Τα ειδα τα brushless που εφερε τωρα, καλα ναι μεν αλλα.
Σιγουρα προτιμοτερο κατα την γνωμη μου το ''απλο'' ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ δραπανοκατσαβιδο απο το ''σκετο'' δραπανοκατσαβιδο brushless.
Οι λογοι πολλοι και διαφοροι.
Κανέναν δεν εξυπηρετεί εκτός από το ίδιο το Lidl. Δε χρειάζεται να στοκάρει τα πάντα συνέχεια οπότε υποθέτω μειώνει το κόστος με αυτόν τον τρόπο και, ίσως το κυριότερο, πατάει στην καταναλωτική ψυχολογία του "καλή τιμή, ας το πάρω τώρα που το βρήκα, δεν ξέρεις αν θα χρειαστεί αργότερα". Την έχω πατήσει έτσι πολλάκις.
Τελευταια προσθηκη απο τα επαναφορτιζομενα μπαταριας parkside.
Κρουστικο δραπανοκατσαβιδο, που το περιμενα πολυ καιρο το συγκεκριμενο.
Εκ πρωτης φαινεται αρκετα καλο για τα λεφτα του και απο το λιγο που εχω προλαβει να το δουλεψω.
Αυτο που δεν ειναι σιγουρα καλο, για να μην πω σκετη απογοητευση μαλιστα, ειναι οι μπαταριες των 2ah που περιλαμβανονται μεσα στο 99% των πακετων των επαναφορτιζομενων.
Είναι ζήτημα να είναι έστω και 2ah.
Sent from me using a computer.
Πήγε εχθές γνωστός μου (με αρκετές γνώσεις εργαλείων και με πολλά στη συλλογή του) και βρήκε σε Lidl το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο 20V (αυτό που είχε βγάλει στις 26/3 στα 60 ευρώ, το αγόρασε και ο Fasarias πιο πάνω και ενδιαφέρει κι εμένα) και το αγόρασε. Μόλις πήγε σπίτι και το άνοιξε να το δοκιμάσει διαπίστωσε ότι είχε αισθητό τζόγο στο τσοκ. Τους το πήγε πίσω αναφέροντας το πρόβλημα και του επέστρεψαν τα χρήματα. Το ερώτημά μου είναι αφενός αν έχουν παρατηρήσει κι άλλοι φίλοι ανάλογο πρόβλημα με τζόγους στο τσοκ σε δραπανοκατσάβιδα του Lidl, ειδικά βέβαια στο εν λόγω (fasarias διαβάζεικι αφετέρου αν είναι τακτική της επιχείρησης όταν ο πελάτης έχει κάποιο θέμα με την ποιότητα του εργαλείου να το επιστρέφει με αποσφραγισμένη συσκευασία και να του επιστρέφουν τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά. Αν ισχύει το τελευταίο, μάλλον θα το πάρω κι εγώ να δοκιμάσω την τύχη μου, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν αξίζει πιστεύω να πάρει κανείς τέτοιο εργαλείο με αυτό το πρόβλημα, κι ας είναι σχετικά φτηνό.
το lidl με την αποδειξη σου επιστρεφει αμεσα τα χρηματα ακομα κι αν το εχεις ανοιξει και χρησιμοποιησει
πρακτικα δε ρωτανε καν γιατι το επιστρεφεις
νομιζω εχεις χρονικο περιθωριο 1 μηνα
αυτο μαζι με την τριετη εγγυηση ειναι μεγαλο συν
Έχεις δίκιο. Ίσως το ψειρίζω παραπάνω. Απλά μου έκανε εντύπωση το θέμα με το τσοκ γιατί πέραν του φίλου μου που το αντιμετώπισε, το διάβασα και από κάποιον που το έγραψε σε άλλο φόρουμ. Ο fasarias που αγόρασε το ίδιο, να υποθέσω ότι το βρήκε οκ;
Θα μας πει, αλλά πιστεύω θα τοχε δει.
Η μπαταρία του φάνηκε μικρή, έχω όμως την εντύπωση ότι εχει άλλη εξτρα στα 5Αh.
Τώρα πια μπορείς να το επιστρέψεις μέσα σε τρεις (3) μήνες αρκεί να έχεις απόδειξη και τη συσκευασία σε αποδεκτή κατάσταση.
Μεγάλο Πλεονέκτημα.
Μαζί και η τριετής εγγύηση (έχω κάνει χρήση της 2 φορές
και επειδή δεν άξιζε η επισκευή, ούτε υπήρχε αντίστοιχο εργαλείο διαθέσιμο πήρα το αντίτιμο πίσω).
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!