Πραγματικα εχουν ξεφυγει πια με τις τιμες τους...βλεπω κατι 3χιλιαρα 4 χιλιαρα (για εντελως "απλα" μοτο και αναρωτιεμαι ειλικρινα για τι τα χουνε περασει τα λεφτα? μα που ζουν ρε φιλε οι εταιρειες δε βλεπουν τι γινεται στον κοσμο? τι να πω...
Πραγματικα εχουν ξεφυγει πια με τις τιμες τους...βλεπω κατι 3χιλιαρα 4 χιλιαρα (για εντελως "απλα" μοτο και αναρωτιεμαι ειλικρινα για τι τα χουνε περασει τα λεφτα? μα που ζουν ρε φιλε οι εταιρειες δε βλεπουν τι γινεται στον κοσμο? τι να πω...
ΧΩΡΙς να συγκρινουμε μισθους ανα κρατος...σε πολλα στα περισσοτερα μοντελα θα δειτε οτι οι ντοπιες αντιπρωσωπειες...υπερβαλλουν ''εαυτον'' να κρατησουν τις τιμες στα ιδια επιπεδα με εξω...παρολο που εχουμε ΠΟΛΥ μεγαλυτερη φορολογια....και το κανουν αυτο για να μπορουν να πουλησουν βεβαια
Κατι στην αυστρια που εχει 6000 με την υπαρχουσα φορολογια ΕΔΩ πρεπει κανονικα να το παρουμε 6300-6500
μχμ. Με κίνδυνο να με κράξετεθα ήθελα να σας αναφέρω ότι εγώ το πήρα το μηχανάκι πριν ένα χρόνο περίπου (Ιούνιος του 19). Είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά για τις μετακινήσεις στην πόλη που το πήρα. Αν θέλει να ρωτήσει κάποιος φίλος κάτι, είμαι στη διάθεσή σας.
Γιατι να σε κράξουμε ρε φίλε ;
Με γεια να πούμε και καλές βόλτες εντός εκτός και επί τα αυτά !
when life gets complicated... i ride.
Αστειεύομαι επειδή έχω διαβάσει τα προηγούμενα σχόλια που ήταν κάπως επιθετικά ειδικά για την τιμολόγηση (είναι όντως πολλά τα λεφτά). Ευχαριστώ για τις ευχές!
το μηχανάκι αυτό στην Αμερική έχει πολύ πιο φιλική τιμή είναι η αλήθεια
Εμένα μου αρέσει και το θεωρώ πολύ ώριμη επιλογή στη κατηγορία του.
Καλές βόλτες Fick
Καλά ντε. Δεν ήξερα ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Γι'αυτό είπα κιόλας αν θέλει κάποιος να ρωτήσει είμαι στη διάθεσή του. Φώτα το βράδυ θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Βλέπεις αλλά σε σκοτεινές μεριές παίζει να ανάψεις τη μεγάλη σκάλα για καλό και για κακό. Φρένα δαγκώνουν με πολύ ωραίο abs που με έσωσε στη Βουλιαγμένης. Ροπή αρκετή από νωρίς. Άνετη η προσπέραση και ο ελιγμός. Δεν κουράζει. Δε χρειάζεται πολλές αλλαγές ταχυτήτων. Κατανάλωση 2,9 στο στρώσιμο, 3,1 τώρα. Με 10 λίτρα ντεπόζιτο βγάζεις κοντά στα 300 χλμ. Σέλα για την πόλη δεν έχεις πρόβλημα. Σε βόλτα μέχρι το Σούνιο που πήγα ξεκινώντας από νότια προάστια και πίσω χωρίς διάλειμμα, ε πόνεσε λιγάκι παραπάνω ο ποπός. Κόστος service φυσιολογικό. Ένα 25αρι ευρώ το πρώτο service. Κιβώτιο μέτριο προς το μαλακό. Μέσα στην κίνηση είναι φοβερή. Έχει πολύ μικρό βάρος και την κάνεις ό,τι θες. Αυτά.
Μονοκύλινδρος, 286 κυβικά, 31,5 ίπποι. Είναι 143 κιλά γεμάτο οπότε δε σου λείπει η έκρηξη και η επιτάχυνση τηρουμένων των αναλογιών. Ταξιδάκι σχετικά άνετα. Δες κι αυτά που έγραψα για το Σούνιο. Αναλόγως πως κάθεσαι και πάνω στη μηχανή και πως είναι ο σωματότυπός σου, θα νιώσεις και αρκετή κόντρα από τον αέρα μετά τα 110. Ποιότητα κατασκευής απίστευτη. Η μοναδική που μου γέμισε πιο πολύ το μάτι από την MT03 σε ποιότητα.
Αν το kerb weight της Honda συμπίπτει με το wet weight της Yamaha,
τότε μπορεί να είναι κάτω σε κυβικά και ιπποδύναμη το City Bike 300 R αλλά είναι επίσης
κάτω 25 ολόκληρα κιλά !!
Και σε αίσθηση, το ΜT-03 δεν το λες και βαρύ![]()
https://www.car.gr/9548340-suzuki-sv-650
στα ιδια λεφτα........
Γνωστό. Αυτό και άλλα πολλά. Άσε τα σκάσαμε χοντρά γιατί είδαμε ποιότητα και πάθαμε και έρωτα. Είναι πιο παλιό βέβαια το Suzuki και δεν ξέρω τι φρένα έχει ενώ το hondaκι έχει ABS βασισμένο σε IMU. Σίγουρα δεν έχει 3 λίτρα κατανάλωση. Τέλος πάντων. Είπαμε. Είναι πανάκριβη η CB. Έχει βέβαια πολλά καλούδια πάνω της και φοβερή ποιότητα.