Ναι, σημαντική η οικονομία. Τα συγκριτικά όμως βγάζουν πολύ καλύτερα τα S22 σε σχέση με τα BT-016 Pro.
Είμαι μεταξύ Pirelli Diablo Rosso Corsa II και Bridgestone Battlax S22. Δεν έχω αποκλείσει την οικονομική λύση των Bridgestone BT-016 Pro, αλλά μάλλον θα προτιμήσω να δώσω περισσότερα χρήματα για κάτι καλύτερο.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Δεν το χρειάζεσαι βρε αγόρι. Πίστεψε με.
Και το επόμενο κάποιος άλλος θα το χαρεί.
Την αλλαγή την κανεις μόνο για το ψυχολογικό.
Ότι και να βάλεις πάντα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος θα είναι.
Εκει που τα δουλεύεις πίστεψε με όλα ίδια είναι. Από γόμα μέχρι ότι θες. Καλυτερα καινούργιο παρά ακριβό αν με νοείς.
Στο συγκριτικό πιέζουν εσυ είσαι χαλαρός.
Με το καλο να διαλέξεις ότι σου αρέσει...
Α και που είσαι. Να τα δώσεις στον Χάρρυ να πάει να τα πετάξει.
Νεοσσέ μου φαίνεται οτι έχεις μπλέξει τα μπούτια σου και το ξέρεις κιόλας.
Κατ αρχήν τα λάστιχά σου δεν χρειάζονται αλλαγή.
2ον Απ οτι έχω καταλάβει το γκάζι το ανοίγεις ίσα ίσα να τσουλάει το μηχανάκι.
3ον Αρα δεν χρειάζεσαι supersport λάστιχο με την καμμία. Δεν ξέρω γιατί μπήκαν ακόμα και Corsa λάστιχα στην εξίσωση.
4ον Τα παλιά καλά Pirelli Diablo Sport που κάνουν 200 Ευρω σε υπερκαλύπτουν σε όλες τις περιπτώσεις.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Προφανως κ τα S22 θα ηταν καλυτερα απο τα 16, αυτο ελειπε μετα απο 9 χρονια εξελιξης.
Το θεμα ειναι αν το 16 σε σχεση με το 22 θα σου δωσει τα ιδια/λιγοτερα/περισσοτερα?
Εγω απο τα λιγα που εχω καταλαβει βλεποντας σε στο δρομο κ με 16αρια θα εισαι οκ. Φρεσκο λαστιχακι να ειναι...
Εχε χαρη που τα 21 δεν ειναι 190αρι πισω γιατι Χαρη θα τα ειχα καβατζωσει ηδη...![]()
Ride(s) the wind of change...
Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις και την υπομονή σας.
Προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι η οπτική φθορά του πέλματος είναι αμελητέα, όπως σχεδόν σε όλα τα λάστιχα που έχω αλλάξει σε αμάξι και μοτοσυκλέτα. Όμως, μετά από 2 χρόνια+ δεν έχει χαθεί σημαντικό μέρος της πρόσφυσής τους σε ολισθηρό οδόστρωμα;
Πριν αλλάξω τα Bridgestone BT-023, είχα διαπιστώσει ότι γλιστρούσαν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με την αρχή, σε απότομο φρενάρισμα. Θεωρώ ότι η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια. Άλλωστε σχεδόν όλοι οι λένε ότι αν δεν επέλθει φθορά χρήσης, τότε θα πρέπει να αντικαθίστανται τα λάστιχα στις μοτοσυκλέτες ανά δύο χρόνια.
Στο αμάξι αλλάζω ανά 3 χρόνια και ήδη μετά από 1,5 χρόνο παρατηρώ τη διαφορά στην πρόσφυση. Αν μου έτρεχαν λεφτά από τα μπατζάκια, παίζει να άλλαζα στα 2 χρόνια και στο αμάξι. Δε χρειάζεται να τρέχεις πολύ για να το καταλάβεις. Υπάρχουν συνθήκες που αξιοποιείς τα όρια της πρόσφυσης για να σώσεις μία απρόσμενη κατάσταση.
Επιπλέον, καθώς περνάνε τα χρόνια, το πολυμερές γίνεται πιο σκληρό. Άρα αφενός χάνει την πρόσφυσή του, αφετέρου φθείρεται πολύ πιο αργά σε σχέση με την αρχή. Οπότε καταλήγεις με λάστιχο που δεν φθείρεται, αλλά ταυτόχρονα δεν κρατάει.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 06/08/2020 στις 14:58.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
α,δε μου κάνουν.... κφάλα Χάρρι![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εδώ να γράψω ένα λάθος δικό μου και να με συγχωρήσει ο νεοσσός.Είχα ξεχάσει οτι το ΜΤ07 έχει σοβαρό γκάζι για την κατηγορία και του έχουν βάλει 180αρι πισινό.Εμείς με τα παπάκια φοράμε 160αρι πίσω μπας και τραβήξει το μηχανάκι!
Νομίζω λοιπόν οτι τα λάστιχα που σου πρότεινα δε βγαίνουν καν στη διάστασή σου(πισω κυρίως,μπροστα ειναι ίδιο).Ασχετα βέβαια αν το μπροστά μια χαρά θα δούλευε.Οπότε πάμε σε S20-S21-S22 και αν θες σε ακόμα πιο μαλακό πας σε bridgestone RS10.
Μη γελάτε με το RS10,ακόμα και σε πολύ αργούς οδηγούς που δοκιμάστηκε ένιωσαν εμπιστοσύνη.Ο καθένας όσο μπορεί πάντα δεν έχει σημασία γιατί ο ψυχολογικός παράγοντας βοηθάει.Πάντως είναι μαλακό και απο κρύο έχει άριστο πάτημα.Νομίζω έχει βγει και RS11 τώρα.
Y.Γ:Το λάστιχο που είδα στη φωτό πάντως δείχνει ζωντανό και απο πέλμα βγάζει αλλες 20.000km![]()
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Δώσε το μηχανάκι σε κάποιον με χέρια για λίγες μέρες, να το κάνει μερικές βόλτες ώστε να βγει φρέσκια γόμα και κράτα τα λάστιχα άλλα δύο χρόνια