46 φοράει στοκ είναι πολύ τολμηρή αλλαγή, για μένα άντε να πας 42 μαξ, διαφορετικά περιπτώσεις έντονου φορτίου(συνεπιβάτη, μερικών αποσκευών, οδικές συνθήκες ανηφόρες κλπ) θα ταλαιπωρείς την μπιέλα του
το παλιό το καλό το ορθόδοξο (μπασοκ)
you rise you fall you're down then you rise again
Παρήγγειλα το 15αρι για μπροστά. Θα ενημερώσω όταν μπει. Προς το παρόν αύριο σέρβις χιλίων χλμ.
Πρωτο σερβις στα 73€. Για εμας τους βορειους δεν περιλαμβανει ρυθμιση βαλβιδων, το αναφερω για να μη γινουν λαθος συγκρισεις τιμων.
Με ενημερωσαν οτι για το μηχανακι μου υπαρχουν δυο ανακλησεις, ecu και ενας διακοπτης. Θα γινει παραγγελια των ανταλλακτικων και θα πρεπει να ξαναπαω για να γινει η αντικατασταση.
Στο μηχανακι πριν παω για το σερβις αναψε η ανδειξη FI στο ταμπλο. Η λειτουργια της μηχανης ηταν κανονικη, δεν υπηρχε κανενα αλλο συμπτωμα περα απο την ενδειξη. Το διαγνωστικο εδειξε οτι ηταν θεμα αισθητηρα λ, αλλα ο μηχανικος ειπε πως ο αισθητηρας οταν τον εβγαλε δεν εδειξε να εχει κανενα θεμα, οποτε 99% ειναι ζητημα σχετικο με την ECU (θεμα που θα τακτοποιηθει με την ανακληση δηλαδη). Η ενδειξη δεν ξαναεμφανιστηκε παντως.
Σε αυτο το σημειο να κανω και μια ερωτηση, καθως ειναι το πρωτο καινουριο μου μηχανακι και δεν ξερω τι θεωρειται φυσιολογικο και τι οχι. Η μηχανη απ'οταν ηρθε στην αντιπροσωπεια εμεινε εκει για καμια βδομαδα μεχρι να βγουν οι πινακιδες. Επισης απο τοτε την εχω στην κατοχη μου για λιγο λιγοτερο απο ενα μηνα. Οι ανακλησεις δε θα μπορουσαν να ειχαν τακτοποιηθει πριν παραλαβω τη μηχανη, στο διαστημα που ηταν στην αντιπροσωπεια χωρις πινακιδες; Ή εστω να εχουν γινει παραγγελια τα ανταλλακτικα ωστε να πραγματοποιηθουν οι εργασιες στο πρωτο σερβις; Ειναι παγια στρατηγικη να γινονται τετοιοι ελεγχοι μεταγενεστερα;
Περαν τουτου παντως η Suzuki της πολης μου μου βγαζει πολυ καλο feeling, ο κυριος Γιωργος ειναι εξυπηρετικος και ευγενεστατος και γενικοτερα εχω ακουσει μονο καλα λογια.
Διαδικαστικό ειναι, πρεπει το μηχανάκι να ταξινομηθεί και μετα οι αντιπρόσωποι του δικτύου να ζητήσουν ανάκληση για τον πελατη τους.
Η ανάκληση προστατεύει τον αναβατη/πελατη, αν η μηχανη δεν εχει ταξινομηθεί και ειναι στοκαρισμενη στην αποθήκη δεν χρειάζεται να γινει
Οκ, κατανοητό. Δε θα μπορούσε να είχε προγραμματιστεί ως εργασία να γίνει με το πρώτο σέρβις; Η μηχανή έχει κοντά μήνα που έχει ταξινομηθεί.
Στη θέση σου θα περνούσα μια βόλτα μήπως γλιτώσεις το δεύτερο ραντεβού και υπάρχουν τα ανταλλακτικά σου για την ανάκληση όταν πας για το σέρβις των 1000. Δε χάνεις κάτι.
Εγω εχω αλλο projectακι να κανω, οταν ολοκληρωθεί θα σας το παρουσιάσω. Οσο αναφορα την ανάκληση thanks για την ενημερώση δεν το γνωριζα αλλα στην παρουσα φαση δε καίγομαι θεωρω οτι θα το δρομολογήσει ο γιωργος.
Και δεν καίγομαι γιατι ακομη ειμαι κολλημένος στα 200km και πιεσμενα κιολας, ελεω εργασιας φυσικα...τα παλιά τα χρονια σε μια εβδομαδα θα ειχε στρωθεί
Με γεια τα μοτασακά παιδιά!
Μου κάνει εντύπωση που έδωσε η Suzuki με 2.850€ μία μοτοσυκλέτα που αρχικά κοστολογούσε 4.895€. Έκπτωση 2.045€ είναι 42% επί τις αρχικής τιμής. Προσπαθώ να καταλάβω πόσα βγάζουν οι έμποροι και η αντιπροσωπεία, ώστε να μπορούν να κάνουν τέτοια έκπτωση.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αυτο που λεει ο παναβουρης
Επισης εχετε υποψη οτι 31/12/20 θα πρεπει να ταξινομηθούν τα ευρω 4, γιατι απο 1/1/21 δεν θα μπορουν να πωληθούν
Ενδέχεται να υπάρχουν κιαλλες τετοιες προσφορές μεχρι το τελος του ετους. Προετοιμαστείτε οι ενδιαφερόμενοι για παν ενδεχόμενο
Τελος μη ξεχνάς πως ο σφακιανακης(δε κανω διαφήμιση) εχει παραδοση σε τέτοιου υψους προσφορές οταν δε "τραβαει" εμπορικά ενα μοντελο και πρεπει να ξεστοκαριστει αμεσα για χ-ψ λογους
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ναι το γνωρίζω έγινε στα ευρω 3, ο εισαγωγέας πιέζει να αγοράσουν οι αντιπρόσωποι τις μοτοσυκλέτες και να ταξινομηθούν μέχρι να βρουν ιδιοκτήτη. Αν όμως το αποθεματικό του εισαγωγέα είναι μεγάλο και δεν μπορεί να αναληφθεί απο τις αντιπροσωπείες, πρέπει να βγάλει ένα πρόγραμμα για να τα σπρώξει.
εχετε υποψη
you rise you fall you're down then you rise again
Η μεγαλυτερη μαλακια μου ηταν, οταν δεν πηρα πριν απο αρκετα χρονια την προσφορα του bandit 1250 στα 5990.Θα ειχα ξεμπερδεψει δια παντος απο μηχανακι .Τωρα δεν υπαρχει διφραγκο ουτε για ταξι που λεει και το τραγουδι.![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Πολύ καλή ως τιμή πώλησης, αλλά μην ξεχνάς ότι πρόκειται για βαριά μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού με πολλά έξοδα συντήρησης και υψηλή κατανάλωση καυσίμου. Δεν ξέρω αν θα σε κάλυπτε γι' αυτά που θέλεις να κάνεις, αφού έχει σχεδιαστεί για οδήγηση σε ανοικτό δρόμο.
Στα καλά του η άπλετη ροπή χαμηλά, μιας και λένε ότι οδηγείται σβέλτα ακόμα και χωρίς να ξεπερνάς τις 3.000 rpm, το γεγονός ότι δεν είναι εμπορικό, άρα δεν είναι πολύ πιθανός στόχος κλοπής και η καλή ποιότητα.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 27/06/2020 στις 13:19.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.