Καλησπέρα!Έχω ένα gilera smt 50 κυβικών δίχρονο (παρόμοιο με Derbi Senda 50).Ήμουν στην παραλιακή πριν κάνα 2μηνο και εκεί που γυρνούσα πίσω άρχισε στις υψηλές στροφές να κάνει κάποια κοψίματα και να μην δίνει γκάζι στις μικρές ταχύτητες.Γύρισα πίσω το έσβησα και μετά δεν έπαιρνε μπροστα ή έπαιρνε με πολλές μανιβελιές ή σπρώξιμο.Πήγα σε έναν μηχανικό και μου είπε να αλλάξω ηλεκτρονική.Άλλαξα ηλεκτρονική αλλα συνέχιζε τα ιδια.Πήγα σε άλλον και μου καθάρισε το καρμπυρατερ.Δούλεψε κανονικά την πρώτη μέρα και μετά μου κόπηκε και η ντίζα του γκαζιού.Ξαναπήγα,άλλαξε την ντίζα και μου είπε να κάνω μίξη λάδι-βενζίνη κατευθείαν στο ντεπόζιτο της βενζίνης για να δούμε αν έχει θέμα η αντλία λαδιού ή καρμπυρατέρ μου.Το έκανα αλλά παλι συνεχίζει τα ίδια.Έχω αλλάξει δύο μπουζι μέχρι τώρα.Παρατήρησα ότι αυτά τα κοψίματα τα κάνει στις υψήλες στροφές στην πρώτη και δεύτερη ταχύτητα ενώ από τρίτη και πάνω δουλεύει κανονικά.Σήμερα το πήρα βόλτα και ανέβασε θερμοκρασία αρκετη και οταν το έσβησα δεν έπαιρνε πάλι μπροστά...Τελικά τι μπορεί να ειναι; Πάω όντως για αλλαγή καρμπυρατέρ η μπορεί να είναι κατι άλλο; Μήπως υπάρχει θέμα με το πιστόνι ή κάτι τέτοιο;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας!![]()