Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: Ασχετοσύνη και..Test ride?

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Προτείνω να κάνεις ένα μάθημα σε σχολή οδηγών σε μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού με συμπλέκτη. 15€ θα σου κοστίσει.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Σουήπη δεν κατάλαβα τι κάνετε με τον Σαλονικιό, ευλογάτε τα μουστάκια σας
    Ρε φίλε μπακλικο αυτο που θέλω να πω είναι ότι δεν με ρώτησαν αν έχω μοτοσικλέτα και τα σχετικά
    Γινόταν ψιλοχαμός εκει έδιναν για test ride 5 μοντέλα.
    Αυτό με τα ktm που σε ρωτάνε τι μηχανή έχεις πρώτη φορά το ακούω

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    Αυτό με τα ktm που σε ρωτάνε τι μηχανή έχεις πρώτη φορά το ακούω
    Ακούγεται λογική προϋπόθεση πάντως. Φαντάζομαι θα προκύπτει από ατυχήματα που προκάλεσαν άπειροι οδηγοί που άνοιξαν πολύ το γκάζι.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Ακούγεται λογική προϋπόθεση πάντως. Φαντάζομαι θα προκύπτει από ατυχήματα που προκάλεσαν άπειροι οδηγοί που άνοιξαν πολύ το γκάζι.
    Σε βάζουν να υπογράψεις πάντως,οποτε είναι καλυμμένοι

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Προτείνω να κάνεις ένα μάθημα σε σχολή οδηγών σε μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού με συμπλέκτη. 15-20€ θα σου κοστίσει.
    Η καλυτερη προταση.

Ενα διπλο μαθημα με την Α2 τους και θα εισαι κομπλε. Ουτε εγω το βρισκω καλη ιδεα να πας οπως εισαι και να προσπαθησεις να μαθεις συμπλεκτη με το "κτηνος".

Μέλος
    Οχι,έκανα test ride το speed triple 1050 και δε μου ζήτησαν τίποτα πέρα απο δίπλωμα.
    Κατανοητό, ευχαριστώ.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Η καλυτερη προταση.

Ενα διπλο μαθημα με την Α2 τους και θα εισαι κομπλε. Ουτε εγω το βρισκω καλη ιδεα να πας οπως εισαι και να προσπαθησεις να μαθεις συμπλεκτη με το "κτηνος".
    Είναι λογικό σαν σκέψη. Απλά δεν ξέρω με 1,5 (?) ώρα "μάθημα" τι θα αλλάξει. Οι περισσότερες (ή και όλες) οι σχολές έχουν πολύ χαμηλές μηχανές για μάθημα, εγώ έκανα με ενα CBF650 που δεν θα βοηθήσει σε σχέση με το ύψος, το βάρος ή τον όγκο που συζητάμε.

Άντε το πολύ να φρεσκάρω λίγο την αίσθηση του συμπλέκτη, γιατί να τον μάθω προφανώς και δεν θα γίνει σε ένα διπλό μάθημα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από haga1981 Προβολή μηνύματος
    Είναι λογικό σαν σκέψη. Απλά δεν ξέρω με 1,5 (?) ώρα "μάθημα" τι θα αλλάξει. Οι περισσότερες (ή και όλες) οι σχολές έχουν πολύ χαμηλές μηχανές για μάθημα, εγώ έκανα με ενα CBF650 που δεν θα βοηθήσει σε σχέση με το ύψος, το βάρος ή τον όγκο που συζητάμε.

Άντε το πολύ να φρεσκάρω λίγο την αίσθηση του συμπλέκτη, γιατί να τον μάθω προφανώς και δεν θα γίνει σε ένα διπλό μάθημα.
    Πολλά μπορούν να αλλάξουν σε μιάμιση ώρα.Αλλά αφού και ο ίδιος είσαι διστακτικός για το test ride γιατί να ρισκάρεις?

Μέλος
    Πολλά μπορούν να αλλάξουν σε μιάμιση ώρα.Αλλά αφού και ο ίδιος είσαι διστακτικός για το test ride γιατί να ρισκάρεις?
    Γιατί μετά θα ήταν σαν να παίρνω γουρούνι στο σακί, και αν τελικά δεν μπορώ να το κουμαντάρω θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.

Το πρόβλημα μου δεν είναι ο συμπλέκτης, σε ενα δικό μου μηχανάκι εφόσον θα είναι δεύτερο και οχι για καθημερινή μετακίνηση θα έχω τον χρόνο να τον μάθω σιγά σιγά όταν μπορώ χωρίς πίεση σε ελεγχόμενο χώρο κλπ.

Το θέμα είναι πως την μηχανή πρέπει να μπορείς να την κουμαντάρεις γενικώς, στατική να μπορείς να την μετακινήσεις με τα χέρια, να την παρκάρεις ή να την βγάλεις απο ένα στενό σημείο, να μπορείς καβάλα να την μετακινήσεις με τα πόδια αν χρειαστεί προς τα πίσω κλπ.

Γιατί μετά θα ήταν σαν να παίρνω γουρούνι στο σακί, και αν τελικά δεν μπορώ να το κουμαντάρω θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.

Το πρόβλημα μου δεν είναι ο συμπλέκτης, σε ενα δικό μου μηχανάκι εφόσον θα είναι δεύτερο και οχι για καθημερινή μετακίνηση θα έχω τον χρόνο να τον μάθω σιγά σιγά όταν μπορώ χωρίς πίεση σε ελεγχόμενο χώρο κλπ.

Το θέμα είναι πως την μηχανή πρέπει να μπορείς να την κουμαντάρεις γενικώς, στατική να μπορείς να την μετακινήσεις με τα χέρια, να την παρκάρεις ή να την βγάλεις απο ένα στενό σημείο, να μπορείς καβάλα να την μετακινήσεις με τα πόδια αν χρειαστεί προς τα πίσω κλπ.
    Και όλα αυτα θα τα καταλάβεις με ένα test ride στο οποιο θα καβαλήσεις φοβισμένος και απλά θα σκέφτεσαι πότε θα κατέβεις?

Μέλος
    Και όλα αυτα θα τα καταλάβεις με ένα test ride στο οποιο θα καβαλήσεις φοβισμένος και απλά θα σκέφτεσαι πότε θα κατέβεις?
    Κοίτα δεν ξέρω πόση ώρα κρατάνε τα test ride αλλά αν στο πρώτο τέταρτο δεν έχω φάει τα μούτρα μου, μπορεί να αρχίσω να έχω μια μικρή αίσθηση αυτών που είπα.

Παλαιό μέλος
    Νοικιασε μια μηχανη για μια μερα. Λογικα υπαρχει η επιλογη για μικτη ασφαλεια (στα αυτοκινητα τουλαχιστον που εχω νοικιασει υπαρχει ως εξτρα χρεωση).
    Το διπλωμα το εχεις χρονια απ'οσο καταλαβα οποτε δε θα υπαρχει θεμα. Εκει μονο ηλικια και χρονια κατοχης διπλωματος κοιτανε.

Κοίτα δεν ξέρω πόση ώρα κρατάνε τα test ride αλλά αν στο πρώτο τέταρτο δεν έχω φάει τα μούτρα μου, μπορεί να αρχίσω να έχω μια μικρή αίσθηση αυτών που είπα.
    Πολύ το σκέφτεσαι το μηχανάκι θα το συνηθίσεις οπως και νά έχει.Την καλύτερη συμβουλή στην έδωσαν ήδη κάνε κάνα 2 μαθηματάκια και θα είσαι κομπλέ.

1,5 ωρα για να μαθεις συμπλεκτη ειναι αρκετη. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο.
    done.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από atom_smasher Προβολή μηνύματος
    1,5 ωρα για να μαθεις συμπλεκτη ειναι αρκετη. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο.
    Αναλόγως, μπορεί και 1,5 βδομάδα μπορεί και ...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. moto test ride - όσα οδήγησα και εντυπώσεις
    από johni41 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2017, 19:14
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2009, 03:30
  3. Test Ride Triumth
    από GTZ750 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 11:13
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2004, 21:17
  5. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41