Δεν ανοίγω το θέμα για να γίνει flamewar και αν παραείναι άσχετο ας διαγραφεί. Όποιος βιάζεται, πάει στη δεύτερη παράγραφο που είναι το ζουμί. Πληροφορήθηκα από τη λογίστριά μου ότι δικαιούμαι voucher κατάρτισης, αν και δεν έχουν μειωθεί οι αποδοχές μου λόγω κορωνοϊού. Αν και το θεωρώ φοβερή αδικία και την όλη ιστορία με τα ΚΕΚ γελοία, θα βάλω την αξιοπρέπειά μου εκεί που ξέρω και θα κάνω αίτηση, 'ξακόσια ευρώ αφού...
Το ερώτημα: ξέρει κανείς κανένα κέντρο επιμόρφωσης που να παρέχει αξιοπρεπή κατάρτιση ώστε να μην τα λεφτά τελείως πεταμένα; Δεν έχω καταλάβει καν πώς γίνεται η όλη διαδικασία και δεν την έχω αρχίσει. Aν κάποιος έχει κάνει τα βήματα, οδηγίες ευπρόσδεκτες. Από τα γνωστικά αντικείμενα που μου παρατέθηκαν, πιο ενδιαφέρον βρήκα το "Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων" αλλά δεν πρέπει να είναι ντε και καλά αυτό.
Αντιλαμβάνομαι ότι όλα αυτά είναι παπαριές για να μπορέσουν να πάρουν 600€ κάποιοι και να μασήσουν επι τη ευκαιρία κάποιοι άλλοι, αλλά ας πάνε κάπου που να αξίζει έστω και λίγο. Μένω Ηράκλειο Κρήτης αν παίζει ρόλο.