Μία αρκεί να δώσει μόνο και παίζει να πάρει και ρέστα
https://www.car.gr/28193355-bmw-k1200rs-abs
Μία αρκεί να δώσει μόνο και παίζει να πάρει και ρέστα
https://www.car.gr/28193355-bmw-k1200rs-abs
μινγουάιλ το τύπος δεν γράφει τίποτε....
Όπου φύγει γλιτώνει
![]()
Για να επανέλθουμε στο θέμα το K1200S είναι απο τις τοπ μηχανές για ταξίδια.
Δεν είναι hayabusa αλλά είναι ακόμα πιο αρχοντική. Αυτα τα έχω διαβάσει, δεν τις έχω καβαλήσει!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Να πω κι εγώ τι έχω διαβάσει,το telelever θέλει να το συνηθίσεις για να το εμπιστευτείς. Γι'αυτό και δεν πειραματίστηκαν όταν αποφάσισαν να μπουν στα ss (βλ. S1000RR ) ,αν και το μελέτησαν : είχαν προσαρμόσει telelever σε GSXR 1000 K5 πίσω στο μακρινό 2005 όταν πάρθηκε η απόφαση ότι θα φτιάξουν πραγματικά σπορ μηχανάκι.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
αυτα τα κ ειναι ισως τα πιο ομορφα σπορ τουρινγκ μηχανακια που κυκλοφορουν, μεχρι και σημερα...καλο θα ειναι αν σε ενδιαφερουν να τα κανεις βολτα γιατι αρκετοι αναφερουν πως στο στριψιμο ειναι λιγο ιδιαιτερα και οχι για ολα τα γουστα...
κατα τ αλλα, τα πρωτα 1200αρια ειχαν υποτιθεται θεματα αξιοπιστιας σε διαφορα σημεια, συμπεριλαμβανομενου και μοτεριου, τα οποια ομως λυθηκαν στο 1300 (εξου και οι ανεβασμενες τους τιμες στα μεταχειρισμενα)
Καλή η επιλογή σου για Κ1200, ειδικά αν την έχεις βάλει στην καρδιά σου και λιώνεις κάθες φορά που την κοιτάζεις. Αρκετοί στον κόσμο των BMW θεωρούν την σειρά Κ πιο αξιόπιστη από τα δικύλινδρα μπόξερ, αλλά για κάποιο λόγο δεν κρατάνε την αξία τους σαν τα R. Μια άλλη μηχανή που είναι το ίδιο καλή σε οτιδήποτε και μπορεί να την έχεις και σαν παπί στην πόλη είναι φυσικά η R1200GS. Αν ενδιαφερθείς να κοιτάξεις και γι αυτό το μοντέλο, κοίτα για 2007-2008 και νεώτερο. To ABS με servo που έιχαν τα προ-2007 ήταν αποτυχία και μπορεί να σου χαλάσει οποιαδήποτε στιγμή.
Στα 60 μετα απο πολλα μοτο με τελευταια τα 20 χρονια απο gs 500 f, Z 1000,K 4, πηρα το Κ 1200S
Οι πρωτες εντυπωσεις.... Δυναμη σιγουρια σταθεροτητα...
Θελει συγκρατημενους οδηγους με επιγνωση που θα σεβαστουν οχι τοσο την ιπποδυναμη οσο την ισχυ της...
Καυσιμο παντα 100 αρα με καταναλωση στα 6 λιτρα.
Σερβις μονο αντιοροσωπεια η οποία κτυπαει αλύπητα ...
Δεν ειναι η αγορα της ακριβη αλλα η συντηρηση της...
Χερι δεν βαζεις ο ιδιος γιατι τα διαγνωστικα τα εργαλεια και τις γνωσεις του μοντελου δεν τα κατεχεις.
Αυτα τα λιγα απο τις λιγες μερες που εχω το συγκεκριμενο μοντελο μηχανης.
Οσο αφορα το μοντελο τα μετα του 2008 ειναι φουλ απο εξτρα πραγματα που δεν εχουν ουτε τα σημερινα μηχανακια..
Ηλεκτρικες αναρτησεις, χαρτογραφηση κινητηρα που διαλεγεις το στυλ οδηγησης αυτοματο γκαζι μεχρι τα 130 χιλιομετρα φανταστικες πλαινες βαλιτσες, συνδιασμος φρενων και ανωτερα απο του μπουσα 2.
Ξανά μπαίνω μετά από καιρό λόγω επαγγελματικών δυσχερειών και λόγω του οτι ο φίλος μου που φτιάξαμε τις βεσπες απεβίωσε περισυ τέλος του 2022.
Να ευχαριστήσω όλους οσους έσπευσαν και αφιέρωσαν χρόνο για να με βοηθήσουν στις σκέψεις για τις ενδεχόμενες επιλογές μου.
Για την ιστορία οι βεσπες που έχω στην κατοχή μου είναι 3 p200e του 1981 82 και 83 καθώς και μια rally 200 του 1978.
Στο δια ταύτα .
Η θέα της Κ1200s με μαγεύει και ειδικά η μαύρη κίτρινη. Δεν την έχω οδηγήσει όμως και δεν γνωρίζω πως θα αντιλαμβάνομαι το στήσιμο μου πάνω της.
Το κόστος αυτών που εμφανίζονται στις αγγελίες ξεκινάνε από 5.500 ευρώ.
Οπότε πως θα έπρεπε ή από που να ξεκινήσω το δικό μου ταξίδι?!
Φίλε άκου το K1200s το πήρε ο κολλητός μου και του έβγαλε τις βλάβες τις αρκούδας. Ψεκασμούς άξονα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πέφταν τα χιλιάρικα ως μαρούλια !
Εγώ δεν θα το έπαιρνα με τίποτα
Αυτή τη στιγμής αν θες τέτοιο μηχανάκι κοίτα για χαγιαμπούζα ΧΧ1100 (που για τα λ7 που δώσεις είναι μηχανάρα) ή cbf 1000
ανανήψαντας