ααα σας ειδα ρε σεις παρκαραμε σχεδον μαζι....ειπα να μιλησω αλλα λεω ασε μπας και δεν ειναι ..κριμα θυμαμαι ενα ξανθο (νομιζω) κοντα στο cbf χωρις πινακιδαΑρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Επισης παραβρεθηκε και το cbf team, που θαυμαζε απο τις εξεδρες!
τα υπολοιπα στις διαμαχες
εδω
μη σκιζουμε το ποστ με ασχετα
ααα σας ειδα ρε σεις παρκαραμε σχεδον μαζι....ειπα να μιλησω αλλα λεω ασε μπας και δεν ειναι ..κριμα θυμαμαι ενα ξανθο (νομιζω) κοντα στο cbf χωρις πινακιδα
Hornet, Το χωρις πινακιδες ειναι το δικο μου. Μονο που ειμαι σκουρος καστανος, ενα βοδι 1.87 ,130 kg. θα ειδες μαλλον τον Alhimistis, καστανοξανθος - σγουρα μαλλια που ειχε παρκαρει εμπρος μου. Δεν μπειραζει θα μας δεις την επομενη φορα, οπου ελπιζω να σκασουμε μυτη ολα τα cbf στη σειρα![]()
![]()
πολύ καλό κλίμα, χαβαλές και πειράγματα!
περιμένουμε τη νέα άσφαλτο
ευχαριστώ για την παρέα όλα τα παιδιά
PS: αυτά τα περι Edwards κομμένα, γιατί είναι ιεροσυλία
s..:rotflmao:
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org
Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Hornet, Το χωρις πινακιδες ειναι το δικο μου. Μονο που ειμαι σκουρος καστανος, ενα βοδι 1.87 ,130 kg. θα ειδες μαλλον τον Alhimistis, καστανοξανθος - σγουρα μαλλια που ειχε παρκαρει εμπρος μου. Δεν μπειραζει θα μας δεις την επομενη φορα, οπου ελπιζω να σκασουμε μυτη ολα τα cbf στη σειρα![]()
α γιαυτο στο αβαταρ εχεις βαλει μονο τα ουλα!!!!
Μαλλον επειδη μονο αυτο χωραγε!!!!!!
(χαχαχα κανω πλακα μην με παρεξηγησεις!!!)
παντως στις φωτο εχει πολλή ...πρασιναδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2 μετρα χορτα εχει η πιστα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νεους σκαπανικο επ ωμου αρμ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
O KHΠΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΕ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΗΚΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
παντως στις φωτο εχει πολλή ...πρασιναδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2 μετρα χορτα εχει η πιστα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νεους σκαπανικο επ ωμου αρμ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΜΕ 2 ΑΚΡΑΠΕΣ ΚΑΙ POWERCOMMANDER![]()
![]()
αυτο ειναι το πιστολι του ρεεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
O KHΠΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΕ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΗΚΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.
Α ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΜΕ 2 ΑΚΡΑΠΕΣ ΚΑΙ POWERCOMMANDER![]()
![]()
χορτοκοπτικα φτιαχνει ΑΛΛΗ εταιρια!!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν νομιζετε οτι αυτος ηταν ο Τζωρτζόπ... την πατήσατε, η Jo ήτανε με το R6 του Τζωρτζόπ . Τσαμπα χαρήκαν καποιοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από lospsi
αυτο που λεγαμε για τους αγωνιζομενους...αν και εμενα μου φαινεται οτι ο τζωρτζοπ. παει να την φαει απο τον τυπο με το 954!Να μην σου πω και απο τον Φαζερακια![]()
μπουαχαχαχαχααΑρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Αν νομιζετε οτι αυτος ηταν ο Τζωρτζόπ... την πατήσατε, η Jo ήτανε με το R6 του Τζωρτζόπ . Τσαμπα χαρήκαν καποιοι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Αν νομιζετε οτι αυτος ηταν ο Τζωρτζόπ... την πατήσατε, η Jo ήτανε με το R6 του Τζωρτζόπ . Τσαμπα χαρήκαν καποιοι.
μάλλον ο τύπος που ακολουθάει στην ουρά μου είναι ο Γκιζελής (?), γυρνάγαμε για 2-3 γύρους μαζί μέχρι που με έφαγε στο traffic, όντως πολύ πιο έμπειρος από εμένα.
s..
My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.
...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"
www.fireblades.org