Και 2 ενημερωτικά video από έναν συμπαθητικό τύπο (αν και gripenάκιας) .
https://www.youtube.com/watch?v=4FtPh2joi10
https://www.youtube.com/watch?v=_Wr5rgAjXeQ
Το ρεπορταζ ειπε εκτος απο τα μεταχειρισμένα ραφαλ θα φτιαξουν τα μιραζ. Τι παίζει? Εννοούν υπαρχουν παροπλισμενα μιραζ λογω ανταλλακτικών? Και τωρα θα φτιαξουν? γιατι τωρα? Τα κάνουν δωρο οι γαλλοι μαζι με τα ραφαλ?
Τα Rafale θα έρθουν full extra σε εξοπλισμό και όπλα ή θα ακολουθούν πρακτικές του παρελθόντος?
Βασανισμένη μηχανόβια ψυχή...
παιρνουμε εκδοσεις φ3...μεταχειρω και καινουρια,τα καινουρια θα εχουν ολα τα κολπα,μετεορ σπεκτρα κτλπ,κραταω μια επιφυλαξη μην τα καινουρια ειναι εκδοσεις φ4..
τα μεταχειρω το ζητουμενο ειναι να ειναι πιστοποιημενα για μετεορ...που αν δεν ειναι θελει μια αναβαθμιση λογισμικου.Γινεται ευκολα,αλλα θα στοιχισει και κατι..
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Το ζητούμενο είναι τα μεταχειρισμένα (ή κάποια από αυτά) να μην είναι η έκδοση με το ραντάρ PESA, που 'χουν προσπαθήσει οι Γάλλοι πολλές φορές να σπρώξουν σε διαγωνισμούς σαν "οικονομική λύση"... γιατί εάν έχουμε με τη μία 2 διαφορετικές εκδόσεις Rafale... καλό δεν το λες. Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί πόσα από τα 18 α/φη θα είναι διθέσια, με το μυαλό βεβαίως σε αποστολές βαθειάς κρούσης. Οι Meteor είναι πανάκριβοι, δεν ξέρω ξαφνικά πως άρχισε να βρέχει λεφτά, αλλά αν αποκτηθούν κι αυτοί, άντε στην καλύτερη περίπτωση να πάρουμε 2 για κάθε αεροσκάφος...
37.12.07n
22.47.01.e
OK, θετικό αυτό αν είναι όλα AESA. Ηλεκτρονικό ειδικό τύπο έχω πάψει εδώ και λίγο καιρό να τον παρακολουθώ η αλήθεια, για την ακρίβεια αναφέρομαι στo site της ΠΤΗΣΗΣ, από τότε που έχει πάρει την κάτω βόλτα ποιοτικά, την έχω κάνει με ελαφρά πηδηματάκια κι αν διαβάσω κάτι θα 'ναι στα γρήγορα κι αποσπασματικά.
14 μονοθεσια και 4 διθεσια θα ειναι
6 μηνες για το πρωτο μεχρι 9 μηνες για τα μεταχειρω
37.12.07n
22.47.01.e