Αυτό που αναφέρθηκε ήδη για το μάθημα είναι το καλύτερο.
Αυτοκίνητο (όχι αυτόματο) οδηγείς; Αν ναι τότε δεν θα έχεις καμία δυσκολία να συνηθίσεις με ένα μάθημα. Η λογική είναι η ίδια
Μια μικρη παρατηρηση: αν οντως επιλεξεις τη λυση της σχολης, ζητα απ' τον εκπαιδευτη να κατεβασει το ρελαντι της μηχανης στο στοκ επιπεδο. Ολα τα εκπαιδευτικα εχουν το ρελαντι στο Θεο για να μη σβηνουν ευκολα. Συνηθως το μηχανακι ξεκιναει και μονο αφηνοντας συμπλεκτη δηλαδη, κατι που δεν ισχυει σε μια νορμαλ μοτο (πχ αυτη που θα οδηγησεις στο test ride).
haga1981 είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα. Χρόνια οδηγούσα αυτόματα και τώρα και εγώ ενδιαφέρομαι για την TRK 502X. Εχω και εγώ τους ίδιους ενδοιασμούς και δεν αποφάσισα ακόμα να πάρω αυτήν την μοτ/τα ή να πέσω σε καμια 300αρα π.χ. DAYTONA ZONTES 310 T1, VERSYS X-300 κ.τ.λ. Την απόφαση που θα πέρεια κοινοποίησέ την μήπως τελικά βοηθήσει και άλλους σαν και εμένα, που είμαστε στην ίδια κατάσταση.
Μου θες και το ψηλό εσύ το Χ!
Προσωπικά είμαι σε αυτό το λούκι κανα 3-μηνο τώρα ψάχνοντας, ρωτώντας, ξαναψάχνοντας και αλλάζοντας γνώμη κάθε εβδομάδα..
Αυτά που μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή και καθαρά με βάση την προσωπική μου άποψη είναι:
- ΜΑΚΡΥΑ από Zontes, ΠΟΛΛΑ τα ηλεκτρονικά και ΠΟΛΛΑ τα θέματα (ξαναλέω γνώμη μου πάντα)
- Η "υπεύθυνη'' επιλογή είναι να πάρουμε ένα π.χ. 300-άρι για αρχή
- Η σειρά των TRK γενικώς ΔΕΝ ενδείκνυται για την περίπτωση μας λόγω όγκου και βάρους ΚΑΙ ασχετοσύνης του συμπλέκτη
Γενικότερα καταλήγω στο ότι είτε χτυπάμε ένα μεγάλο και ότι γίνει έγινε είτε το παίζουμε safe και παίρνουμε ένα μικρό με την ελπίδα να μας βολέψει (γενικώς).
Ή απλά καθόμαστε στα αυγά μας γιατί μας βλέπω μαλιοκούβαρα με τους "απέναντι" προς Σεπτέμβρη-Οκτώβρη μεριά άρα τι την θες την μηχανή..?
Εσύ για πες, θα το πάρεις το 502Χ για test drive?![]()
Τελικά haga1981 νομίζω μια είναι η λύση.
Πάς με ένα φίλο σου που γνωρίζει να οδηγάει με συμπλέκτη και νοικιάζεις για δυο μέρες μια μοτοσυκλέτα.
Μόλις πάρεις τα κλειδιά της Μοτοσυκλέτας ( λίγα κυβικά) τα δίνεις στο φίλο σου να οδηγήσει.
Σε πάει σε ένα σημείο με λίγη κίνηση και γίνεται ο προσωπικός σου δάσκαλος.
Αυτές τις δυο μέρες μαθαίνεις τον συμπλέκτη.
Δεν είναι τόσο δύσκολο.
Μετά επιστρέφεις εσύ την μοτοσυκλέτα που νοικιασες.
Την άλλη μέρα πας και κάνεις το τέστ στο TRK 502 με προσοχή αλλά χωρίς πλέον φόβο.
Η δοκιμάζεις το μικρό αδελφάκι του(προτιμότερο) TRK 251.