νταξ, δε μου την ειπε ακριβως... αυτος απλα ρωτησε πως και δε προτιμησα το δικο του που το ξερω... εγω του την ειπα...
αφου του εξηγησα πρωτα οτι ηθελα ενα μηχανακι απλο, μανιτζεβελο στη πολη, ευκολο και φθηνο στη συντηρηση (γι αυτο προτιμουσα 2Κ)
και να μπορω να φορτωσω μπαγκαζια για διακοπες, σε καμια περιπτωση δε θα αγοραζα μηχανη 600 € πανω απο τη τιμη που αγοραστηκε πριν
2μισυ χρονια, με +20000 χλμ στο κοντερ και με τα ιδια λαστιχα που φοραγε οταν το πηρε...
Του εύχομαι του "φιλου" σου να μη το πουλήσει ποτέ, κ να σκουριάσει στα χέρια του το μηχανάκι![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Πριν 10 χρόνια πέσαν λεφτά στα χέρια μου και φοβήθηκα ότι θα τα έτρωγα και έκανα μια επένδυση. Αγοράσα ενα χωράφι με ελιές. Όταν το πήρα καλοθεληταδες γνωστοί με κραξανε για τη τιμή που το πειρα λέγοντας μου ότι η ρίζα πιάνει ένα συγκεκριμένο ποσό και εγώ είχα δώσει διπλάσια.
Ένας από αυτούς μια μέρα μετά από καιρό μού είπε ότι πουλάει το χωράφι τού με τόσες ρίζες ελιές και αν ξέρω κάποιον ή αν ενδιαφέρομαι εγώ. Όταν μού είπε τιμή δε μπόρεσα να κρατηθώ και του θυμισα τη περίπτωση μού. Μού είπε σιγά μη το δώσω για ένα κομμάτι ψωμί. Εκείνη τη μέρα παρεξηγηθηκαμε.
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πουλάνε χωρίς να σκέφτονται σαν αγοραστές. Όταν πουλάς κάτι πρέπει να σκέφτεσαι και σαν πωλητής και σαν αγοραστής.
Προσωπικά έχω αλλάξει 18 μηχανάκια. Οσα και αν έβαλα στο καρ πάντα έχανα χρήματα αλλά πάντα πουλουσα ότι έβαζα...
καθε μερα ...νεα μερα.
καθε μερα ...νεα μερα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!