Καλησπέρα!
Αποφάσισα να μπώ στον κόσμο της μοτοσυκλέτας με Α2-αυτόματο.
Ως γνώσεις στο αντικείμενο έχω μηδαμινές καθώς χρησιμοποιούσα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις για πολλά χρόνια και στον "κλειστό" μου κύκλο δεν είναι κανείς του αντικειμένου.
Στην παρούσα φάση είμαι στην αναζήτηση μηχανής ( καινούργιας - όχι μεταχειρισμένης ) την οποία να καλύπτει το δίπλωμά μου.
Το θέμα μου είναι πως δυσκολεύομαι να "εντοπίσω" είτε forum - topics που να μιλάνε για τις συγκεκριμένες τύπου μηχανές , είτε site που να πουλάνε τις εν λόγω μηχανές. ( πολύ πιθανό να μην ψάχνω σωστά νταα )
Σαν "φίλτρο" , για να ψάχνω , έχω το <35kw / 47bhp που απ'όσο έχω καταλάβει ( και μου έχουν πει ) καλύπτει το δίπλωμά μου.
Ψάχνοντας με τα εν λόγω στοιχεία που έχω βρίσκω υλικό απλά το θέμα μου είναι πως δεν αναγράφεται σχεδόν πουθενά εάν η εν λόγω μηχανή που κοιτάζω έχει αυτόματο κιβώτιο κλπ.Εκτός αν το ότι δεν αναγράφει πουθενά τον τύπο του , υποθέτουμε πάντα πως είναι "χειροκίνητο" ή αν όλες οι μοτοσυκλέτες βγαίνουν σε όλα τα χρώματα ( και σε αυτόματο και σε χειροκίνητο , είπαμε είμαι άσχετος )
Σαν ιδανική αγορά ψάχνω κάτι μέχρι 4 χιλιάρικα , να την χρησιμοποιώ πήγαινε έλα στη δουλειά και να μου επιτρέπει να πηγαίνω 1 στο τόσο εκτός πόλης. ( σε μια λογική απόσταση )
Δεν με ενδιαφέρει η τρελή ταχύτητα ή το υπερβολικό image της μηχανής γενικά.
Εάν κάποιος γνωρίζει και μπορεί να μου υποδείξει κάποιο site που να μου λύσει κάτι από τα παραπάνω ή κάποιο topic εδώ που έχω προσπεράσει , be my guest!
Edit : 1.70 - 80 κιλά