Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: ΕΠΕΣΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Εδώ δίνουν δύο τιμές για καθρέφτη: 46,21 ο BILLY FILTH και 15-30 ο Rezeguet...
    Τέλος πάντων αφού τρίτωσε το κακό ας ελπίσουμε ότι τέλειωσαν οι γκαντεμιές

Τι κράνος έχεις; Και εγώ του έχω ρίξει μία γερή τούμπα και μάλλον πρέπει να αλλάξω τη ζελατίνα (με την ευκαιρία μάλλον να πάρω και μία δεύτερη μαύρη για τον ήλιο).

Επίσης πτώση από 1 μέτρο περίπου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην αξιοπιστία του κράνους; (ξέρω ξέρω, να πατήσω το search... )

Παρά ένα... Το avatar του/της gerodim
    Έχω το reevu, αυτο με τον καθρεφτη που βλέπεις και πίσω. Αυτό με την αξιοπιστία του ΄κράνους ισχύει ή ειναι μαλακία για να πουλάνε κράνη οι τύποι?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	msx1%20titanio.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	93,4 KB 
ID:	38699

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis

Re: Γ@ΜΩ ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Άντε τώρα που έχω και χρόνο να σας γράψω να σας πω πως τρίτωσε το κακό... μιας και δεν έφτανε που έπεσα.

Χτές το βράδυ λοιπόν φεύγοντας από το σπίτι της κοπέλας μου κατεβαίνω και τι να δω... κάποιος π0ύστης είχε ρίξει τη μηχανή μου κάτω... Αφού βρίζω σιχτιρίζω και τα λοιπά, βλέπω ότι έχει ραγίσει ο καθρέφτης... (παρεπιπτόντως αν ξέρει κανείς τιμή ας το πει). Τέσπα για τελείωμα χτές πιό αργά ο κολλητός μου έριξε κάτω το κράνος μου το οποίο αν και δε χτύπησε , σύρθηκε με τη ζελατίνα και τη γ@μησε όλη ακριβώς μπροστά. Εν τω μεταξύ τη ζελατίνα τη γούσταρα άπειρα, ήτανε μάυρος καθρέυτης και τώρα κατέληξε χάλια... έχουμε και λέμε λοιπόν 45€ η ζελατίνα + καθρέφτης + κάνα 20άρι ευρώ που θα του πώ από δευτέρα του μάστορα να ελέγξει όλη τη μηχανή να δει μήπως έχουμε και τίποτα αλλο... Ένα κατοστάρικο έτσι ρε γ@μώτο για τη γκαντεμιά μου... Πάντως for the record και της δύο φορές που τη σήκωσα τη μηχανή πήρε αμέσως μπροστά.
    τι να πω! δε σε θέλει ρε φίλε!

πρόσεχε!
    Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander

Re: Γ@ΜΩ ΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
    Άντε τώρα που έχω και χρόνο να σας γράψω να σας πω πως τρίτωσε το κακό... μιας και δεν έφτανε που έπεσα.

Χτές το βράδυ λοιπόν φεύγοντας από το σπίτι της κοπέλας μου κατεβαίνω και τι να δω... κάποιος π0ύστης είχε ρίξει τη μηχανή μου κάτω... Αφού βρίζω σιχτιρίζω και τα λοιπά, βλέπω ότι έχει ραγίσει ο καθρέφτης... (παρεπιπτόντως αν ξέρει κανείς τιμή ας το πει). Τέσπα για τελείωμα χτές πιό αργά ο κολλητός μου έριξε κάτω το κράνος μου το οποίο αν και δε χτύπησε , σύρθηκε με τη ζελατίνα και τη γ@μησε όλη ακριβώς μπροστά. Εν τω μεταξύ τη ζελατίνα τη γούσταρα άπειρα, ήτανε μάυρος καθρέυτης και τώρα κατέληξε χάλια... έχουμε και λέμε λοιπόν 45€ η ζελατίνα + καθρέφτης + κάνα 20άρι ευρώ που θα του πώ από δευτέρα του μάστορα να ελέγξει όλη τη μηχανή να δει μήπως έχουμε και τίποτα αλλο... Ένα κατοστάρικο έτσι ρε γ@μώτο για τη γκαντεμιά μου... Πάντως for the record και της δύο φορές που τη σήκωσα τη μηχανή πήρε αμέσως μπροστά.
    Δε νομίζω ότι χρειάζεται 20? ο μάστορας για να ρίξει μια ματιά στη μηχανή!!!

Και ας κλειδώσει κάποιος mod το thread για να σπάσει η γκίνια του gerodim!

Άντε, περαστικά και πάλι ρε φίλε...
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα. Τώρα περί λακουβών και ελληνικών δρόμων τα ξέρουμε
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

σου ευχομαι να μην σου ξανατυχει κατι τετοιο ξανα αλλα οι δρομοι μας ειναι απροβλεπτοι! Οσο για τις ζημιες εχω την εντυπωση οτι μπορεις να πας στο δημο που "ανηκει" η λακουβα και να περιγραψεις το συμβαν. Υπαρχει μια περιπτωση να παρεις τα λεφτα σου. Επαθε ενας φιλος με το αμαξι του ζημια απο λακουβα και πηρε αμεσως αστυνομια και επειτα απο τον αντιστοιχο δημο πηρε τα λεφτα του...
    [FONT=century gothic]Ποτέ Mην Κάνεις Κάτι Σήμερα Που Μπορείς Να Αναβάλεις Για Άυριο!!!![/FONT]
    ******:a66: "I knew I sould have taken that turn to Albuquerque!!!!" :a66:********

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.
    από gcrook στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 13:57
  2. Την Επεσα..............η Ατακα Του Μπατσου
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:45
  3. έπεσα και εγώ...
    από KaTaNaS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 01:29
  4. Επεσα.....
    από anco στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 08:48
  5. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF