Αυτό δεν είναι τίποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πραγματικά Ιπτάμενος![]()
παρά το κόκκινο παρτάλι που καβαλάει και κάνει σαν να έχει τους τετζερέδες της γιαγιάς μουΡε δεν πας να το κοιτάξεις λίγο; Σε λίγο θα σκορπίσει....
Σε λίγο καιρό που θα μπει και η Termignoni πάνω.....τότε να δεις ήχο!!!!
Και εγώ πρώτη φορά σε πίστα. Εμτυπώσεις...
Γενικά πολύ καλές. Ευχαριστήθηκα να στρίβω και να ξύνω!
Σαν πίστα ήταν πολύ σφιχτή, δεν προλάβαινες να ανοίξεις γκάζι και πλακωνώσουν στα φρένα για την επόμενη στροφή.
Από πρόσφυση κανένα παράπονο (με Michelen pilot power και 14000 km, και πίεση 32 μπροστά και 30 πίσω).
Ήθελε προσοχή σε μερικά σημεία που είχε σκαμπανεβάσματα.
Αλλά ήταν πολύ σφιχτή!!
Πάντος το "χαλασμένο κόκκινο παρτάλι που χτυπάει" έσκισε!! Με έκανε περήφανο.
Την επόμενη φορά να οργανωθούμε καλύτερα με ραντεβού κτλ. Μπορούμε να ορίσουμε και ένα σημείο στην πίστα που θα μαζευόμαστε πχ στα παγκάκια ή στην καντίνα.
Και μια ερώτηση: Σαν forum δεν μπορούμε να κλείσουμε την πίστα? Ξέρω ότι το RX-8 club το έκανε.
Καλη εμπειρια - κατσε να ανεβεις Σερρες και θα ξετρελαθεις......
Τα Pilot power που εχεις ειναι τα stock και εχουν κανει 14.000χλμ ??
Για να κλεισεις την πιστα ζητουν πολλα χρηματα, ενω θα πρεπει να το αναλαβουν 2 ατομα με πολυ τρεξιμο. Επιπλεον θα πρεπει να κλεισεις ημερομηνιες 1-2 μηνες νωριτερα και εαν βρεχει ή εχει γενικα κακοκαιρια την ημερα εκεινη, απλα χανεις τα λεφτα σου....
Ναι τα stock είναι. Και μετά από 3 sessions στην πίστα έδειχναν πολύ λιγότερο φαγωμένα από ότι τα Bridgstone των GTZ750 και POCKERMON.Αφού μου έλεγαν ότι τους κορόιδευα και άλλαξα λάστιχα μέχρι να βγουν από την πίστα.
Για την πίστα το είπα γιατί όταν συζητούσαμε μεταξύ των session, καταλήξαμε ότι θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να έμπαινε κάποιος που το κατέχει το άθλημα μια μπροστά για να μας δειξει το σωστό τρόπο και μία πίσω για να μας δείξει τα λάθη μας. Κάτι σαν CSS..
Αλλά αφού είναι έτσι όπως τα λες είναι πολύ δύσκολο να γίνει.
Δεν πειράζει θα αρκεστούμε στην πίστα του Άγιου και της Ναυπάκτου.
Μήπως ξέρει κανείς από που παίρωουμε τις φωτο των φωτογράφων που ήταν στην πίστα?
Αυτό ψάχνω καί εγώ εδώ καί ημέρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από andrian
[
Μήπως ξέρει κανείς από που παίρωουμε τις φωτο των φωτογράφων που ήταν στην πίστα? [/B]
Τούς βλέπαμε νά τραβούν γιά ποιόν??
Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
παιδες απο το dvd του κατανα εχω παγώσει πολλές φωτο αλλά δεν ξέρω πως να τις διορθώσω...
καμιά βοήθεια...??
XRHSTARA EISAI APISTEYTOS RE FILE!
KAI GAMW TA STHSHMATAKIA!![]()
RWTA TON KELEYSTH, PREPEI NA JEREI!
Bάγγελη (Keleyti) ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε!!
ΜΠΡΑΒΟ!!!!
(Τα φοφίκο κερασμένα...)
Χρήστο (Free),
τεράστια βελτίωση, keep going!
Διάβασα όλο το threadακι και γουστέρνω τρελά!!!
Άντε και Σέρρες...
Κουνιάδος του Μπάμπη του Ανεμιστήρα...
Όχι Χρήστο αυτή δε φτιάχνει με τίποτα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
νικο
powerpot...
για δες αυτη...![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Όχι Χρήστο αυτή δε φτιάχνει με τίποτα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Υπάρχει τρόπος όμως απο video να κάνεις capture το frame.Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόλις το ψάξω και το βρω θα σου πω![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
.
Χρησιμοποίησα το ulead DVD player...
και η ζωή συνεχίζεται...