Καλησπερα σε ολους τους συντροχους και συνοδιπορους!!
εχω εδω και 4 χρονια ενα τιμιο f650gs 2002 μοντελο εχουμε δυανισει πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα. εχει εδω και λιγο καιρο που ειμαι σε φαση αλλαγης μοτοσυκλετας καθως θελω να παω σε κατι πιο συγχρονο και να ξεφυγω απο το μονοκυλυνδρο. απο πολλα χρονια εχω αποθημενο μια 1200gs παντα τις θαυμαζα παντα μου αρεσαν παντα τις κρυφοκοιτουσα στο car,gr ετσι χωρις λογο μονο για το γαμωτο. δυστυχως δεν ετυχε να καβαλησω καμια μεχρ παντα με φοβιζε το μεγεθος της και ο ογκος της. οποτε την ειχα αποριψει απο τα σχεδια μου. Αφου το 1200 δεν ηταν στα σχεδια αποφασισα να αγορασω καινουριο το νεο versys 650 μου αρεσε πολυ και εμφανισιακα αλλα και οδηγικα. να σημειωσω οτι υπαρχει το απαιτουμενο ποσο. Σημερα ετυχε να οδηγησω ενα 1200gs και οχι απλα πατουσα ανετα κατω αλλα ενιωθα λες και το ειχα καιρο. το κουμανταρα πολυ ευκολα και μεσα στη πολη αλλα και εκτος εκανα μια βολτα γυρω στα 70 χιλιομετρα οποτε μπορεσα να σχηματισω μια πολυ καλη αποψη. ως αποτελεσμα μου ξαναμπηκε το μικροβιο για ενα 1200. το διλημα μου ειναι αξιζει να αγορασω μια καινουρια μοτοσυκλετα και να μου μεινει το αποθημενο η να αγορασω μια 1200. το μπατζετ μπορει να φτασει εως και τα 9000 με 9500. εχω ψαξει μεχρι αηδειας ολα τα τεχνικα και για τα 2 μηχανακια απο καταναλωσεις μεχρι κοστος σερβις κτλ. η χρηση που κανω ειναι 3 με 4 φορες την βδομαδα 70 χιλιομετρα μεχρι την δουλεια και καμια εξορμηση μεχρι 500 600 χιλιομετρα κανενα σκ αν στο προγραμμα υπαχρει χωμα θα ειναι πατημενος στρωτος χωματοδρομος. τι επιχειρματα εχετε να δωσετε μπας και αποφασισω?
ευχαριστω προκαταλοβικα.
Υ.Γ αν το θεμα ειναι off topic ζητω συγωμη δεν το προσεξα