Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Yamaha fazer 800 η Tracer 700

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pasxos1992 Προβολή μηνύματος
    Συμφωνω σε αυτο με τις ροπες.. Μια ζωη την εχουμε.. Γι αυτο κ εγω κοιταζα πιο πολυ το 800αρι..προσωπικος καημος και ποθος ειναι το 990..αλλα ξεφευγει..
    Το Tracer 900 έχει την περισσότερη ροπή χαμηλά από τις μοτοσυκλέτες που προτάθηκαν (είναι 850cc τρικύλινδρο) και ταυτόχρονα είναι το πιο ισχυρό ψηλά.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Για τη δουλεια που το θες , να παρεις ενα μτχ σε πολυ καλη κατασταση.
    Το μηχανακι που βλεπεις στη φωτο μου ειναι το 950 που δεν το εχω πια .
    Καποια στιγμη που θα ξαναπαρω μηχανη και το σκεφτωμαι απο τωρα... και γω το 990 θελω .
    Αλλα ,αλλο τι θελω και αλλο τι μπορω πια .Γιατι αυτα τα μηχανακια δεν κοιτας ποσο κανουν ,αλλλα ποσο θα κοστισει η χριση τους .Αν το θες πιπιλα και στην πενα ,πρεπει να βαζεις βαθια το χερι στην τσεπη σε σχεση παντα με τις εναλλακτικες που υπαρχουν .
    Στο θεμα σου τωρα για το 800 που ρωτας ,κανεις καν δεν το αναφερει γιατι δεν σου κανει .
    Το 700 το tracer το ειδα απο κοντα και ειναι πολυ ομορφο και φαινεται να ειναι και πιο χριστικο .
    Αυτο που θες εσυ δηλ .Και onnofίζει και ειναι πιο κοντα στο xt που ειχες ,σε σχεση με το 800 που θα σκυψεις λιγο παραπανω και θα εισαι πιο κοντα στο δρομο .
    ....παντως με τα χρηματα που διαθετεις υπαρχουν 990

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    ...

Νέο μέλος
    Να σ πω την αληθεια μπηκα και κοίταξα με την μια για 990..βρηκα ενα στα λεφτα π διαθετω και σε πολυ καλα χιλιομετρα.. Διαολευτηκα βραδιάτικα κ δεν ειμαι κ ελλαδα να το δω καλα καλα.. Και τωρα ξηθηκε καλα η πληγή.. Μιας και κάτοχος τετοιου μηχανηματος οταν εννοεις θελει βαθια τσεπη τι εννοεις; καπου ειχα διαβασει οτι παρα το μεγαλο ντεποζιτο π εχει η αυτονομία του φτανει τα 180 χιλιομετρα.. Ισχυει;; τοσο εβγαζα με το χτ σε ταξιδι πριν μπει η ρεζερβα..

Παλαιό μέλος
    Αν θες μηχανή να σε πορωνει κ λίγο tracer 900 μεταχειρο 5ετιας..
    Αν θες μηχανή οικονομική all around χωρις το γκάζι φυσικά του tracer 900 μια πολύ καλή επιλογή είναι το cb500x κ το παίρνεις κ κούτα..
    Από αυτά που έγραψες tracer 700

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Νομιζω οτι μεταξυ των 2 της επικεφαλιδας οταν με το καλο ερθω ελλαδα θα ψαξω για 990.. Η ζωη ειναι μικρη

Ψαξτα καλα , αλλα νομιζω πως το μηψανακι που θες , ειναι το tracer 700 ή εναλλακτικα το 900 αλλα απο 2018 μοντελο και μετα που εκει ξεφευγει λιγο προς τα πανω το μπακίρι.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pasxos1992 Προβολή μηνύματος
    Να σ πω την αληθεια μπηκα και κοίταξα με την μια για 990..βρηκα ενα στα λεφτα π διαθετω και σε πολυ καλα χιλιομετρα.. Διαολευτηκα βραδιάτικα κ δεν ειμαι κ ελλαδα να το δω καλα καλα.. Και τωρα ξηθηκε καλα η πληγή.. Μιας και κάτοχος τετοιου μηχανηματος οταν εννοεις θελει βαθια τσεπη τι εννοεις; καπου ειχα διαβασει οτι παρα το μεγαλο ντεποζιτο π εχει η αυτονομία του φτανει τα 180 χιλιομετρα.. Ισχυει;; τοσο εβγαζα με το χτ σε ταξιδι πριν μπει η ρεζερβα..
    Σε ταξίδι, δικάβαλο με βαλίτσες, 200χλμ μέχρι το λαμπάκι της ρεζέρβας. Ταχύτητες μεγαλύτερες των 130-140 σταθερά.
    180χλμ ευκολά αν βγάζεις κέφια και είσαι μόνιμα πάνω από 6.000 στ/λ... Κάτοχος 990.

Έχω πιάσει το 800 το Τ7 και το ΜΤ9... και είχα το fazer 600 99' ΑΛΛΑ με ohlins ανάρτηση πίσω...
    Όλα τα γιαμαχα υστερούν στο θέμα "αναρτήσεις", το 800 κ το 900 μπορούν να χουλιγκανίσουν, το 700 έχει πολύ ωραίο κινητήρα αλλά περιφεριακά υστερεί, έχω δε την υποψία ότι σε δικάβαλο ταξίδι με λίγα μπαγάζια θα "κάτσει" άσχημα και η οδηγική του συμπεριφορά δεν θα είναι όπως πρέπει. Ψάξτω λίγο αυτό.

Το 990 το έχω ακόμα στο γκαράζ στην Ελλάδα με 60+ χιλιάδες χλμ. Είμαι κάτοικος εξωτερικού 9 χρόνια τώρα, μπήκα κάποτε στη διαδικασία να το δώσω με τη φτηνότερη τιμή στο car.gr Μετά από αυτά που άκουσα είμαι αποφασισμένος να το κρατήσω έστω και για τις 5 εβδομάδες που κατεβαίνω Ελλάδα το καλοκαίρι.
    Στο θέμα μας ξανά, αν δεν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση, αν το σηκώνεις οικονομικά όπως τα λέει σωστά ο Lioulios, και αν θες διασκεδαστικά ταξίδια δικάβαλο και όχι απλά να φτάσεις κάποια στιγμή, τότε το 990 είναι μια καλή λύση... Το έχω κάνει και στο λέω. 2 φορές εξωτερικό από 20 μέρες 4,500 χλμ κάθε φορά δικαβαλος, φορτωμένος τέρμα αλλά με ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ανεβοκατέβηκα Άλπεις, Τρανσφαγκαράσαν, Grossglockner κ.α και αφηνίασα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Ε, δώσε το 990 στον Πάσχο, να πάει σε έναν χαρούμενο νέο κάτοχο.

Απ' ό,τι βλέπω στοκάρ τζιάρ, βρίσκεις KTM 990 Adventure του 2011, με 7.000€, με σχετικά καλά χιλιόμετρα.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Ε, δώσε το 990 στον Πάσχο, να πάει σε έναν χαρούμενο νέο κάτοχο.

Απ' ό,τι βλέπω στοκάρ τζιάρ, βρίσκεις KTM 990 Adventure του 2011, με 7.000€, με σχετικά καλά χιλιόμετρα.
    Το δικό μου 990 με ακραποβιτς, κάγκελα, θερμαινόμενα γκριπ, μοντ 07 το έδινα πριν 2-3 χρόνια 5.000 και 5.500 φουλ ταξιδιωτικό, με αλουμινιένες μπαγαζιέρες, εσωτερικές τσάντες, τανκ μπαγκ και άλλα κοκοψίνια και αντιμετώπισα τόση καχυποψία, μικροψυχία, κουτοπονηριά και ασχετοσύνη που το έκοψα για να προφυλάξω την ψυχική μου ηρεμία...άσε που ποτέ δεν ήθελα πραγματικά να το δώσω...η κοινή (πτάνα...) λογική το έλεγε...
    Αντικειμενικό πρόβλημα είναι ότι το μηχανάκι βρίσκετε στη Σύρο και εγώ στη Σκωτία...

Δεν δίνεις, πουλάς... και πρέπει να υπάρχει στο τέλος ένας χαρούμενος νέος κάτοχος και ένας ευχαριστημένος πωλητής...
    Έχουν ξαναγίνει αυτές οι κουβέντες εδώ μέσα, το θέμα στην Ελλάδα είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης ή αλλιώς η καχυποψία για τα πάντα και τους πάντες και όχι άδικα...
    Εδώ που ζω πχ πήρα μηχανή 20ετίας με 18κ χλμ πραγματικά και είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί...Στη πατρίδα ποιος θα το πίστευε και με ποιες αποδείξεις?

Τεσπά καλό ψάξιμο και καλές αγορές, είναι ευχάριστες σπαζοκεφαλιές αυτές
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Το δικό μου 990 με ακραποβιτς, κάγκελα, θερμαινόμενα γκριπ, μοντ 07 το έδινα πριν 2-3 χρόνια 5.000 και 5.500 φουλ ταξιδιωτικό, με αλουμινιένες μπαγαζιέρες, εσωτερικές τσάντες, τανκ μπαγκ και άλλα κοκοψίνια και αντιμετώπισα τόση καχυποψία, μικροψυχία, κουτοπονηριά και ασχετοσύνη που το έκοψα για να προφυλάξω την ψυχική μου ηρεμία...άσε που ποτέ δεν ήθελα πραγματικά να το δώσω...η κοινή (πτάνα...) λογική το έλεγε...
    Αντικειμενικό πρόβλημα είναι ότι το μηχανάκι βρίσκετε στη Σύρο και εγώ στη Σκωτία...

Δεν δίνεις, πουλάς... και πρέπει να υπάρχει στο τέλος ένας χαρούμενος νέος κάτοχος και ένας ευχαριστημένος πωλητής...
    Έχουν ξαναγίνει αυτές οι κουβέντες εδώ μέσα, το θέμα στην Ελλάδα είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης ή αλλιώς η καχυποψία για τα πάντα και τους πάντες και όχι άδικα...
    Εδώ που ζω πχ πήρα μηχανή 20ετίας με 18κ χλμ πραγματικά και είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί...Στη πατρίδα ποιος θα το πίστευε και με ποιες αποδείξεις?

Τεσπά καλό ψάξιμο και καλές αγορές, είναι ευχάριστες σπαζοκεφαλιές αυτές
    Καλημερα φιλε μου.. Σε ευχαριστω και εσενα για την απόκριση σου. Εεκει π αναφέρεις που εχεις παει να ξερεις μ εφυγε σαλιο.. Ονειρο θερινης νυκτος το εχω αυτο το ταξιδι προς αλπεις.. Αλλα λογω επαγγελματος (ναυτικος) αυτα δν γινονται ευκολα.. Τωρα μια ερωτηση για τα χιλιομετρα γιατι κ εγω πουλησα την κυρια μου με ακριβως 50000 χιλ 04 μοντελο κ δεν με πίστευαν... Στα 990 50 με 60 χιλιαδες χιλιομετρα ειναι καλα να κοιταω; γιατι απο κει και πανω καπως μ φαινεται.. Εννοείται ότι μπορει κ να χω αδικο..

Tα μηχανακια αυτα , κοντα στις 45.000 χλμ ,εχουν το 1ο καλό μεγαλο σερβις που αν σου τυχει μαζι με αλυσογραναζα ,καμια μπαταρια ...τίποτα ελαστικα κτλ κτλ ....φλερταρεις το 1000αρικο.
    Αν δεν τυχουν ολα μαζι ,τοτε εισαι στο βασικο μισθο .
    Κατα τα άλλα το δικο μου δεν ζητησε τιποτα . Μονο τα προβλεπομενα και ηταν και το μοναδικο μηχανακι που δεν με αφησε ποτε .
    Τα εκανα ολα ομως στην ωρα τους και λιγο νωριτερα .
    Αποψη μου ,μιας και εισαι ναυτικος και οπως ειπες η ζωη ειναι μικρη ,να το παρεις και να το ευχαριστηθεις .
    Σου ταιριαζει εσενα ενα τετοιο μηχανακι .
    Δεν θα το εχεις καθημερηνο ,οποτε κανε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο.
    Εγω απο την αλλη , το οδηγουσα καθε μερα πηγαινε ελα δουλεια περιπου 40χλμ και με την βεντζινα στο 1.95 και ηθελα και μια οικονομικη δοηθεια στον προυπολογισμο μου γιατι τοτε αγορασα φορτηγακι 4πορτο κουτα και περιμενα και νεο μελος στην οικογενεια .
    Ο λογος που δεν ξαναπηρα μεγαλη μηχανη και κυκλοφορω με σκουτερ ειναι οτι μετα απο το 950 ,δεν μπορω να παρω κατι χειροτερο .
    Τα βλεπω στο δρομο και δεν μπορω να φανταστω ας πουμε να ειμαι κατοχος transalp ,xt κτλ κτλ .
    Αν ξαναπαρω lc8 θα παρω.

Με λιγα λογια ηθελα να πω πως καλυτερα ενα με 50.000χλμ παρα με 40 στα ιδια χρηματα αν και εφοσον εχουν γινει οι απαραιτητες εργασιες και αυτο φαινεται μιας και οσοι εχουν book service ειναι καταχωρημενα ολα στο δυκτιο της ΚΤΜ και μπορεις να τα δεις ευκολα πριν αγορασεις

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Με λιγα λογια ηθελα να πω πως καλυτερα ενα με 50.000χλμ παρα με 40 στα ιδια χρηματα αν και εφοσον εχουν γινει οι απαραιτητες εργασιες και αυτο φαινεται μιας και οσοι εχουν book service ειναι καταχωρημενα ολα στο δυκτιο της ΚΤΜ και μπορεις να τα δεις ευκολα πριν αγορασεις
    Σε ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή ανάλυση.. Οποτε να κοιτάω για κοντα στα 50χιλ και με book service..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. YAMAHA TRACER 700
    από amyroukai στο forum Yamaha Tracer
    Απαντήσεις: 154
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2022, 20:18
  2. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-07, Tracer 700 & XSR700
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2020, 10:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα