Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: ΤΕΤΑΡΤΗ Club22

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Πάντως εγώ πήγα πέρσι και ήταν μια χαρά, και τζάμπα μπήκαμε χωρίς να έχουμε πρόσκληση από το περιοδικό (όπως και όλος ο κόσμος βέβαια, όποιος πήγαινε χωρίς προσκληση έμπαινε κανονικά) και ποτάκι τζάμπα είχε το πρόγραμμα (εμείς red bull, είπαμε don't drink & drive) και μοτο κατάσταση ήταν οπότε γιατί όχι?

Α το μόνο αρνητικό του χώρου είναι ότι δεν έχει κατάλληλο πάρκινγκ για μηχανές.

Πέρσι δε θυμάμαι τι ώρα ήταν αλλά φέτος που είναι στις 7 δε ξέρω αν θα προλάβω.......

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από BICILINDRICO
    [B]Παρόλο ότι έχω πάψει να γράφω για διάφορους λόγους στο board εδώ και πολύ καιρό, όταν διαβάζω βλακείες δεν μπορώ.

ισως,αν εμπαινες τακτικοτερα και απαντουσες την ωρα που γεννιοντουσαν οι αποριες να μπορουσες να ειχες διαμορφωσει και ενα πιο ενημερωμενο φορουμ..
    τωρα ερχεσαι να απαντησεις σε καποιον/ους με ενα υφος επιθετικο,και θα μπορουσα να πω προσβλητικο,για την αγνοια που τον/ους δερνει..
    αφου εσυ ξερεις εκ των εσω τι συμβαινει καλυτερα θα ηταν να βοηθας να καταλαβει καποιος,παρα να δειξεις οτι οποιος ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ!!
    ο συναδερφος μοτοσυκλετιστης εχει μια (πιθανως)λανθασμενη αντιληψη του τι συμβαινει και συ με τον τροπο σου τον κανεις να πιστευει οτι αυτοι οι επαγγελματιες ειναι πολυ μαλακες τελικα μιας και δεν καταφερνουν να του αλλαξουν την εικονα,παρα την τροφοδοτουν με την σταση τους,κακη ωρα...

Γιατί έχω κουραστεί τόσα χρόνια να ακούω ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ από ΞΕΡΟΛΕΣ που γνωρίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

εγω να δεις ποσο εχω κουραστει 27 χρονια απο επαγγελματιες...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω δε θα επιχειρηματολογήσω κατα του ελληνικου μοτοσυκλετιστικου τυπου... δεν χρειάζεται άλλωστε οι περισσότεροι απο εμας εχουν μια σφαιρική αποψη στο θεμα

Η καλυτερη απάντηση μου ειναι η ΜΗ ΑΓΟΡΑ των περιοδικών και τέλος

[i]Η καλυτερη απάντηση μου ειναι η ΜΗ ΑΓΟΡΑ των περιοδικών και τέλος [/B]
    Συμφωνώ και ακριβώς αυτό κάνω κι εγώ εδώ και κανά 6μηνο. Κούραση με τα τεστ "δελτία τύπου".

(Αυτό δεν σημαίνει ότι η εκδήλωση είναι κακή!)

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BICILINDRICO
    Παρόλο ότι έχω πάψει να γράφω για διάφορους λόγους στο board εδώ και πολύ καιρό, όταν διαβάζω βλακείες δεν μπορώ.

ισως,αν εμπαινες τακτικοτερα και απαντουσες την ωρα που γεννιοντουσαν οι αποριες να μπορουσες να ειχες διαμορφωσει και ενα πιο ενημερωμενο φορουμ..
    τωρα ερχεσαι να απαντησεις σε καποιον/ους με ενα υφος επιθετικο,και θα μπορουσα να πω προσβλητικο,για την αγνοια που τον/ους δερνει..
    αφου εσυ ξερεις εκ των εσω τι συμβαινει καλυτερα θα ηταν να βοηθας να καταλαβει καποιος,παρα να δειξεις οτι οποιος ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ!!
    ο συναδερφος μοτοσυκλετιστης εχει μια (πιθανως)λανθασμενη αντιληψη του τι συμβαινει και συ με τον τροπο σου τον κανεις να πιστευει οτι αυτοι οι επαγγελματιες ειναι πολυ μαλακες τελικα μιας και δεν καταφερνουν να του αλλαξουν την εικονα,παρα την τροφοδοτουν με την σταση τους,κακη ωρα...

Γιατί έχω κουραστεί τόσα χρόνια να ακούω ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ από ΞΕΡΟΛΕΣ που γνωρίζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

εγω να δεις ποσο εχω κουραστει 27 χρονια απο επαγγελματιες...

Αν έμπαινα τακτικότερα και απαντούσα σε κάθε είδους απορίες θα χαρακτηριζόμουν, με απόδοση 1,20, Ο ΞΕΡΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ για όλα.
    Και επειδή ούτε ξερόλας είμαι, το ξέρεις και σύ ο ίδιος, ούτε έχω άποψη για όλα αλλά και αν είχα θα την κράταγα για τον εαυτό μου, επιλέγω να μην συμμετέχω σε Board. Είναι καθαρά προσωπικοί λόγοι καθότι, το τι παρεξήγηση έχει πέσει τα τελευταία 5 χρόνια λόγω διαφόρων λόγων οι οποίοι μέσω πληκτρολογίων δεν αποσαφηνίζονται όπως θα πρεπε δεν περιγράφεται!

Επίσης, το ύφος μου ναι είναι επιθετικό ΑΛΛΑ όχι προσβλητικό! Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώτικό γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω να σπιλώνουν ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (με την καλή έννοια), ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ κ.α., με ένα γαμωπληκτρολόγιο!! Έχεις επιχειρήματα, στοιχεία, κάτι ρε αδερφέ!Βγές και πές "ξέρετε, αυτός εκεί είναι έτσι, έτσι και έτσι, γιατί έκανε αυτά, αυτά και αυτά"! Μην πετάς μια βλακεία που ΚΑΠΩΣ - ΚΑΠΟΙΟΣ - ΚΑΠΟΥ σου είπε με την έννοια του χαλασμένου τηλέφωνου διότι αυτό επιδέχεται ακόμα και μήνυση...

Anyway, γιατί πολλά έγραψα, αν δεν γουστάρεις μια κατάσταση για διάφορους λόγους, μην την αποδέχεσαι ΕΣΥ!!Το να την σπιλώνεις για διάφορους λόγους είναι καθαρά θέμα δικό σου, και αν φτάνεις στο σημείο να την μοιράζεσαι με άλλους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ...

ΥΣ.: Γειά σου ρε Στάθη ηγέτη του board!! Δώσε πολλά φιλιά στα παιδιά τα υπόλοιπα και εύχομαι το Julius να μην τραβιέται ακόμα με εκείνα τα ρημάδια τα μονοκύλινδρα...
    Μπουρλότο...

[i]Anyway, γιατί πολλά έγραψα, αν δεν γουστάρεις μια κατάσταση για διάφορους λόγους, μην την αποδέχεσαι ΕΣΥ!!Το να την σπιλώνεις για διάφορους λόγους είναι καθαρά θέμα δικό σου, και αν φτάνεις στο σημείο να την μοιράζεσαι με άλλους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ...[/B]
    Ή γίνεσαι "δαιμόνιος ρεπόρτερ" ή μούγγα δλδ ε? Οκ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω δε θα επιχειρηματολογήσω κατα του ελληνικου μοτοσυκλετιστικου τυπου... δεν χρειάζεται άλλωστε οι περισσότεροι απο εμας εχουν μια σφαιρική αποψη στο θεμα

Η καλυτερη απάντηση μου ειναι η ΜΗ ΑΓΟΡΑ των περιοδικών και τέλος
    απο τις λιγες φορες που συμφωνω με τον idi

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO

Re: ΤΕΤΑΡΤΗ Club22

Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
    Aυτη την Τεταρτη θα πραγματοποιηθει εκδηλωση για την Μοτοσυκλετα της Χρονιας στις 19.00 στο Club22 (Λ.Βουλιαγμενης 22).

Ποσοι-ες θα πανε?

tha eimai kai egw ekei.einai kalh fash.poses fores mporoume na sundiasoume to antikeimeno pou agapame me thn diaskesash?(oxi odhghkh).
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

βασικα και το να μην αγοραζεις περιοδικα δεν ειναι λυση
    βασικα ποιο ακριβως ειναι το προβλημα?
    οτι μια κατευθηντηρια γραμμη οριζει το ποια ειναι καλα μοτο αναλογα με τα συμφεροντα της?

anyway
    αυτο συμβαινει ρε παιδια σε ολους τους τομεις της ζωης μας, φανταζομαι
    ραδιοφωνο, τηλεοραση κτλ αναλογα με συμφεροντα απο σπονσορες, γνωριμιες και και και

αν ειναι ετσι ας τα καταργησουμε ολα ρε παιδια

το οτι παντως δε μπορουμε να λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι απλα και μονο επειδη εχουμε μπροστα μας ενα πληκτρολογιο συμφωνω απολυτα και το δηλωσα αμεσως

αντε καλημερα

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Λυπαμαι αλλα δεν θα ασχοληθω με τα λεγομενα σου.

Το τι ακριβως γινεται στο Ελλαδισταν ειναι γνωστο λιγο πολυ σε ολους, οσους ασχολουνται επαγγελματικα.

Ο χωρος της μοτοσυκλετας ΒΡΟΜΑΕΙ, και βρομαει ΠΟΛΥ.

Τα περιοδικα στην Ελλαδα, απο οποιο χωρο και αν προερχονται, ζουνε απο τις καταχωρησεις και οχι απο τις πωλησεις ''φυλλων''

Οφειλουνε να φυλλανε το χερι που τα ταιζει, αλλιως θα πεσει σφαλιαρα

Επειδη ΕΣΥ εχεις καλο σκοπο(οπως και εγω στον δικο μου επαγγελματικο χωρο), δεν παει να πει οτι ο χωρος δεν ΒΡΟΜΑΕΙ.

Οι επιχειρηματιες ειναι ακριβως αυτο, μπροστα τους βλεπουν μονο κερδη και πως θα τα αυξησουν, και αυτο δεν θα το αλλαξει ουτε εσυ ουτε εγω.

Ανοιξε flaps και προσγειωσου λοιπον, θα σε περιμενω στην φυσουνα

"και εύχομαι το Julius να μην τραβιέται ακόμα με εκείνα τα ρημάδια τα μονοκύλινδρα...
    Μπουρλότο..."

Δυστυχως παει απο το κακο στο χειροτερο ...τωρα εχει παρει βενζινοπριονο!!!!! Και κοβει δεντρα στα βουνα!!! :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Κάθεστε και συζητάτε για τα αυτονόητα! Αυτό συμβαίνει σε όλα, στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις που είναι πολυτικοποιημένα με έξυπνο τρόπο, με τα περιοδικά που γράφουν για λόγους συμφερόντων, καθαρά οικονομικούς διότι από εκεί ζούν και άλλα πολλά!

Αφού ξέρετε πως τα πάντα είναι συμφέροντα!

Πάρτε 2 - 3 ελληνικά περιοδικά, πάρτε και ξένα για να ενημερωθείτε και μετά βγάλτε εσείς τα δικά σας συμπεράσματα σχετικά με τα όσα γράφονται για την κάθε μηχανή ή οτιδήποτε άλλο!

Μην περιμένετε να διαβάσετε 1 Ελληνικό περιοδικό για να σας πεί τα πράγματα με το όνομα τους! Μην περιμένετε πως υπάρχει κάποιος που θα σας ενημερώσει πλήρως και όπως έχουν τα πράγματα!

Αφού όλοι μας το γνωρίζουμε αυτό άλλωστε, όλα είναι στην δικιά μας κρίση! Πλήρης ενημέρωση από όλες τις πλευρές πρώτα και μετά κρίση (Κρίση από το ρήμα κρίνω)!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Λυπαμαι αλλα δεν θα ασχοληθω με τα λεγομενα σου.

Το τι ακριβως γινεται στο Ελλαδισταν ειναι γνωστο λιγο πολυ σε ολους, οσους ασχολουνται επαγγελματικα.

Ο χωρος της μοτοσυκλετας ΒΡΟΜΑΕΙ, και βρομαει ΠΟΛΥ.

Τα περιοδικα στην Ελλαδα, απο οποιο χωρο και αν προερχονται, ζουνε απο τις καταχωρησεις και οχι απο τις πωλησεις ''φυλλων''

Οφειλουνε να φυλλανε το χερι που τα ταιζει, αλλιως θα πεσει σφαλιαρα

Επειδη ΕΣΥ εχεις καλο σκοπο(οπως και εγω στον δικο μου επαγγελματικο χωρο), δεν παει να πει οτι ο χωρος δεν ΒΡΟΜΑΕΙ.

Οι επιχειρηματιες ειναι ακριβως αυτο, μπροστα τους βλεπουν μονο κερδη και πως θα τα αυξησουν, και αυτο δεν θα το αλλαξει ουτε εσυ ουτε εγω.

Ανοιξε flaps και προσγειωσου λοιπον, θα σε περιμενω στην φυσουνα

Βρε εγώ θα προσγειωθώ αλλά δεν μου απάντησες για αυτό το οποίο έθιξες!

Το μηχανάκι που βγήκε στην μοτοσυκλέτα της χρονιάς Νο1, βγήκε από ψήφους που έστειλαν αναγνώστες μέσω sms ή το βγαλε το περιοδικό;; Διότι εγώ ΞΕΡΩ και ποιες εταιρίες δίνουν τα περισσότερα διαφημιστικά χρήματα, και τι δίνει η εταιρία που πρεσβέυει την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Do you wanna bet;

Εν ολίγοις πάλι μιλάς στον αέρα διότι εγώ σε ρωτώ κάτι πολύ πολύ συγκεκριμένο, και περιμένω μια απάντηση.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Εγω δεν πάω γιατί δεν βγάζουν το ΧΧ πρώτο

Και παρ'οτι τους τα σπρώχνω τοσα χρόνια τώρα :rotflmao: :rotflmao:
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΤΕΛΙΚΑ

ρε παιδια ποιο βγαλανε/με πρώτο?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνάντηση για καφέ Τετάρτη 12/01 βραδάκι
    από athfot στο forum Συναντήσεις & βόλτες