Γεια σας παιδιά καθως ετοιμαζομαι για μια μακρινη βολτα με την κοπελιά μου (1200χλμτ πρπ) θέλω να της παρω ενα μπουφάν καλοκαιρινό και σκεφτόμουν για το nordcap aero μαζι με την προστασια την κοκκαλινη της nordcap που βγαίνει γυρω στα 110€. Για τις λιγες φορες που θα με ακολουθει να της παρω αυτο ή να κάνω την υπέρβαση και να της παρω το dainese air flux γυναικειο μαζι με προστασια πλατης που παει γυρω στα 210€. Εγω εχω το dainese air flux με manis g2 πλατη και ειμαι ευχαριστημένος. Αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι η ασφαλεια της αλλα επειδη παιζει ρολο και το οικονομικό καθώς θα της παρω και γαντια παντελονι και μποτάκια καθως μεχρι τωρα ειχε μονο κρανος και την επαιρνα μονο μεσα στην πολη για 1-3χλμτρα αποσταση. Αν εχετε να προτεινετε και καποιο αλλο μπουφαν μεχρι 150€ με προστασία πλατης ειμαι ευπροσδεκτος να το ακούσω. Επισης οι ταχύτητες που θα κινούμαι μαζι της θα ειναι μαξ 100χλμ/ωρα καθως θα παμε απο βουνα και απο δρομους που δεν γνωρίζω οποτε δεν υπάρχει περίπτωση να παω πανω απο 100χλμ σε ευθεία αν κ συνηθως με 2ο άτομο κινουμε σαν να εχω 125αρι με μαξ 85χλμτρα κυριως για το ενδεχομενο αν γίνει κατι να εχω αρκετο χρονο να αντιδρασω και να πεσουμε με πολυ λιγα χλμτρα.