Εδώ έχει προσνηωθεί και απονηωθεί από αεροπλανοφόρο U-2, ίσως το πιο δύσκολο αεροσκάφος αναφορικά με το χειρισμό και την αεροδυναμική του... (ψάξτε CIA Whale Tale program, υπάρχουν και βιντεάκια και φωτογραφίες).
Εδώ έχει προσνηωθεί και απονηωθεί από αεροπλανοφόρο U-2, ίσως το πιο δύσκολο αεροσκάφος αναφορικά με το χειρισμό και την αεροδυναμική του... (ψάξτε CIA Whale Tale program, υπάρχουν και βιντεάκια και φωτογραφίες).
Καλά ρε ,αυτό τόσες μέρες και δεν συγκίνησε κανέναν ? και βάζετε το μπάκλη να γράφει για αεριωθούμενα
https://www.kathimerini.gr/1078274/g...pwsiaka-vinteo
Έχω και εγώ την ίδια και ακόμα μια. Εάν δεν μας ξεγελάει η γωνία λήψης αυτοί οι πιλότοι είναι για τα σίδερα![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
https://youtu.be/0GGNbgV4crk
Ενταξει ο τυπος κλασσικος Αμερικανος ξερολας. Αν αυτο... Ισως εκεινο... Bite me!!
Στα σχολια ενας Θεουλης γραφει.
Greek pilot: Too close for guns... Switcing to Cretan Knife...
Πολυ καλα τα ειπε,ο τουρκος ηταν εκει για πλακα,και μονο αερομαχια δεν εκανε,ουτε μπορουσε να κανει με τις εξωτερικες δεξαμενες.Το φ16 -αν δεν καταρριφθει στο αρχικο σταδιο της αερομαχιας και δεν αιφνιδιασθει απ την αρχικη μεγαλυτερη λογω δελτα πτερυγας δυνατοτητα του μιραζ για στιγμιαιο βαθμο στροφης-,λογω καλυτερης σχεσης βαρους προς ωση,αν συνεχισθει η αερομαχια και σε μεσα προς χαμηλα υψη εχει πλεονεκτημα προς το μιραζ.Στο τελος μαλιστα ο τουρκος το πηγαινε απλως βολτα.Οι τουρκοι ξερουν οτι εμεις λογω των γνωστων περιορισμων δεν προκειται να πατησουμε το κουμπι,και ετσι απλως εκπαιδευονται χαλαρα.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Μιλαμε παντα για αεροσκαφη ιδιας γενιας.
Ο τυπος γενικα κραζει το Μιραζ και σιγουρα η Τουρκια εχει και εκεινη καλους πιλοτους.
Με πιλοτο φιλο μου που μιλαω παντως λεει οτι τα Μιραζ πλεονεκτουν σχεδον παντα εκτος αν οπως σωστα ειπες τραβηξει πολυ η αερομαχια και εχει ο πιλοτος του Φ16 την υπομονη να κανει ολους αυτους του ελιγμους και αν εχει και την ψυχραιμια φυσικα.