Έχεις δίκιο, δεν βλέπεις με τίποτα ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες. Νομίζω έχει απασχολήσει πολλούς απο εμάς όλα αυτα τα χρόνια.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μπορούν να μας γράψουν για χρήση φιμέ ζελατίνας την νύχτα.
Έχεις δίκιο, δεν βλέπεις με τίποτα ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες. Νομίζω έχει απασχολήσει πολλούς απο εμάς όλα αυτα τα χρόνια.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μπορούν να μας γράψουν για χρήση φιμέ ζελατίνας την νύχτα.
Ναι και γω εχω φιμε ζελατινα και γενικα δεν παλευεται. Οσο χρησιμη ειναι το πρωι τοσο αχρηστη ειναι το βραδυ. Οποτε βαζω γυαλια ηλιου για να μην αλλαζω ζελατινα συνεχεια.
Θα ήθελα πολύ να σ'εχω απο δίπλα, ωραίο και αλέγκρο, με την ανοιχτή σου ζελατίνα βραδυ Νοέμβρη-Δεκέμβρη στους επαρχιακούς δρόμους απο Λεβίδι προς Κανδήλα έτσι με τη μπάνικη φιμέ σου ζελατίνα ανοιχτή...
Πίστεψε με όταν σου λέω πως ιτ εηντ κουλ μπρο!
Όπως σου είπαν ήδη, ειδικά σε νέους που δεν έχουν την εμπειρία να αξιολογήσουν πλήρως ότι συμβουλή δέχονται, καλό θα είναι να μην λέμε ότι να'ναι.
Δεν είναι sony και ντε έτσι όμως.
Εγω για παράδειγμα (που σχεδόν ποτέ δε φορώ γυαλιά ηλίου) δεν έχω εσωτερική ζελατίνα για τον ήλιο στο κρανος που εχω τις βόλτες.Συνήθεια είναι.
οσο για το φίλο που ρωτάει, εκτός και αν εχεις καμια γκουμούτσα σα τα αποκριάτικα για σκελετό στα γυαλιά σου, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Η σωστή απάντηση είναι να έχει δύο ζευγάρια γυαλιά μυωπίας. Ένα κανονικό και ένα με φακούς μυωπίας-ηλίου. Αγοράζεις οποίο κράνος θεςκαι δεν σου βγαίνουν τα μάτια όταν φτάσεις στην παραλία με την μηχανή και θες να χαζέψεις το ηλιοβασίλεμα. Γενικά το να έχεις δεύτερο ζευγάρι γυαλιών μυωπίας τα οποία είναι και ηλίου προσθετουν στην ποιότητα ζωής του ανθρώπου που τα χρησιμοποιεί.
Δεν βολεύει πάντα ή/και όλους.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
To πραγματικό τσάλεντζ είναι καλοκαίρι με ανοιχτή τη ζελατίνα, στην περιοχή Πλυτρα-Ελος-Δαιμονιά Λακωνίας.
Για το πρόσθετο φιμέ τζαμακι εσωτερικά της ζελατίνας, εμένα τουλάχιστον μου έκανε παραμόρφωση στο οπτικό πεδίο, λογικό, αφού γυαλί μυωπίας φιμέ τζαμακι και εξωτερική ζελατίνα, το κάθε ένα λόγω καμπυλότητας εστιάζει αλλού και στο τέλος ζαλίζεσαι.
Στα καλοκαιρινά ταξίδια εγώ έχω βολευτεί με ένα κομμάτι μονωτική ταινίας, τη λεπτή, αυτή που χρησιμοποιούμε στα καλώδια.
Κολλάω μια λωρίδα 1cm στο επανω μέρος της ζελατίνας μικραινοντας, κονταινοντας, το οπτικό μου πεδιο προς τα επάνω., ώστε με κόντρα ήλιο να μη με τυφλώνει.
Αυτά τα ωραία χάνετε όσοι βλέπετε......
Καλησπέρα παιδια!! Υπάρχει καμια γνωμη για super motard 125cc?