισμενο ) θα ξαναγινει σαν καινουριο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Θα το φάει η υγρασία.
    Αν κολληθεί σωστά, δε νομίζω να περνάει από κάτω. Εξάλλου, η ζημιά έχει γίνει και ο φίλος δεν πολυνοιάζεται...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Παντως με ενα δερματινο καλυμα τεποζιτου (μεταχειρισμενο ) θα ξαναγινει σαν καινουριο
    Σωστό και αυτό

Απομονω-μέλος
    Ευχαριστώ πολύ όλους και ιδιαίτερα τον γαύρο

Δεν είχα ποτέ κάποιο άλλο αυτοκόλλητο-κάλυμμα εκεί, δεν ξέρω τι παίχτηκε και με τέτοιο σχήμα κιόλας.
    Ούτε τρύπα υπάρχει φυσικά, είναι εντελώς επιφανειακό το θέμα, ίσως να ξεγελάει η φωτο.
    Δεν θέλω απλώς να το καλύψω γιατί θα χειροτερέψει προφανώς, οπότε θα χρειαστεί και αστάρι απ'ότι βλέπω.
    Με προστατευτική μεμβράνη δεν έχω ιδέα τι παίζει. Αν θες εξήγησε το μας λιγάκι.
    Δεν θέλω να το πάω σε κάποιον βαφέα γιατί όλοι με νευριάζουν πολύ που ακόμη και για να το δουν σου λένε άστο και θα σε ειδοποιήσω, λες και με περιμένει ο σωφέρ εμένα δίπλα και δεν έχω άλλη δουλειά, οπότε ας πηγαινοερχόμαστε. Τεχνικός είμαι και ξέρω ότι δεν είναι όλα 5' δουλειά, αλλά μην το χέζουμε κιόλας.
    Ο george.S και ο sapilas με αντιλήφθηκαν απόλυτα. Δεν με ενδιαφέρει, τουλάχιστον άμεσα, το απόλυτο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλιώς θα πήγαινα για ολική βαφή προφανώς.
    Να προστατευτεί και να μην βγάζει μάτι με νοιάζει.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Εγώ για προσωρινή λύση μέχρι να το πάω για κανονικό βάψιμο, θα έξυνα να φύγει η σκουριά, ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, να μείνει λιγη κοκκινίλα στο μέταλο, βάψιμο μίνιο με πινέλο, και από πανω λαδομπογιά μαύρη πάλι με πινέλο.

Εμφανισιακά θα είναι μια αθλιότητα, αλλά το πολύ ελαφρύ στρώμα σκουριάς, το μίνιο, και η λαδομπογιά από πάνω, θα το προστατέψουν από επιπλέον οξείδωση. Και κολλάς πάνω από αυτά ένα προστατευτικό pad σαν αυτό που ήδη έχει, να μην φαίνεται στις φωτογραφίες και πάνω από 5 μέτρα απόσταση.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Εγώ για προσωρινή λύση μέχρι να το πάω για κανονικό βάψιμο, θα έξυνα να φύγει η σκουριά, ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, να μείνει λιγη κοκκινίλα στο μέταλο, βάψιμο μίνιο με πινέλο, και από πανω λαδομπογιά μαύρη πάλι με πινέλο.

Εμφανισιακά θα είναι μια αθλιότητα, αλλά το πολύ ελαφρύ στρώμα σκουριάς, το μίνιο, και η λαδομπογιά από πάνω, θα το προστατέψουν από επιπλέον οξείδωση. Και κολλάς πάνω από αυτά ένα προστατευτικό pad σαν αυτό που ήδη έχει, να μην φαίνεται στις φωτογραφίες και πάνω από 5 μέτρα απόσταση.
    Σε τι βοηθάει το υπόλειμμα σκουριάς;
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 08:22
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα