Προτείνω να κάνεις ένα μάθημα σε σχολή οδηγών σε μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού με συμπλέκτη. 15€ θα σου κοστίσει.
Προτείνω να κάνεις ένα μάθημα σε σχολή οδηγών σε μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού με συμπλέκτη. 15€ θα σου κοστίσει.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Είναι λογικό σαν σκέψη. Απλά δεν ξέρω με 1,5 (?) ώρα "μάθημα" τι θα αλλάξει. Οι περισσότερες (ή και όλες) οι σχολές έχουν πολύ χαμηλές μηχανές για μάθημα, εγώ έκανα με ενα CBF650 που δεν θα βοηθήσει σε σχέση με το ύψος, το βάρος ή τον όγκο που συζητάμε.
Άντε το πολύ να φρεσκάρω λίγο την αίσθηση του συμπλέκτη, γιατί να τον μάθω προφανώς και δεν θα γίνει σε ένα διπλό μάθημα.
Γιατί μετά θα ήταν σαν να παίρνω γουρούνι στο σακί, και αν τελικά δεν μπορώ να το κουμαντάρω θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.
Το πρόβλημα μου δεν είναι ο συμπλέκτης, σε ενα δικό μου μηχανάκι εφόσον θα είναι δεύτερο και οχι για καθημερινή μετακίνηση θα έχω τον χρόνο να τον μάθω σιγά σιγά όταν μπορώ χωρίς πίεση σε ελεγχόμενο χώρο κλπ.
Το θέμα είναι πως την μηχανή πρέπει να μπορείς να την κουμαντάρεις γενικώς, στατική να μπορείς να την μετακινήσεις με τα χέρια, να την παρκάρεις ή να την βγάλεις απο ένα στενό σημείο, να μπορείς καβάλα να την μετακινήσεις με τα πόδια αν χρειαστεί προς τα πίσω κλπ.
Νοικιασε μια μηχανη για μια μερα. Λογικα υπαρχει η επιλογη για μικτη ασφαλεια (στα αυτοκινητα τουλαχιστον που εχω νοικιασει υπαρχει ως εξτρα χρεωση).
Το διπλωμα το εχεις χρονια απ'οσο καταλαβα οποτε δε θα υπαρχει θεμα. Εκει μονο ηλικια και χρονια κατοχης διπλωματος κοιτανε.
1,5 ωρα για να μαθεις συμπλεκτη ειναι αρκετη. Δεν ειναι τιποτα δυσκολο.
done.