Δεν υπάρχει κανονισμός για καθρέπτες για trackdays ιδιωτών σε πίστα, όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι, αντίθετα βρήκα φωτό από πολλές ανά τον κόσμο πίστες με μηχανές με καθρέρφτες, αλλά αν ξέρεις κάτι διαφορετικό διαφωτίσέ μας.
Διαφορετικά ποιος τον άφησε να παραβεί τους κανόνες της πίστας?
Η διαφωνία είναι στο ΑΝ είναι επικίνδυνος και, όπως ξανάγραψα, από ότι φαίνεται οι οργανωτές, οι συμμετέχοντες αλλά και πολλοί άλλοι που είδαν και σχολιάσαν το βίντεο δεν τον θεώρησαν επικίνδυνο...
Για τα κωλοδάχτυλα νομίζω απλά αστείο να ασχολούμαστε, για τα χωσίματα... κάνανε και οι άλλοι...
Μήπως οι Γάλλοι είναι λίγο ποιο ανεκτικοί?
Στον δρόμο, μάλλον όσοι νομίσουν ότι με το σούπερ ντούπερ ακριβό απόκτημα τους θα μπορέσουν να προσπεράσουν ή ακόμα και να ακολουθήσουν σε ρυθμό το τυπάκι με το ταπεινό και φτηνό δίτροχο κινδυνέυουν να πάθουν κάτι σοβαρό...

Στην τελική επικίνδυνοι θα ήταν οι υπευθυνοι της πίστας και αυτοί που κανονίζουν τα γκρουπ, το παλικάρι μάλλον είναι για παραπάνω.
Anyway δεν θα βγει άκρη μιας και καταλήγουμε σε υποκειμενικές απόψεις αφού δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.
Υ.Γ. Οκ θα το πω...
ΕΓΩ είμαι στο βίντεο και "αρπάχτηκα" γιατί είπε ο panos ότι την έχω μικρή... το κομπλεξικός το ξεπερνώ, δεν με νοιάζει...