Τέλεια... σε 6 μήνες θα υπάρχει μια ελαφρώς μεταχειρισμένη τρκ251 με 3000 χλμ το πολυ με χρήση ταξιδιωτικη...
Ενημέρωσέ μας όταν θα βάλεις πωλητήριο, θα ενδιαφέρει αρκετο κόσμο αν έχει σωστή τιμή...
Τέλεια... σε 6 μήνες θα υπάρχει μια ελαφρώς μεταχειρισμένη τρκ251 με 3000 χλμ το πολυ με χρήση ταξιδιωτικη...
Ενημέρωσέ μας όταν θα βάλεις πωλητήριο, θα ενδιαφέρει αρκετο κόσμο αν έχει σωστή τιμή...
Έχετε κολλήσει με τα κυβικά και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ειδικός αλλά θεωρώ πως άλλο πράγμα το scooter και άλλο η μηχανή.
Έχουμε και λέμε σε σχέση με το TRK 251:
- Θα μάθω συμπλέκτη και γενικότερα πως οδηγείται μια συμβατική μηχανή? ΝΑΙ
- Είναι κατάλληλη για αρχάριο? ΝΑΙ
- Μου αρέσει η ταχύτητα, θέλω να πηγαίνω με 180 ξύνοντας μαρσπιέδες? ΟΧΙ το αντίθετο, δλδ ΟΚ για το TRK
- Θα μπορώ να απολαμβάνω βολτάρες και ωραίες στροφούλες με καλή άσφαλτο κλπ? ΝΑΙ
- Μπορεί να ταξιδέψει άνετα (σαν κινητήρας) στα 100-110 με κάποιες παραχωρήσεις? ΝΑΙ
- Είναι οικονομικό? ΝΑΙ
- Θα είναι καινούργιο? ΝΑΙ
- Θα έχει εγγύηση 4 χρόνια? ΝΑΙ
- Θα μπορεί να πουληθεί μετά σε μια τίμια τιμή εύκολα? ΝΑΙ
- Είναι αξιόπιστο με βάση την μέχρι τώρα πορεία του? ΝΑΙ
- Είναι πολύ φτηνό στην τιμή του και αρκετά πιο κάτω από τους ανταγωνιστές του? ΝΑΙ
- Είναι κουκλί? ΝΑΙ (για μένα)
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκετε το λάθος. Το scooter είναι φτιαγμένο και εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες, αν εξαιρέσεις τα παρόμοια κυβικά και ιπποδύναμη καθώς και ότι πρόκειται για δύο δίκυκλα εκεί τελειώνουν και οι ομοιότητες τους. Αυτό το "Παίρνεις το ίδιο πράγμα" πραγματικά δεν το βλέπω.
Την αναζήτηση του φίλου jawaforever την έκανα πολλές φορές. Και όχι παιδιά, δεν θα δώσω 3000 για να πάρω το π.χ. δεκαετίας Bandit που δεν το γουστάρω, με 70.000 χλμ που μπορεί κάλλιστα να είναι 120.000, θα καίει σαν νταλίκα, θα θέλει λάστιχα "χτές", δεν θα ξέρω τι αμαρτίες κουβαλάει, δεν θα ξέρω τι θα μου βγάλει τον άλλο μήνα, θα έχει ακριβότερα τέλη/ασφάλεια/συντήρηση, ζήτημα ΑΝ θα μπορώ να το πουλήσω μέτα και πόσο, είναι ακατάλληλο για αρχάριο λόγω ιπποδύναμης και ΟΛΑ αυτά για να λέω πως έχω μηχανή 650cc και να πηγαίνω ΠΑΛΙ με 100-110 στην εθνική δεδομένου ότι όπως είπα δεν γουστάρω την ταχύτητα.
Τελευταία τροποποίηση από haga1981; 12/06/2020 στις 08:40.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Ναί φίλε μου, υπάρχει μια προσφορά αυτή τη στιγμή. Σίγουρα το όνομα και μόνο σημαίνει πολλά και τώρα και μελλοντικά, αλλά υπάρχουν και τα χλμ που υπάρχουν, ενα ζευγάρι λαστιχάκια θα τα θέλει, άλλα εξοδάκια μηχανικός κλπ όλα μαζί θα μεγαλώσουν την διαφορά με το άλλο και στην τελική Kawasaki ή όχι ο παράγων "άγνωστες αμαρτίες" παίζει πάντα.
Στην τελική για την περίπτωση μου επειδή έχω ανέβει είναι πολύ ψηλό για μένα.
Με το μπαρντον ρε φιλε δε μπορω να καταλάβω εφόσον εισαι οκ με την αγορα του μηχανακιου που θελεις γιατι συνεχίζεις την κουβέντα, δηλαδη οι συνομιλητές περνανε σε παραψυχολογικη αναλυση![]()
Φυσικα για τον καθε ενα τα κριτιρια διαφέρουν γιαυτο και προτεινουν εναλλακτικες επιλογές, και επειδη η συζητηση ανακυκλώνεται καλα ειναι να περιμενουμε τα καλοριζικα και τις καλυτερες ευχες μας
Το πήρες το 251 σωστά? Άντε καλόστριφτο με ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ χιλιόμετρα....και να θυμάσαι, εσύ βάζεις τα όρια και τον προορισμό, κάποτε με 250 κυβικά γύριζαν όλη την Ελλάδα (ίσως ακόμα να το κάνουν κάποιοι)
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες ευχές και την όλη βοήθεια. Ισχύει αυτό που λες και επιφυλάσσομαι...
Η προσπάθεια να το πάω παντού (εντός λογικών πλαισίων) σίγουρα θα γίνει, τώρα αν το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς το αναμενόμενο λόγω υποχρεώσεων, προβλημάτων, καθημερινότητας, χρόνου και γενικότερα "ζωής" τι να πω...
Υ.Γ. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν τα παλιότερα (και περισσότερων κυβικών) μονοκίλυνδρα είχαν τόσους κραδασμούς και πως την πάλευαν σε πολύωρη οδήγηση οι αναβάτες...
Ειχαν και πιο πολλους λογω τεχνολογιας και κυβικων (τα μεγαλυτερα) αλλα δεν ειχαμε αλλες επιλογες ,και ειμασταν λογω συνηθειας και πιο σκληραγωγημενοι
(ψεμματα απλως καναμε την αναγκη μας φιλοτιμο)
Και δεν την παλευαμε,απλως καναμε περισσοτερες στασεις.
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Παιδια τωρα ειδα τι γινεται εδω ....
Και επειδη τον ξερω τον f4 300cc της sym , εχω να πω πως το gts του φιλου κανει καλυτερο ταξιδι και πιο ξεκουραστο απο το trk το 250....
Αλλα παρ' όλα αυτα , καλοριζικο .
Ευχομαι να μην το μετανιωσει .
Ευχαριστώ πολύ.
Το Sym είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο καθημερινής μετακίνησης και ο F4 είναι super για αυτό και το κρατάω.
Η μέχρι τώρα όμως συνολική αίσθηση του TRK είναι καλύτερη στον δρόμο αν εξαιρέσεις τους κραδασμούς που εκεί σίγουρα χάνει.
Όπως και να έχει, πρώτη μηχανή είναι, μετά βλέπουμε...![]()