Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 103

Θέμα: Hornet 250

^ΒΟΟΜΒΟΟΜ Το avatar του/της IKE
    Και στο δικό μου CB400 είναι ακριβώς έτσι, δε ξέρω με ποια πατέντα το έχουν κάνει αλλα απο τότε που το πήρα ήταν συνδεδεμένος ο δείκτης καυσίμου ωστε να δείχνει τη θερμοκρασία

Κ πως ελεγχεις το καυσιμο?? με το κλασικο κουνημα και το εμπειρο αυτι? Αν το παω σε καποιο μηχανικο μπορει να μου το επαναφερει αραγε..? θελω να ξερω ποτε μου τελειωνει η βενζινη...
    We never get enough...

^ΒΟΟΜΒΟΟΜ Το avatar του/της IKE
    Εγω απλώς γεμίζω κάθε 200 χλμ και μηδενίζω σε κάθε γέμισμα τον μερικό χιλιομετρητή.

Για να δουλέψει ο δείκτης λογικά θα χρειάζεται και τον ανάλογο μηχανισμό στο ρεζερβουάρ που δεν νομίζω να υπάρχει, στο δικό μου τουλάχιστον.

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Πόσα λίτρα παίρνει το ρεζερβουάρ του hornet 250;
    Πάντα όρθιοι

16 λιτρα αν δε κανω λαθος φιλε ιππεα... αλλα τωρα δε λεει να μετραω χιλιομετρα για να καταλαβω ποτε τελειωνει η βενζινη..! κι αν καποια φορα μεινω στη μεση του πουθενα?? ευτυχως που υπαρχει και η ρεζερβα δηλαδη...
    We never get enough...

Ασχετο: για τα νικελ που ρωταω πιο πανω δε μου απαντησε κανεις στο ανταλλακτικα-βελτιωσεις...
    Αν ξερει κανεις τιποτα ας με φωτισει εδω γιατι με ενδιαφερει το θεμα αμεσα... Δε μπορει,ολο και καποιος Alex θα βρεθει να απαντησει...
    We never get enough...

στα τηλεφωνα που σου εστειλα με τα ανταλακτικα παρε και ρωτα!θα σου πουνε τιμες κτλπ τα χορνετ που εβγαναν με νικελ οργανα και καθρευτες ηταν απο το 2000 και μετα!παρε να σε κατατοπισουν οτι θές ρώτα!

πως τα πας με το εργαλειο κ@υλα δεν ειναι?δεν στριβει απιστευτα??

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από saki_tsan
    Εβαλα και στο ανταλλακτικα-βελτιωσεις την παραπανω ερωτηση,οποτε ας σας ρωτησω κατι πιο πληροφοριακο εδω... στη παρακατω εικονα που ειναι απο ιντερνετ φαινεται εκει στο κοντερ ενας δεικτης βενζινης... σε μενα εχω την εντυπωση οτι αυτος ο δεικτης μου δειχνει τη θερμοκρασια και οχι τη βενζινη,γιατι εκτος του οτι παει απο κατω προς τα πανω,μεταβαλλεται πολυ γρηγορα και η συμπεριφορα του θυμιζει δεικτη θερμοκρασιας! ειναι δυνατον να εχω δικιο?? κι αν ειναι ετσι πως μπορω να ελεγχω με ακριβεια τη βενζινη??

Tη βενζίνη μπορείς να την ελέγχεις από το κοντέρ, και αφού μετρήσεις αρκετές φορές, με συνέπεια, την κατανάλωσή σου. Εγώ π.χ. στο CB400 έχω μετρήσει την κατανάλωση αμέτρητες φορές και ξέρω ότι είναι πάντα πολύ κοντά στο 5,5lt/100km. Οπότε ξέρω ότι το διακόπτη του ρεζερβουαρ θα χρειαστεί να τον γυρίσω γύρω στα 250χλμ, ενώ συνολικά θα καταφέρω και 300 αμα λάχει. Ούτε κούνημα χρειάζεται ούτε δείκτης. Τωρα αν ΔΕΝ εχεις διακόπτη ρεζερβουαρ και κινδυνεύεις να μείνεις, τότε ναι, ανοιγμα τάπας και οπτικη επιθεώρηση μετά κουνήματος...

Τώρα σχετικά με τον δείκτη που έχεις, γιατί δε δοκιμαζεις να αφήσεις το μηχανάκι στο ρελαντί για 10-20 λεπτά και να τον παρακολουθείς? Αν ξεκινάει από το 0 και σιγααααααααα σιγα ανεβαίνει, και μολις αναψει το βεντιλατέρ κατεβαίνει λίγο, ε, είναι δείκτης θερμοκρασίας. Eπίσης αν είσαι ΤΙΓΚΑ στη βενζίνη, με το που γυρνας το κλειδί θα είναι κι αυτό τέρμα οπότε είναι όντως βενζίνης --no mystery.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alex6RR
    στα τηλεφωνα που σου εστειλα με τα ανταλακτικα παρε και ρωτα!θα σου πουνε τιμες κτλπ τα χορνετ που εβγαναν με νικελ οργανα και καθρευτες ηταν απο το 2000 και μετα!παρε να σε κατατοπισουν οτι θές ρώτα!

πως τα πας με το εργαλειο κ@υλα δεν ειναι?δεν στριβει απιστευτα??
    Τhanks Alex! Για το εργαλειο δε το συζητω,ειχες και ξερεις καλυτερα!!
    We never get enough...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Τώρα σχετικά με τον δείκτη που έχεις, γιατί δε δοκιμαζεις να αφήσεις το μηχανάκι στο ρελαντί για 10-20 λεπτά και να τον παρακολουθείς? Αν ξεκινάει από το 0 και σιγααααααααα σιγα ανεβαίνει, και μολις αναψει το βεντιλατέρ κατεβαίνει λίγο, ε, είναι δείκτης θερμοκρασίας. Eπίσης αν είσαι ΤΙΓΚΑ στη βενζίνη, με το που γυρνας το κλειδί θα είναι κι αυτό τέρμα οπότε είναι όντως βενζίνης --no mystery.
    Οταν ελεγα πιο πανω οτι η συμπεριφορα του θυμιζει δειχτη θερμοκρασιας αυτο εννοουσα κι εγω! ειμαι πλεον σχεδον σιγουρος οποτε μαλλον θα πρεπει να μετρησω μερικες φορες την καταναλωση οπως μου ειπες...
    We never get enough...

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Ρεζέρβα και πεταλούδα έχει το Hornet; Αν έχει τότε δεν τίθεται θέμα. Ακόμα και στο CBF που έχει δείκτη βενζίνης με την πεταλούδα ρυθμίζω τα γεμίσματα γιατί ο δείκτης είναι γτπ...
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Επειδή δεν το έχω ξανακούσει, όταν λες "πεταλούδα" τι εννοείς ; Για τη ρεζέρβα γνωρίζω.
    Πάντα όρθιοι

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Το διακόπτη εννοώ που δίνει πρόσβαση στη ρεζέρβα και έχει 3 θέσεις ΟΝ, OFF(διακοπή καυσίμου) και RES.
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Εχει βρε Alexander και μαλιστα σε βγαζει και αρκετα χιλιομετρα η ρεζερβα,αλλα οσο να'ναι ενας δεικτης χρειαζεται... Τι εννοεις οτι "ρυθμιζεις" τα γεμισματα με την πεταλουδα? Για να ακουσω πατεντα... Παντως σημερα που εβαλα βενζινη αρχισα να μετραω καταναλωση...
    We never get enough...

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    ksexna to deikti saki... tha deis me to kairo oti ebeirika me ta xiliometra tha to metras poli kalitera... girw sta 200 km tha thes gemisma ama de to spas sinexeia..
    kai to rezervouar xwraei 11 litra kai oxi 16.. i reserva den exw tolmisei na diapistwsw poso xwraei akoma... ki egw etsi elega gia to deikti alla diapistwsa oti aplws de xreiazetai.. gia kathreftes epeidi ithela na valw ki egw tous mamisious se nikel to metaniwsa otan arxisa na psaxnomai me site sto ekswteriko pou poli fthinotera mporousa na parw gamwq tous kathrptes... terma style.. de thimamai twra mi me rwtas...
    deiktis thermokrasias gia deiktis kaysimou? prwti fotra to akouw kai de mporw na katalavw pws ginetai... padws mi se aposxolei i eykinisia tou deikti thermokrasias ama to kineis mesa sti poli arketi wra anevainei... otan kseperaqsei akrivws to meso tis klimakas anoigei to vedilater... to moter kaiei katw a[pta podia sou ama kati sou vromaei einai oi trixes sou pou kaigodai!!!!!! ayta... na to xairesaai...

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φτερό Hornet 250
    από gavos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 14:17
  2. Ψάχνω Εξάτμιση για Hornet 250
    από giorgos_giorgos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 16:02
  3. hornet 250
    από hetfield στο forum Honda CB series