Μια ένστασης μόνο σε ένα κατά τα άλλα άχρηστο ποστ ( το δικό μου )
Έ όχι και γριά !!Ούτε καν μιλφ ακόμα![]()
Μια ένστασης μόνο σε ένα κατά τα άλλα άχρηστο ποστ ( το δικό μου )
Έ όχι και γριά !!Ούτε καν μιλφ ακόμα![]()
when life gets complicated... i ride.
Θα συμφωνήσω προηγούμενος υπερβαλα
Εχω μόνο 55.000 χλμ το μηχανάκι εάν εξαιρέσουμε το ηλεκτρολογικο μικροπρόβλημα που προέκυψε δουλεύει τέλεια δεν έχει βγάλει τίποτε από την ημέρα που την αγόρασα καινούργια
εχω το ιδιο μοντελο με το δικο σου,θα βγαλεις το αριστερο καπακι, και θα δεις μπροστα σου το ρελε τις μιζας και την 30αρα ασφαλεια. 99,9 % ειναι η ασφαλεια, οπως ειπες οταν την εβγαζες καπου θα ακουμπισες και την εκαψε.Για να ειναι τελειως νεκρο δυο πραγματα παιζουν, διακοπτης, ασφαλεια 30αρα.
Ο διακόπτης είναι καλός δεν έχει κάτι μάλλον η ασφάλεια είναι
Παρατήρησα επίσης ένα κόκκινο βαρελάκι κάτω από την σέλλα εκεί πάνω από την μπαταρία στις πλεξούδες με τα καλωδια
Ποιο είναι το δικό σου το SA με το φαίρινγκ η το naked ?
Μάλλον είναι το βαρελάκι που ανέφερε ο toyar
Θα το βγάλω φωτογραφία και θα το ποσταρο αύριο
Τελευταία τροποποίηση από andreastwin; 01/05/2020 στις 18:09.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ρώτα και στη γειτονιά σου αν έχουν ρεύμα. Μπορεί το πρόβλημα να μην είναι από την κεντρική ασφάλεια, αλλά από τη ΔΕΗ.![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Καλησπέρα δεν πρόλαβα να σας γράψω νωρίτερα είμαι πολύ φορτωμένος επαγγελματικά
Ήταν τελικά η 30αρα ασφάλεια στο πλαϊνό αριστερό καπάκι την άλλαξα και το τέρας πήρε μπροστά σε ένα δευτερόλεπτο μετά πέντε μήνες ακινησία!
Σας ευχαριστώ όλους για την βοηθεια
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Δηλ. εκαψες την 30αρα ασφαλεια (που σημαινει οτι περασαν πανω απο 60Α, γιατι ειναι βραδειας τήξης) χωρις να παρεις χαμπαρι ιτς μπιτ τπτ..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...