Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 83

Θέμα: FC-Moto.de "Άντε γ.....ειά"

  1. #31
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Κωστη πολυ καλα εκανες και ποσταρες για την εμπειρια σου. Τετοια νηματα ειναι πολυ χρησιμα και καλο ειναι να γραφονται και οι κακες αλλα και οι καλες εμπειριες.
    Οπως ειπες, εσυ απλα παραθετεις τα γεγονοτα και οποιος θεωρει οτι αυτο ειναι το σερβις που ψαχνει απο ενα e-shop το προτιμα στις επομενες αγορες του. Εγω αν και πριν κανα δυο χρονια ειχα παρει ενα ζευγαρι μποτες απο FC και δεν ειχα παρατραγουδα (σταθηκα τυχερος και ηρθε σωστο προϊον και "αρτιμελες"), διαβαζοντας την εμπειρια σου δε θα τους προτιμησω στο μελλον.
    τα ίδια κι από μένα. ήμουνα στο μεταίχμιο για αγορά από φψ-μοτο. μοτοκαρντ και πις οβ μάιν-ντ
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

  2. #32
    Minimalist Το avatar του/της STF
    Εγγραφή
    30/01/2014
    Μηνύματα
    1.703
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Εν συντομία:
    Σπασμένο κράνος, ανοιγμένα κουτιά, ερασιτεχνικό-πρόχειρο πακετάρισμα, απαράδεκτη υποστήριξη πελατών.

    Όλη η Ιστορία:

    Το παρακολουθούσα καιρό το site, οι τιμές του στα νέα προϊόντα ελαφρώς καλύτερες σε σχέση με την Ελλάδα, κατά καιρούς είχε όμως "δυνατές" προσφορές και πολύ μεγάλη ποικιλία.

    Χρειαζόμουνα ένα εντούρο-κράνος και αν και φοβόμουνα την αγορά κράνους χωρίς να το δοκιμάσω βρήκα ένα "σκοτωμένο" (σχεδόν στη μισή τιμή), τελευταίο τεμάχιο και λέω ας το χτυπήσω και να μην μου κάθεται σωστά, ε δεν τρέχει τίποτα, αν βρώ να το πουλήσω το πούλησα, αλλιώς το χαρίζω και δεν έχασα και καμιά περιουσία....
    Φίλε μπορεί να γίνω δυσάρεστος αλλά σε βρίσκω λίγο άδικο και υπέρμετρα απαιτητικό σε κάποια σημεία.

    Προσωπικά από όσα έγραψες ένα παράπονο μπορώ να δεχθώ, τη προχειρότητα στη συσκευασία (που δεν είναι και λίγο και το δέχομαι). Από εκεί και πέρα όμως νομίζω πως κάποιες αντιδράσεις σου θα μπορούσαν να είναι καλύτερες και χρονικά πιο άμεσες. Δε θέλω να πλατιάσω με υπερ-αναλύσεις ούτε θέλω να εκληφθεί η απάντηση μου ως αντιπαράθεση (ήδη "μάζεψα" το σεντόνι μου 2-3 φορές). Έχουμε μια ευθύνη και ως πελάτες, ειδικά στις On line αγορές. Το ο πελάτης έχει πάντα δίκιο είναι μια ανόητη έκφραση χωρίς αντίκρυσμα στον αληθινό κόσμο.

    Ύποπτο δέμα -όπως έγραψες- το φωτογραφίζουμε πριν το ανοίξουμε. Ιδανικά το βιντεοσκοπούμε κιόλας για να έχουμε πρωτίστως ΕΜΕΙΣ το δίκιο με το μέρος μας αλλά και με τρόπο που να αποδεικνύεται. Οι εκ των υστέρων φωτογραφίες βασίζονται στη καλή πίστη της επιχείρησης, όπως και έκανε. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που καταλαβαίνω πως μάλλον αγνοείς, π.χ. ότι "ύποπτο" δέμα το ζυγίζουμε πριν το ανοίξουμε για να δούμε (και να δείξουμε σε φωτό πάντα) πως υπάρχει ενδεχομένως κάποια απώλεια βάρους από το αναγραφόμενο... οπότε μετά ξέρεις και εσύ και η επιχείρηση αν τη μπαλακλάβα τη "τζουρνέψανε" ή δεν τη βάλανε αυτοί (οι ζυγαριές των ταχυδρομείων ζυγίζουν με ακρίβεια δέκα γραμμαρίων).

    Εννοείται πως ο κάθε επιχειρηματίας προσπαθεί να συνεργάζεται με τη καλύτερη εταιρεία μεταφορών αλλά αυτό έχει και κάποιους περιορισμούς όταν αλλάζει χώρες και συνεργαζόμενα ταχυδρομεία. Λες να θέλει μια επιχείρηση να διπλοπληρώνει επιστροφές ή να της ληστεύουν το περιεχόμενο των δεμάτων; Με 7,90€ όμως τι περιμένεις, δε στέλνεις ούτε φάκελο από τη Νέα Ιωνία στο Μαρούσι. Με τη κατάσταση αυτή (covid-19) η ACS σου λέει παράδοση εντός 15 ημερών εντός νομού και εσύ περίμενες να σου έρθει σε 3-4 ημέρες από τη Γερμανία;

    Τέλος πάντων, συγκεκριμένα για την υπόθεση σου -όπως εσύ την καταγράφεις- το μόνο μεμπτό κατά τη γνώμη μου ήταν η κακή συσκευασία αν και φαίνεται πως το δέμα κανιβαλίστηκε με διάφορους τρόπους αφού έλειπε η μπαλακλάβα που ήταν δώρο (και νομίζω... πως δεν ήταν "υποτιθέμενο" δώρο αλλά πραγματικό δώρο που έκανε "φτερά" στη πορεία). Πρώτα το διαλύσανε πετώντας το ατσούμπαλα εδώ και εκεί και αφού σαραβάλιασε κάποιος "έξυπνος" έβαλε και το χεράκι του. Σε όλα τα άλλα είχες ορθή αντιμετώπιση, αυτοί χάσανε σε κόπο και χρήμα και μάλλον και έναν πελάτη. Εσύ έχασες μόνο σε κόπο όπως θα συνέβαινε αν επέστρεφες κάτι και σε ένα φυσικό κατάστημα. Εκτός αν θα ένιωθες περισσότερο ικανοποιημένος με τις ίδιες συνθήκες, επειδή θα σου έγραφαν σε άψογα Αγγλικά. Ούτε νομίζω πως όταν αγοράζουμε από τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ελβετία ή την Ελλάδα μένουμε εκστασιασμένοι από τη γενναιοδωρία των επιχειρήσεων (σε μορφή δώρων).

    Αυτό με το δώρο κουπόνι για αγορές ήταν εκπληκτικό σε σύλληψη σαν ιδέα. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μάθουμε τι αξίας και ποιο ήταν το κράνος (στη τιμή προσφοράς που το πήρες εννοώ).

    Το άψογο σέρβις -που μεταφράζετε σε παροχή υπηρεσιών- δεν κουμπώνει με χαμηλές τιμές. Ή το ένα θα έχουμε ή το άλλο. Η ευγένεια είναι εύκολη υπόθεση και απαράβατη συνθήκη, η άψογη παροχή υπηρεσιών όμως είναι άλλη υπόθεση που κοστίζει δεν είναι τσάμπα. Το ιδανικότερο σενάριο που μπορώ να φανταστώ είναι... λογικές τιμές και άψογο σέρβις.

    Και πάλι ζητώ συγνώμη αν γίνομαι δυσάρεστος αλλά με κάθε ειλικρίνεια και με σεβασμό προς τη ταλαιπωρία σου νομίζω πως η όλη έκβαση όπως υλοποιήθηκε ήταν δίκαιη και για τις δυο πλευρές. Συμβαίνουν αυτά.

    Edit για να μη θεωρηθεί πως δεν έχω διαβάσει καλά αυτά που έγραψες. Το τι θα σου γράψει ως "επαγγελματική" απάντηση/αντιμετώπιση δεν έχει σημασία. Σημασία έχει τι θα πράξει απέναντι σου, εσύ είσαι ο πελάτης τη δεδομένη στιγμή. Πως θα μπορούσε να διερευνήσει όσα συνέβησαν στο δέμα και από ποιόν; Δεν είναι εφικτό, θα ήταν μόνο λόγια και αυτά που θα του έλεγαν και αυτά που θα σου έλεγε με τη σειρά του. Για να διεκδικήσει οτιδήποτε υπέρ του ή υπέρ σου θα έπρεπε το δέμα να είναι ασφαλισμένο. Τέλος, να είσαι σίγουρος πως σε ότι με αφορά δε γράφω με σκοπό την αντιπαράθεση, αλλά δεν είναι και απαραίτητο να συγκλίνουν οι απόψεις μας για τους χειρισμούς παρόμοιων υποθέσεων. Το τελευταίο edit το κάνω γιατί βλέπω πως είσαι λίγο επιθετικός στην κατάθεση αντίθετης άποψης (που δεν είναι αντιπαραθέσεις).
    Τελευταία τροποποίηση από STF; 24/06/2020 στις 00:07.

  3. #33
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Εγγραφή
    23/06/2012
    Μηνύματα
    1.112
    Πριν από 2 εβδομάδες πήρα κάτι μηχανισμούς για ψάρεμα από Ισπανία , σε 48 ώρες από την παραγγελία ήταν στα χέρια μου μέσω UPS , τα μεταφορικά από την άλλη ήταν περίπου 20 Ευρώ .
    Μέσω του tracking number είδα ότι το δέμα άλλαξε 2 σταθμούς στη Ισπανία , 2 αεροδρόμια στη Γερμανία και μετά Ελλάδα.
    Αυτά περί καθυστερήσεων covid κτλ...

    To ίδιο και στη προ covid εποχή , 48 ώρες με dhl

    Ερώτηση (μπορεί να το έγραψες και να μου διέφυγε) , παρακολούθησες μέσω του tracking number το δέμα για να γνωρίζεις το λόγο που καθυστέρησε ;
    Τελευταία τροποποίηση από KotsosDR; 24/06/2020 στις 19:02.

  4. #34
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Εγγραφή
    23/06/2012
    Μηνύματα
    1.112
    Και για του λόγου το αληθές

    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	trnu.jpg 
Προβολές:	392 
Μέγεθος:	70,4 KB 
ID:	419117

  5. #35
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Εγγραφή
    22/08/2018
    Μηνύματα
    787
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Φίλε μπορεί να γίνω δυσάρεστος...
    Φίλε δεν γίνεσαι δυσάρεστος, αν γίνεις δυσάρεστος δεν θα πιω μπύρα μαζί σου και δεν θα σε κάνω παρέα.

    Δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο απαντάς σε εμένα, εδώ μιλάμε για ένα site τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του.
    Αν για εσένα είναι κανονικότητα αυτά που περιγράφω και σε πειράζει μόνο το πακετάρισμα, μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις για τις μελλοντικές αγορές σου.
    Εγώ, πιστεύω και κάποιοι άλλοι, θέλουν ένα άλλο επίπεδο υπηρεσιών.

    Τα περί live unboxing, ζύγιση με ζυγαριά ακριβείας και φθηνές τιμές μεταφορικής είναι κωμικοτραγικά.

    Τα περί covid, καμία σχέση, είχε λήξει η καραντίνα τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα, αλλά και αυτό δεν έπαιξε ρόλο σε καμιά άλλη παραγγελία μου (ακόμα και μέσα στην κορύφωση της επιδημίας) πέραν των Κινέζικων.

    Το δέμα πιθανότατα δεν "κανιβαλίστηκε", ούτε ο πωλήτης υποστήριξε κάτι τέτοιο.

    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Εννοείται πως ο κάθε επιχειρηματίας προσπαθεί να συνεργάζεται με τη καλύτερη εταιρεία μεταφορών αλλά αυτό έχει και κάποιους περιορισμούς όταν αλλάζει χώρες και συνεργαζόμενα ταχυδρομεία. Λες να θέλει μια επιχείρηση να διπλοπληρώνει επιστροφές ή να της ληστεύουν το περιεχόμενο των δεμάτων; Με 7,90€ όμως τι περιμένεις, δε στέλνεις ούτε φάκελο από τη Νέα Ιωνία στο Μαρούσι. Με τη κατάσταση αυτή (covid-19) η ACS σου λέει παράδοση εντός 15 ημερών εντός νομού και εσύ περίμενες να σου έρθει σε 3-4 ημέρες από τη Γερμανία;
    Θα σταθώ μόνο σε αυτό, γιατί αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την "επιχειρηματική νοοτροπία" του μέσου Έλληνα.
    Πραγματικά ελπίζω να μην είσαι "επαγγελματίας".

    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Αυτό με το δώρο κουπόνι για αγορές ήταν εκπληκτικό σε σύλληψη σαν ιδέα. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να μάθουμε τι αξίας και ποιο ήταν το κράνος (στη τιμή προσφοράς που το πήρες εννοώ).
    Το "δώρο κουπόνι" προφανώς και δεν το κατάλαβες (πρακτική αριθμητική Γ' Δημοτικού είναι).
    Επιστροφή του ποσού αντί για χρήμα σε κουπόνι νέας αγοράς.
    Gift coupon το ονομάει το ίδιο το site ,παρόλο που είναι καλή ιδέα, δεν είναι δικιά μου.

    Δεν το κατάλαβες οπότε φρόντισες να το συνοδέψεις με την κλασσική "ανοησία" όσων στερούνται άλλων ικανών επιχειρημάτων.
    Και επειδή βλέπω ότι θέλει να γίνει πολύ "λιανά" η φάση για να την καταλάβουμε θα στο πω με ένα εκλαϊκευμένο παράδειγμα.

    Πας στο μπαρ, έρχεται ο σερβιτόρος και παραγγέλνεις μια μπύρα και σου απαντά:

    "Ρε, φίλε για μια μπύρα με σήκωσες!
    Σήκω πάρ την μόνος σου από το ψυγέιο(από μπροστά-μπροστά από τις ζεστές), που μου θες και service με ένα τάληρο.
    Και που' σαι όταν τελείωσεις, πλύνε και το ποτήρι σου.

    Δεν βλέπεις ρε "τσίπη", ο κύριος στη γωνία 12άρι μπουκάλι άνοιξε, αυτόν μάλιστα να τον εξυπηρετήσω".



    @KotsosDR
    Το δέμα δεν άργησε ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Ελλάδα, έκανε μια βδομάδα να φύγει από τις εγκαταστάσεις τους.
    Τόσο χρειάστηκε για να το πακετάρουν επιμελώς.

    Σήμερα 24 Ιουνίου παραδόθηκε το δέμα προς επιστροφή στο ταχυδρομείο.
    Θα ενημερώσω αν και πότε θα επιστραφούν τα χρήματα.

  6. #36
    Minimalist Το avatar του/της STF
    Εγγραφή
    30/01/2014
    Μηνύματα
    1.703
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Φίλε δεν γίνεσαι δυσάρεστος, αν γίνεις δυσάρεστος δεν θα πιω μπύρα μαζί σου και δεν θα σε κάνω παρέα.

    Δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο απαντάς σε εμένα, εδώ μιλάμε για ένα site τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του.
    Αν για εσένα είναι κανονικότητα αυτά που περιγράφω και σε πειράζει μόνο το πακετάρισμα, μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις για τις μελλοντικές αγορές σου.
    Εγώ, πιστεύω και κάποιοι άλλοι, θέλουν ένα άλλο επίπεδο υπηρεσιών.

    Τα περί live unboxing, ζύγιση με ζυγαριά ακριβείας και φθηνές τιμές μεταφορικής είναι κωμικοτραγικά.

    Τα περί covid, καμία σχέση, είχε λήξει η καραντίνα τόσο στη Γερμανία όσο και στην Ελλάδα, αλλά και αυτό δεν έπαιξε ρόλο σε καμιά άλλη παραγγελία μου (ακόμα και μέσα στην κορύφωση της επιδημίας) πέραν των Κινέζικων.

    Το δέμα πιθανότατα δεν "κανιβαλίστηκε", ούτε ο πωλήτης υποστήριξε κάτι τέτοιο.



    Θα σταθώ μόνο σε αυτό, γιατί αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την "επιχειρηματική νοοτροπία" του μέσου Έλληνα.
    Πραγματικά ελπίζω να μην είσαι "επαγγελματίας".



    Το "δώρο κουπόνι" προφανώς και δεν το κατάλαβες (πρακτική αριθμητική Γ' Δημοτικού είναι).
    Επιστροφή του ποσού αντί για χρήμα σε κουπόνι νέας αγοράς.
    Gift coupon το ονομάει το ίδιο το site ,παρόλο που είναι καλή ιδέα, δεν είναι δικιά μου.

    Δεν το κατάλαβες οπότε φρόντισες να το συνοδέψεις με την κλασσική "ανοησία" όσων στερούνται άλλων ικανών επιχειρημάτων.
    Και επειδή βλέπω ότι θέλει να γίνει πολύ "λιανά" η φάση για να την καταλάβουμε θα στο πω με ένα εκλαϊκευμένο παράδειγμα.

    Πας στο μπαρ, έρχεται ο σερβιτόρος και παραγγέλνεις μια μπύρα και σου απαντά:

    "Ρε, φίλε για μια μπύρα με σήκωσες!
    Σήκω πάρ την μόνος σου από το ψυγέιο(από μπροστά-μπροστά από τις ζεστές), που μου θες και service με ένα τάληρο.
    Και που' σαι όταν τελείωσεις, πλύνε και το ποτήρι σου.

    Δεν βλέπεις ρε "τσίπη", ο κύριος στη γωνία 12άρι μπουκάλι άνοιξε, αυτόν μάλιστα να τον εξυπηρετήσω".



    @KotsosDR
    Το δέμα δεν άργησε ούτε στην Γερμανία, ούτε στην Ελλάδα, έκανε μια βδομάδα να φύγει από τις εγκαταστάσεις τους.
    Τόσο χρειάστηκε για να το πακετάρουν επιμελώς.

    Σήμερα 24 Ιουνίου παραδόθηκε το δέμα προς επιστροφή στο ταχυδρομείο.
    Θα ενημερώσω αν και πότε θα επιστραφούν τα χρήματα.
    Δε σου έγινα δυσάρεστος, είναι ξεκάθαρο...

    Σε διαβεβαιώνω πως δεν είμαι, ούτε υπήρξα ποτέ επαγγελματίας. Μη μου αγχώνεσαι οι αγορές σου εντός Ελλάδος είναι ασφαλής.

    Μάλλον εσύ δε ξέρεις -αλλά το κακό είναι πως ούτε μπορείς να σκεφτείς- πως πολλές ταχυδρομικές-ταχυμεταφορικές κτλ εταιρείες είχαν πρόβλημα στους χρόνους αποστολής για πολλές ημέρες μετά τη καραντίνα. Έχουν αλλάξει σημαντικά οι κανόνες μεταφορών. Φυσικά μπορεί να υπάρξει και η κωλόφαρδη στιγμή όπου θα πάρεις δέμα μέσα σε 3-4 μέρες, αυτό έπαψε πάντως να είναι ο κανόνας. Πάμε παρακάτω...

    Γράφεις:
    2η Λύση:
    Επιστροφή του ποσού και κάτι παραπάνω σε κουπόνι αγοράς, ώστε να διαλέξω άλλο κράνος και να επιστρέψω το παλιό.
    Πάλι βέβαια χρεώνομαι ταχυδρομικά για κάτι που δεν ήταν δικό μου λάθος.


    Το "κάτι παραπάνω" εννοούσες ότι θα το συμπλήρωνες σαν ποσό ή ότι θα ήταν μια μορφής αποζημίωση για την ταλαιπωρία σου; Αν κόλλησες στη λέξη "δώρο" την ανακαλώ, το οποίο δεν αλλάζει όμως το γεγονός ότι ζητάς το κάτι τις παραπάνω.

    Κοίτα... μπορεί όντως να απάντησα στο θέμα που άνοιξες και στο σχόλιο σου. Όμως, όπως κι εσύ βάζεις τη περιπέτεια σου προφανώς για να βοηθήσεις (και ας είναι ξεκάθαρο πως δεν δέχεσαι απαντήσεις που δε σου κάνουν) με τον ίδιο τρόπο καταθέτω κι εγώ το σχόλιο μου γιατί μου αρκεί να βοηθήσω έναν συμφορουμίτη σε μια αντίστοιχη περιπέτεια.

    Σχετικά με τη μεθοδολογία περί απόδειξης (φωτογραφία, βίντεο και ζύγισμα) καλά κάνεις και τα θεωρείς κωμικοτραγικά, δικαίωμα σου. Εγώ το διατύπωσα και είναι ξεκάθαρο από τη στάση σου ότι δε σε αγγίζει η προτροπή. Άσε να το ξέρουν 2-3 άλλοι που μας διαβάζουν.

    Δε θα σταθώ στις αναφορές περί "κλασικής ανοησίας" και "στέρησης επιχειρημάτων". Δεν έχω λόγο να στήσω επιχειρήματα απέναντι σου, δεν είμαι το FC-MOTO. Έχω (ή μάλλον είχα) λόγο να σε βοηθήσω σε πράγματα που έχω αντιμετωπίσει και που μου έμαθαν κι εμένα άλλοι και κατάφερα να έχω ταχύτερα, ευκολότερα και δικαιότερες λύσεις σε παρόμοια προβλήματα.

    Κατά τα άλλα, επειδή δε θέλω να σου είμαι δυσάρεστος, "πρέπει" μάλλον να σου πω έχεις απόλυτο δίκιο για ΟΛΑ τα παράπονα σου και σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας. Η πρόθεση μου δεν ήταν να αντιπαρατεθώ και επειδή μάλλον δεν κατάλαβες το πνεύμα μου -ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται- θα το τελειώσω εδώ. Οπότε μη κάνεις το κόπο περαιτέρω...

  7. #37
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Εγγραφή
    22/08/2018
    Μηνύματα
    787
    Συνεχίζεις μονόλογο, φίλος, δεν διαβάζεις τίποτα.

    Έπιασες ένα νήμα σκέψης και το πας μόνος σου, τα courier, ο ανάδρομος Ερμής, η οικονομική κρίση κλπ.
    Αυτά απαντήθηκαν και από εμένα και από άλλους...

    Τώρα τα "ήθελα να βοηθήσω και να μοιράσω απλόχερα γνώση", να 'χαμε να λέγαμε.
    Όποιος διάβασε κατάλαβε.

    Και όχι ρε μάγκα δυσάρεστος δεν έγινες, ούτε και ευχάριστος γιατί δεν μου δημιούργησες πρόβλημα, αλλά ούτε και μου το έλεισες...
    ...οπότε που ξέρεις μπορεί να πιούμε και καμιά μπύρα, ξέρεις από εκείνες τις μπροστά-μπροστά, τις ζεστές.
    Τελευταία τροποποίηση από SeniorCanardo; 24/06/2020 στις 19:45.

  8. #38
    μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Εγγραφή
    07/05/2003
    Μηνύματα
    3.700
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Πριν από 2 εβδομάδες πήρα κάτι μηχανισμούς για ψάρεμα από Ισπανία , σε 48 ώρες από την παραγγελία ήταν στα χέρια μου μέσω UPS , τα μεταφορικά από την άλλη ήταν περίπου 20 Ευρώ .
    Μέσω του tracking number είδα ότι το δέμα άλλαξε 2 σταθμούς στη Ισπανία , 2 αεροδρόμια στη Γερμανία και μετά Ελλάδα.
    Αυτά περί καθυστερήσεων covid κτλ...

    To ίδιο και στη προ covid εποχή , 48 ώρες με dhl

    Ερώτηση (μπορεί να το έγραψες και να μου διέφυγε) , παρακολούθησες μέσω του tracking number το δέμα για να γνωρίζεις το λόγο που καθυστέρησε ;
    Οι καθυστερήσεις λόγω covid με το απλό ταχυδρομείο είναι μεγάλες.
    Έλαβα από Ελλάδα μικρό δέμα (βιβλία) από Αθήνα, ταυτόχρονα σε μένα και Χανιά, στα Χανία έκαναν 4-5 μέρες σε μένα 3 βδομάδες.
    Έστειλα απλό γράμμα με TNT και έφτασε σε 22 ώρες Αθήνα, αλλά έκανε και 32 ευρώ, το κανονικό μου παν άγνωστο πόσο θα κάνει.
    Παλιότερα απλό γράμμα σε 3 μέρες έφτανε

  9. #39
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της Volpad
    Εγγραφή
    28/03/2019
    Μηνύματα
    960
    Δεν φταίει ο convid για το ταχυδρομείο.

    Δεν ανανέωσαν τους συμβασιούχους και έχουν μείνει με το 1/4 των υπαλλήλων.

    Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι τον τελευταίο μήνα, αλλά πριν αυτό ίσχυε.
    Απλά συνέπεσε ο convid.

  10. #40
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εγγραφή
    28/07/2005
    Μηνύματα
    1.789
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STOYBI Προβολή μηνύματος
    Σορρυ ρε παιδια ( μιας και δεν συναλασομαι απο διαδυκτιο ) αλλα απο ολα αυτα τα σαιτ που ψωνιζετε βλεποντας μια φωτο....

    Για ποσο διαφορα σε τιμες μιλαμε απο τα ελληνικα μαγαζια της διπλανης πορτας..??
    Εξαρτάται τι αγοράζεις και πόσο "μαγαζιά της διπλανής πόρτας" είναι.Προσωπικά προτιμώ τα τοπικά μαγαζιά αν η διαφορά στις τιμές δεν ξεπερνάνε ένα όριο. Σχέση έχει φυσικά και η διαθεσιμότητα. Πχ ζητάω ένα κράνος το οποίο το έχω σε 7 ημέρες από εξωτερικό σε τιμή 10-15% χαμηλότερη στην πόρτα μου, ενώ από τα "μαγαζιά της διπλανής πόρτας" περιμένουν παραγγελία σε ένα μήνα. Πραγματικό περιστατικό αυτό. Μάντεψε τι αποφασίστηκε...
    Ξέρω είναι δύσκολο για τα μαγαζιά αλλά οι καιροί αλλάζουν. Ξαναλέω προτιμώ να αγοράζω τοπικά αλλά μέχρι ένα ορισμένο όριο. Έχω πάρει πραγματικά πολλά πράγματα από τοπικά μαγαζιά και δεν μένω Αθήνα που είναι ακόμη πιο δύσκολο αλλά κάποιες φορές δεν γίνετε διαφορετικά για εμένα.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

  11. #41
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Εγγραφή
    17/12/2019
    Μηνύματα
    1.369
    ρε παίδες τι το κουράζετε το θέμα?
    Αυτά είναι τα προβλήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου
    και οι βασικές διαφορές απ το φυσικό κατάστημα
    Πληρώνεις λιγότερα και κάπου γίνονται εκπτώσεις
    που είναι το παράξενο?

    Στέλνε τώρα ι μέιλ κι αυτός θα ματώσει
    απ το ξύσιμο

    Και με τέτοια ποστ δεν μπορεί να κλείσει μάτι
    όταν αντί για πελάτες έχετε γίνει ζάκια
    και μόλις δείτε 1 ευρώ πιο φτηνά τρέχετε
    Αυτός λέτε (ο εφ σι) δεν το ξέρει?
    Μια χαρά το ξέρει και σας παίζει ανάλογα

  12. #42
    Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Εγγραφή
    27/03/2008
    Μηνύματα
    8.486
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parking Προβολή μηνύματος
    ρε παίδες τι το κουράζετε το θέμα?
    Αυτά είναι τα προβλήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου
    και οι βασικές διαφορές απ το φυσικό κατάστημα
    Πληρώνεις λιγότερα και κάπου γίνονται εκπτώσεις
    που είναι το παράξενο?

    Στέλνε τώρα ι μέιλ κι αυτός θα ματώσει
    απ το ξύσιμο

    Και με τέτοια ποστ δεν μπορεί να κλείσει μάτι
    όταν αντί για πελάτες έχετε γίνει ζάκια
    και μόλις δείτε 1 ευρώ πιο φτηνά τρέχετε
    Αυτός λέτε (ο εφ σι) δεν το ξέρει?
    Μια χαρά το ξέρει και σας παίζει ανάλογα
    δεν είναι έτσι αλλα νταξ... μη σου χαλάσουμε χατίρι

  13. #43
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    δεν είναι έτσι αλλα νταξ... μη σου χαλάσουμε χατίρι
    ε,ναι. χατίρια δεν χαλάμε
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

  14. #44
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Εγγραφή
    22/08/2018
    Μηνύματα
    787
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parking Προβολή μηνύματος
    ρε παίδες τι το κουράζετε το θέμα?
    Αυτά είναι τα προβλήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου
    και οι βασικές διαφορές απ το φυσικό κατάστημα
    Πληρώνεις λιγότερα και κάπου γίνονται εκπτώσεις
    που είναι το παράξενο?

    Στέλνε τώρα ι μέιλ κι αυτός θα ματώσει
    απ το ξύσιμο

    Και με τέτοια ποστ δεν μπορεί να κλείσει μάτι
    όταν αντί για πελάτες έχετε γίνει ζάκια
    και μόλις δείτε 1 ευρώ πιο φτηνά τρέχετε
    Αυτός λέτε (ο εφ σι) δεν το ξέρει?
    Μια χαρά το ξέρει και σας παίζει ανάλογα
    Ναι φίλος καλά τα λες,
    αυτοί είναι οι κίνδυνοι του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά έχει και άλλους κινδύνους η ζωή όπως...
    ...το να μην μαστορεύεις το μηχανάκι μόνος σου,
    ...το να μην μαγειρεύεις το φαΐ σου μόνος σου,
    ...το να ψωνίζεις το "αού" σου από την "πλατεία",
    ...το να πηγαίνεις το λαπτοπάκι σου για format στον κομπιουτερά της γειτονιάς σου ή στον άλλο με τα πολλά καταστήματα...
    Είναι επικίνδυνη η πουτάν@ η ζωή, Vivere Pericolosamente λέμε...

    μΕ αρέσεις όμως γιατί είσαι "άπλας" ρε φίλε, -15%-20%-30%, δεν μασάς

  15. #45
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Εγγραφή
    16/02/2010
    Μηνύματα
    2.342
    Για αυτό πληρώνεις μέσω PayPal. Παραλαμβάνεις αν το περιεχόμενο Δεν είναι στην κατάσταση που το είδες και αγόρασες αν έχει ζημιά αν δεν είναι αυτό που ακριβώς παρήγγειλες τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους .
    Άσε που πριν αγοράσω από εξωτερικό, και το κάνω σε μεγάλο ποσοστό, ελέγχω την εγκυρότητα του site , αν Έχει paypal, τα feedbacks από άλλους αγοραστές και φόρουμ που έχουν εμπειρία προτεροι αγοραστές.
    Λάθη γίνονται αλλά διορθώνονται. Είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

  1. Τι γίνεται με το FC-moto.de?
    από VANDA στο forum Προστατευτικός εξοπλισμός
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2021, 17:37
  2. αγορά από fc-moto.de
    από giannis113 στο forum Προστατευτικός εξοπλισμός
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2012, 18:47
  3. Αγορα απο το Fc-moto.de
    από fazerelec στο forum Προστατευτικός εξοπλισμός
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2010, 15:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF