Σελίδα 43 από 93 ΠρώτοΠρώτο ... 33383940414243444546474853 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1381

Θέμα: Ποδήλατα ΙΙ

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    Να ρωτησω μιας κ ειμαι χρονια εκτος του χωρου, στα ηλεκτρικα am, το βαρος δεν ενοχλει στην καταβαση? πως συμπεριφερεται?
    Στα 14 κιλά που ηταν πανω κατω τα am που ειχα καναμε αγωνα για να τα ελαφρωσουμε.
    Τελευταία τροποποίηση από Cpt_Slow; 11/05/2020 στις 15:15.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    To Anyroad, αν πάσχει περισσότερο σε ένα σημείο του, αυτό είναι οι τροχοί, όπως και κάθε άλλο budget ποδήλατο βέβαια. Είναι bomb-proof αλλά θεόβαριοι, 1.610 gr ο μπροστινός ούτε θέλω να ξέρω πόσο ο πίσω... εκτός του βάρους, τα κέντρα είναι λίγο ΓΤΠ, τα σέρβιρα με καθάρισμα, γρασάρισμα, καινούργιες μπίλιες και πολύ προσεκτική ρύθμιση των κώνων αλλά δεν είδα προκοπή, εξακολουθούν να έχουν μεγάλες τριβές. Μπήκε παραγγελία για σετ ζάντες Mavic Allroad που βρήκα σε stock - προσφορά, με σφραγισμένα ρουλεμάν αντί σύστημα cup & cone και θα γίνει και μετατροπή σε tubeless με Schwable G-One 700 X 35. Για να δούμε.

Οταν ξαναβρεθούν φράγκα, τιμόνι και παλουκόσελο έχουν σειρά και μετά τέρμα... μέχρι το επόμενο, που θα ειναι build λέω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	83248459_2657828650961257_689009803359420416_o.jpg 
Προβολές:	270 
Μέγεθος:	106,5 KB 
ID:	418119

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αν δεν πηγαίνεις σε διαδρομές - σπαστήρια, δες και την κατηγορία των gravel. Πιο ελαφριά από τα MTB και πιο διασκεδαστικά σε απλές - μέτριες διαδρομές που ένα MTB τις "σιδερώνει" σε σημείο που βαριέσαι. Επίσης πάνε και στον δρόμο καλύτερα από κάθε MTB.

Bike24
    Bike Discount
    Chain Reaction
    Tredz

είναι μαγαζιά που έχω ψωνίσει και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Απέφυγε το Rutland Cycling, οι τύποι είναι για τα πανηγύρια.

Eυχαριστω πολυ για την απαντηση.Θα τα τσεκαρω τα σαιτ που μου προτεινεις.Μαχημο το ποδηλατο σου παντως!!!!!!
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Το δικο μου το πηρα απο την επαρχια που μενω Κρητη ...προ κρισης κοβινΤ.
    Πηγα το δικο μου πισω και πηρα το άλλο οταν εφτασε. Το ειχε παραγγήλει.
    Σε μεγαλα ποδηλατικα καταστηματα βλεπω πως δεν το εχουν πια διαθεσιμο ολα . Καποια παντως το εχουν .
    Αν το παρεις απκ εδω ή οτι και να παρεις , πρεπει να ψαχτεις με το νουμερο σου αν υπαρχει διαθεσιμο.
    Για την δικη σου περιπτωση δεν ξερω αν αξιζει .
    Οικονομικα αξιζει.
    Εσυ θα το δεις .τι θες να κανεις .Αν θες βεβαια υπαρχει και το
    Αttention sl κοντα στο 1000αρικο και παει λεγοντας ..Εμενα με καλυπτει στο βουνο .
    Και εγω απο Κρητη ειμαι Χανια.Απο αυριο θα ξαναξεκινησω το ψαξιμο και θα δω.....Στην εξισωση μπηκε και το scot scale 970!!!!!
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

Sizing. Υπολογισμός μεγέθους ποδηλάτων ανά κατηγορία σε ίντσες και εκατοστά .

https://www.ebicycles.com/bicycle-tools/frame-sizer

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Sizing. Υπολογισμός μεγέθους ποδηλάτων ανά κατηγορία σε ίντσες και εκατοστά .

https://www.ebicycles.com/bicycle-tools/frame-sizer
    Υποσημειωση.....Αυτα τα calculator δε δουλευουν για σωματοτυπους με μακρια ακρα. Σε κουρσα με βγαζει 61 την στιγμη που το 56 πολυ μου ειναι.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Εμένα με βγάζει 61 επίσης και το μαγαζί που πήρα το ποδήλατο εγγυήθηκε ότι το νούμερο μου είναι το 57 ( ή 56 σε Specialized).
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Υπαρχει ποδηλατικο φορουμ αντίστοιχο με το δικο μας ή εστω κατι ανάλογο;

Ενοώ να υπαρχουν χριστες ενεργοι κτλ .
    Φορουμ που να υπαρχει κινηση και να μην απαντανε μονο 3-4 τυποι σε όλα τα θεματα

Έχετε κάποια γνώμη για το παρακάτω Bianchi?

https://www.bianchi.gr/el/bicycles/i...0/category:223

Αξίζει τα 500€ που ζητάνε ή μπορώ να βρω καλύτερο με αυτά τα λεφτά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Έχετε κάποια γνώμη για το παρακάτω Bianchi?

https://www.bianchi.gr/el/bicycles/i...0/category:223

Αξίζει τα 500€ που ζητάνε ή μπορώ να βρω καλύτερο με αυτά τα λεφτά;
    Η κατηγορια αυτων των mtb τιτλοφορειται επιεικως ως "μαπα" και ολα εκει γυρω στο 500κο κανουν. Vfm μουνταιν ειναι το cube analog σαν και αυτο του Loulios. Αν ειτε δεν υπαρχει στο μεγεθος σου, ειτε δεν εχεις να διαθεσεις τα 750 που κοστιζει, θα προτεινα να περιμενεις. Αν παλι δε σε πειραζει που το πηρουνι του ειναι αισχος παρτο, εκει ειναι το προβλημα, τα υπολοιπα περιφερειακα του χωνευονται. Σκελετοι, ροδες κλπ στην κατηγορια αυτη ολα ιδια ειναι και ειναι οκ.

Για οποιον ενδιαφερεται, διαβαζα σημερα πως απο του χρονου θα υπαρξουν επιδοτησεις για ηλεκτρικα οχηματα, μεταξυ αυτων και για ηλεκτρικα ποδηλατα.
    https://www.iefimerida.gr/politiki/h...ilektrokiniton

Αν και του δρόμου το ποδήλατο που έχω θεωρείται μάπα (Bianchi via nirone 7 claris) , τότε και μια αντίστοιχη μάπα για να πηγαίνω βόλτες στο βουνό, κυρίως από χωματόδρομο, δε με πειράζει. Πιο πολύ με ενδιαφέρει αν υπάρχει κάτι άλλο στα ίδια λεφτά που να είναι καλύτερο. Γιατί να δώσω 750€ είναι δύσκολο τώρα. Αν όντως η διαφορά ποιότητας είναι έτσι όπως το παρουσιάζεις τότε να περιμένω.

Edit : Βέβαια κατανοώ αυτό που είπες ότι στο βουνό το ποδήλατο γίνεται χάρχαλο γρήγορα, αν δεν είναι ποιοτικό και ίσως η σύγκριση με του δρόμου να μην είναι σωστή.
    Τελευταία τροποποίηση από MISKIN; 18/05/2020 στις 06:51.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Αν και του δρόμου το ποδήλατο που έχω θεωρείται μάπα (Bianchi via nirone 7 claris) , τότε και μια αντίστοιχη μάπα για να πηγαίνω βόλτες στο βουνό, κυρίως από χωματόδρομο, δε με πειράζει. Πιο πολύ με ενδιαφέρει αν υπάρχει κάτι άλλο στα ίδια λεφτά που να είναι καλύτερο. Γιατί να δώσω 750€ είναι δύσκολο τώρα. Αν όντως η διαφορά ποιότητας είναι έτσι όπως το παρουσιάζεις τότε να περιμένω.

Edit : Βέβαια κατανοώ αυτό που είπες ότι στο βουνό το ποδήλατο γίνεται χάρχαλο γρήγορα, αν δεν είναι ποιοτικό και ίσως η σύγκριση με του δρόμου να μην είναι σωστή.
    Τα πηρουνια αυτου του τυπου που εχουν ολα τα φτηνα mtb σου δημιουργουν μια δυσαρεστη αισθηση. Μετα απο λιγο ξεχειλωνουν και κοπανανε και δεν εχουν επαρκη αποσβεση γιατι δεν εχουν υδραυλικο κυκλωμα. Ειναι σκετα ελατηρια μεσα σε κακης ποιοτητας σωληνες και πολυ βαρια. Δεν ειμαι ελιτιστης ουτε προτεινω το καλλιτερο, απλα σε καθε κατηγορια προιοντος υπαρχουν παραδειγματα που λογω φτηνιας καταληγουν να ειναι πεταμενα λεφτα. Για καποιον που θελει απλα ενα ποδηλατο και δεν αντιλαμβανεται και πολλα ειναι οκ, αλλα αν νοιωθεις πεντε πραματα, το ξενερωμα ειναι αναποφευκτο. Ειναι κριμα για 200-250 ευρω παραπανω να μην παρεις κατι που θα σου μεινει. Υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να το πουλησεις αργοτερα για κατι αλλο, η να αγορασεις και να του φορεσεις ενα καλο πηρουνι. Εσυ θα το κρινεις αν θελεις να μπεις σε αυτην την διαδικασια.

Και τελος, ενα οποιοδηποτε ποδηλατο του οποιου ο σκελετος μπορει να χωρεσει λαστιχα φαρδυτερα απο πχ 35-40μμ με ακαμπτο πηρουνι θα ειναι αρκετα πιο ομορφη εμπειρια κι ας μη παει οσο γρηγορα θα παει αυτο με την μαπα αναρτηση στο χωμα.

ΥΓ. Το μοναδικο ποδηλατο με τυπου μαπα πηρουνι που εχω καβαλησει και ειχε αξιοπρεπη συμπεριφορα, ειναι ενα παλιο 26ρι ideal με σωμιε μαρκας RST και μαυρα καλαμια μιας καποιας ειδικης επιστρωσης.
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 18/05/2020 στις 08:23.

Αυτά τα reviews στα αγγλικά fora και sites, που προτείνουν κάτι Vitus και κάποια άλλα που μάλλον είναι στυλ Decathlon, είναι ακόμη χειρότερα; Κανένα δε βρήκα να προτείνει κάποιο γνωστό ποδήλατο, όπως πχ το Cube analog, σε reviews τύπου best mountain bike under 1000£. Πχ

https://www.bikeradar.com/advice/buy...-under-1000-2/

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αχιλλέα καλύτερα ψάξε κάποιο μεταχειρισμένο σε αυτά τα χρήματα. Επίσης για mtb καλύτερα να κοιτάξεις άλλες εταιρίες, μιας και η Bianchi δε θα έλεγα ότι έχει εμπειρία στο χώμα. Αντιλαμβάνομαι ότι ψάχνεις κάτι basic, αλλά όπως δε παίρνεις το χάλια κινέζικο εργαλείο, έτσι μη δώσεις αυτά τα χρήματα για αυτό το ποδήλατο.
    Καλύτερα κοίταξε σε Ideal εφόσον θες καινούριο, διαφορετικά αγγελίες. Πραγματικά έχεις πληθώρα επιλογών από αγγελίες σε αυτά τα χρήματα.
    Επίσης προσωπική μου εκτίμηση τα Cube είναι overpriced. Θα πρότεινα Ghost, Focus, Merida, Kona, Ideal και άλλες εταιρίες τις οποίες δε γράφω μιας και ανεβαίνει το budget.

Παρόμοια θέματα

1. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ (ΙΙ)
    από Trans στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 20:00
  2. Απαντήσεις: 335
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2007, 11:30
  3. ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
    από kostasvar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 10:47
  4. Γάμος - Μέρος ΙΙ