Κι εγώ από ********** ψωνίζω AMS oil, RED LINE και Torco.....
Κι εγώ από ********** ψωνίζω AMS oil, RED LINE και Torco.....
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 08/08/2020 στις 09:38.
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Λυπηρον αλλα δεν μπορεις να κανεις σχεδον τπτ..
Σε οποια ενεργεια και να προβεις με τα λαδια, αν το δοχειο εχει αποσφραγιστει μην κανεις τπτ γιατι θα καταληξεις να πληρωνεις εσυ τα γαμησιατικα (λογω δυσφημισης..)
Με σφραγισμενο δοχειο, οι διαδικασιες που πρεπει να γινουν απαιτουν αποκλειστικα την δικη σου αιτηση/εξοδα/τρεξιμο και δεν θελεις να σου πω τι ημερομηνια θα παρεις απο το Γενικο Χημειο του Κρατους..
(απο ιδιωτικο εργαστηριο αναλυσης καλυτερα να μη προσκομισεις τπτ - υπαρχει και λογος και δολος..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ρε παιδιά γιατί αναφέρθηκε ο ********* ; Υπάρχει προηγούμενο; Ο παθών[;] όπως βλέπουμε, διαψεύδει ότι πρόκειται για αυτόν.
Απάνω που κατέληξα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε ένα λάδι. Μιλάω για το TORCO, που έχοντας σαν γνώμονα την αίσθηση του κιβωτίου όλο το διάστημα από αλλαγή σε αλλαγή, είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει.
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 08/08/2020 στις 09:37.
τα torco ειναι πολυ καλα λαδια και ο λαμπριανιδης αποκλειστικος εισαγωγεας τους
δυστυχως αναγκαστηκα να τα κοψω γιατι εχει μονιμο προβλημα διαθεσιμοτητας
τωρα με τον κορονοιο δεν ξεραν να μου πουν ουτε καν ποτε θα γινει νεα εισαγωγη
κι αυτο που λεω δεν ειναι δυσφημιση ειναι πραγματικοτητα και μακαρι να το διαβασει και να το διορθωσει
Επεξεργάστηκαν κάποια ποστ με αναφορές.
Τη βιόλα την ξέρετε, ας είμαστε λίγο πιο μαζεμένοι.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αυτό που ο γνώμονας για ένα καλό λαδι είναι πάντα το κιβώτιο ταχυτήτων σας και ο αισθητήρας η πατουσα σας να ξέρετε είναι σοβαρό να το κοιτάξετε...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Την επόμενη φορά πριν αλλάξω λάδια θα κάνω αυτό
Ειδικά εκκεντροφόρους και εδράσεις στροφάλου θα τα στέλνω στο ΕΜΠ για περαιτέρω ανάλυση.
![]()