Τι στον φουτσο σου έβαλε ο βενζινας;
![]()
Τι στον φουτσο σου έβαλε ο βενζινας;
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
https://www.moto.gr/forums/newreply....eply&p=3043135
ευτυχώς φίλε ΔΕΝ ηταν κάτι σοβαρό - πηνία η μοτέρ
Στο είπα να επιμείνεις στη μίζα
Εδώ στην Κρήτη ξέρουμε απο χάλια βενζίνη
Όταν αδειάσατε το ντεπόζιτο ψάξατε για ακαθαρσίες?
Ο σύντομος οπτικός έλεγχος που έκαναν οι μηχανικοί, δεν έδειξε κάτι. Υπάρχουν βέβαια χημικές ουσίες νόθευσης που δεν διακρίνονται με το μάτι.
Σήμερα το πρωί πήρε αμέσως, με κανονικό θόρυβο. Με αυτό ήρθα στο γραφείο. Μέχρι στιγμής, φαίνεται όπως ήταν πριν παρουσιάσει το πρόβλημα. Μάλιστα τραβάει και λίγο καλύτερα, διότι του έβαλα πρώτη φορά βενζίνη 100 οκτανίων.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
προσεξες αν εβγαλε λευκο καπνο απ την εξατμιση μεχρι να στρωσει;
Όχι. Είχα το βλέμμα μου στην οθόνη, διότι ήθελε λίγο άνοιγμα του γκαζιού για να κρατάω τις στροφές στις 2.000. Δεν κρατούσε ρελαντί από μόνο του.
Το ρελαντί στα MT-07 είναι στις 1.200 rpm. Μόνο τα πρώτα λεπτά λειτουργίας, όταν είναι κρύος ο κινητήρας, παίζει στις 1400-1600 rpm.
Ακόμα και με το βενζινάδικο, είμαι πολύ προσεκτικός. Στο συγκεκριμένο βάζω κι εγώ και φίλοι μου για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Δεν είχαμε διαπιστώσει πρόβλημα. Πλέον απέχει από το σπίτι μου δύο χιλιόμετρα, αλλά κάνω παράκαμψη για να βάζω από εκεί, διότι μέχρι προχθές το εμπιστευόμουν. Ελάχιστες φορές, π.χ. σε ταξίδια, έχω βάλει αλλού βενζίνη και όποτε μπορώ παίρνω γνώμη ντόπιων.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
ρώτα τον μηχανικό σου για την βίδα υπερχείλισης που ειναι για να ξέρεις στην επόμενη φορά να την ξεβιδώσεις κ να φύγει ολη η βρωμιά μέσα απο το ντεπόζιτο (που να ΜΗΝ σού ξανατύχει βέβαια)
τώρα που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πολύ κίνηση απο αυτοκίνητα κλπ (δηλαδή σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ) στα βενζινάδικα ,μού το ελεγε ο βενζινάς μου στην λεωφόρο αλίμου (εχει απο τίς πιό φθηνές τιμές στην αττική κ βάζω εκεί πάνω απο 12 χρόνια ,χωρίς το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ θέμα στο ιχ η στην moto ,
κάνουν τώρα ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ στίς δεξαμενές τους (μερικοί δεν κάνουν σχεδόν ποτέ ),οπότε ΟΛΗ η βρωμιά που υπάρχει μέσα σε αυτές βγαίνει στην επιφάνεια ...οπότε προσοχή σε ολους ...
Βίδα υπερχείλισης ξέρω για τα καρμπυρατέρια, τα ψεκαστα;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Πουλά το και πάρε 821 ,άντε με τα σαπάκια τα yamapa.Τουλάχιστον αυτό αν δεν παίρνει δε θα παίρνει όσα τεποζιτα και αν αδειάσεις.Έτσι φέρονται τα σωστα μεκανακια