Ωραίος!
Με είδα σήμερα να αλλάζω πατουμενα στο φριγουιντ. Πιρελια αυτή τη φορά.
καθε μερα ...νεα μερα.
Λεφτά????Ήταν να ταλαξω με το δορο του Πάσχα. Τίποτα άλλο δεν σου λέω. Ήξερα από καιρό ότι θέλω λάστιχα. Σήμερα πήγα τη γυναίκα για ψώνια και όπως τη περίμενα είπα να ρίξω μία ματιά. Το λάστιχο ήταν γεμάτο ρωγμές και έλλειπαν κατά τόπους κομμάτια. Μετά από αυτό δε σήκωνε άλλη αναβολή.
Ένα είναι σίγουρο...Μετζελερ τουρανσ ποτέ ξανά. Δε το ευχαριστήθηκα καθόλου.Ίσως δεν έκανε το συγκεκριμένο στο μηχανάκι μού.
καθε μερα ...νεα μερα.
Με γειά, λιώστα στα χιλιόμετρα!
Με είδα να εκμεταλλεύομαι τον ωραίο καιρό και μαζί με συμφορουμίτη να πηγαίνουμε μια ωραία βολτούλα να δούμε τις ομορφιές της Αττικής (αφού απαγορεύονται οι μετακινήσεις εκτός νόμου).
Η διαδρομή βουλιαγμένη-Κουβαράς-Λεγραινά-Σουνιο-Λαύριο και πίσω από Α.Ο γιατί γινόταν χαμός στην παραλιακή..
Σας είδα πολλούς μοτοσικλετιστές με φουλ εξοπλισμό και σας χάρηκα
![]()
Με είδα με τη γυναίκα (ιδέα της) να ανεβαίνουμε στον Σκίνακα.
https://www.google.com/maps/uv?hl=en...oiowE3oECBIQBg
Να ρίχνω μία χιονόμπαλα για τη φωτογραφία
https://www.cretalive.gr/eida-akoysa...naka-katelixan
με λιγότερο χιόνι βέβαια,
και να περνάμε όλα τα καλά χωριά της Κρήτης (Ανώγεια, Ζωνιανά, Λιβάδια) μέχρι που βγήκαμε Ρέθυμνο για έναν περίπατο και επιστροφή.
Κλασσικά στα Ζωνιανά συναντήσαμε δύο αυτοκίνητα που δε φαινόταν καν ο οδηγός λόγο του νεαρού της ηλικίας!
Μετά τον Σκίνακα είπα να περάσουμε το δάσος του Ρούβα και όντως μπήκα 2 απο τα 20 χλμ χωματόδρομου αλλά απο τη μία κάτι βρόχινα ρυάκια που είχαν σκάψει το δρόμο και απο την άλλη μαύρα σύννεφα που έριχναν σκόρπιες ψιχάλες με έκαναν να μήν πιέσω την κατάσταση και να κάνω πίσω.
Μια χαρά το ΜΤ-07 όλα τέλεια εκτός απο τη σέλα φυσικά!
Είσαι ωραίος και εσύ και η γυναίκα.
Ο σχοινακας είναι απίστευτος. Αν κάποτε ξαναβρεθεις και οι συνθήκες το επιτρέπουν κατέβα μέχρι το δάσος και από εκεί πέρνα στη γεργερη. Μια πολύ ωραία διαδρομή. Αν είσαι και Φυσιολάτρης σου προτείνω να διασχίσεις το φαράγγι και να καταλήξεις στη λίμνη του ζαρου για καφέ.
καθε μερα ...νεα μερα.
Περνάει το ΜΤ-07?
Αν περνάει εγώ δεν έχω θέμα. Αλλά είδα κάτι λακούβες που πέρασε στο όριο συν ότι πήγε να βρέξει και λέω άσε μήν κολλήσουμε και ταλαιπωρώ κόσμο.
Εδώ γλιστράει στην άσφαλτο όταν βρέχει, φαντάζομαι τί θα κάνει στον χωματόδρομο με 20% κλίση κατηφόρας!
Δεν ήθελα να πιέσω και τη γυναίκα. Φτάνουν τα ~240χλμ στη πίσω σέλα του ΜΤ!!!
με είδα να περνάω καινούρια παπούτσια στο GS μιας και ετοιμάζομαι για ακόμα ένα ταξίδι . ξηγήθηκα shinko 804/805
Δυστυxώς δεν μπορώ να πάω στον βόρειο αρκτικό ωκεανό λόγο πανδημίας, αλλά αποφάσισα να πάρω τα βουνά - Rocky mountains - όλο εκτός δρόμου με κομμάτια από τον κλασσικό Forest Trunk Road εδώ στην Αλμπέρτα.
Κατασκηνώσεις σε καταράκτες, αρκούδες, και απίστευτα τοπία όλα μέσα στο μενού.
Και μια φωτογραφία για το καλό.
![]()
Με είδα να λύνω πρώτη φορά Vstrom για να βγάλω τρόμπα βενζίνης... κάποιο θέμα έχουν οι άνθρωποι με τις βίδες δεν εξηγείται αλλιώς..
Έλεγα ότι είμαι υπερβολικός και μετά βλέπω το φιλτροκούτι, 8 βίδες για να κλείσουν ένα πλαστικό κουτί, ΟΚΤΩ!
Δύο γεματες ώρες να βγάλω την τρόμπα, να την καθαρίσω και να την ξαναβάλω..