Ερώτηση προς ειδικούς αγγελιολόγους με ντοκτορά στα οικονομικά μοντέλα μειούμενης αξίας αγαθών:
Πόσα λεφτά να δώσει κάποιος για αγορά Tiger Sport 2013+
Ρωτάω για έναν φίλο...
Ερώτηση προς ειδικούς αγγελιολόγους με ντοκτορά στα οικονομικά μοντέλα μειούμενης αξίας αγαθών:
Πόσα λεφτά να δώσει κάποιος για αγορά Tiger Sport 2013+
Ρωτάω για έναν φίλο...
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
11 αγγελίες έχει στην Αθήνα.. προσωπικά θα κοίταζα αυτές μεταξύ 8 και 9.000 που πιάνει και χρονολογίες μοντέλων '16
https://www.car.gr/classifieds/bikes...=pra&rg=3&hi=1
Επειδή κυκλοφορούν ελάχιστα Triumph στην κατηγορία ον/οφ που ειναι και η πιο δημοφιλής οι τιμές Ελλάδα είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ!!
Αγορά από Αγγλία με τα ΜΙΣΑ χιλιόμετρα , βαλίτσες , κλπ και να σας μείνουν και ψιλά για ΜΠΥΡΕΣ , ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΥΡΕΣ!!
https://www.gumtree.com/search?featu...t_first&page=1
Αν μου έλεγες να κάνω προσφορές σε αυτούς του car , 6100-6300 max με βάση τα χιλιόμετρα που βλέπω και την έλλειψη έξτρα.
https://www.gumtree.com/p/triumph-mo...ore/1379962522
Φιλικά
Εγώ θα κοιταγα τα δύο στην Λάρισα ,το λευκό κ το κόκκινο..
Κοιτά η τελευταία αγγελία που σου έστειλα από σχετικά μερακλή ιδιώτη με αρκετά έξτρα , βαλίτσες και μόλις 21.000km είναι 6.400EUR.
Δες πόσο θα σου κόστιζε κάτι αντίστοιχο από το car , αν βρεις και θα καταλάβεις αυτά που εξηγούσα και στο άλλο θέμα με τις αγγελίες.
Ο φίλος σου λοιπόν εφόσον θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τη συγκεκριμένη μηχανή η οποία Ελλάδα για τον Α-Β λόγο είναι πανάκριβη έχει 2 δρόμους.
1. Θα κάνει προσφορές σε μηχανές που θεωρεί ότι του κάνουν από το car.gr με βάση τις τιμές που υπάρχουν έξω. Για αυτό ανέφερα τα 6.100-6.300 προφανώς για χειρότερες περιπτώσεις από την αγγελία από Αγγλία. Πληρώνεις κάτι παραπάνω για χειρότερο προϊόν εν γνώση σου αλλά όχι και 7.000. Είναι σα να πέταξε ένα χιλιάρικο από τη μια στιγμή στην άλλη.
2. Εισαγωγή από Αγγλία. Για μηχανή που έχει κλείσει 7 χρόνια , υπολογίζεις τέλος ταξινόμησης στο Tiger.
Για τιμή χονδρικής χωρίς ΦΠΑ 9.000-10.500 (δεν ξέρω πόσο ακριβώς ήταν) έχουμε τέλος ταξινόμησης 12% αφού μειώσουμε την τιμή κατά 42% λόγω παλαιότητας.
Στην περίπτωση μας έχουμε τέλος ταξινόμησης 626.4EUR-730.8EUR
Αν βαριέστε να τη φέρετε (εγώ θα έκανα τη βόλτα) υπολογίζεις το κόστος μεταφοράς και τις πινακίδες (υπάρχουν 1-2 εταιρίες).
Τον εκτελωνισμό μόνοι σας , θα σας πάρει μια μέρα.
Στα 6.400 θα έκανα ένα πολύ μικρό παζάρι ώστε να πάει στα 6.200 (6370 ήταν για την ακρίβεια..
Οπότε πάμε χοντρά στα 7.500 με μεταφορά , τέλος , πινακίδες και εκτελωνισμό από εσάς.
Στα 7.500 παίρνεις μηχανή με 21.000 χιλιόμετρα και τα παρακάτω έξτρα
- 2 Box pannier kit with lining bags (uses ignition key)
- Centre stand
- Engine protection bars
- Handguard kit
- Heated grips
- Tank pad
- Data tag
Στο car 8.100 παίζει ένα μόνο σε αυτά τα χιλιόμετρα και χωρίς τα έξτρα.
Τις βαλίτσες μόνο να βάλεις σε αγγελία αν δεν τις χρειάζεσαι θα πάρεις αρκετά χρήματα πίσω.
Η μόνη μηχανή που ψιλοαξίζει είναι η μία στη Λάρισα που ανέφερε και ο φίλος.
Τρίτο χέρι μίνιμουμ και με 45.000km και μικροσημάδια αλλά μια τιμή στα 7.200 αν ο φίλος σου θέλει τις βαλίτσες μπορεί να του ταιριάξει.
Έτσι νομίζω και εγώ, 7000 είναι μια καλή τιμή, οτίδηποτε βρέθει κάτω από αυτό θα είναι ευκαιρία! Βέβαια, σε περίπου αυτά τα χρήματα (7Κ) ξεκινούν και τα Tracer, που ενώ έχουν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, δεν παύουν να είναι πιο σύγχρονα και περισσότερο μεταπωλήσιμα. Οι πωλητές βέβαια είναι πιο λιγότερο συζητήσιμοι.
Δίλημμα....
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...