Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 157

Θέμα: ΨΙΤ.. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    τι να πω ρε kalgeorge? εχω αηδιάσει με αυτα που συμβαινουν στο ελληνικο ποδόσφαιρο

Θελω απλα να περασει και αυτη η χρονια αλλα δε ξενερωνω, γιατι ο χρονος δουλευει για εμας... τα καλυτερα έρχονται... και του χρονου ήδη βλεπω ενθαρρυντικές προβλέψεις για πολυ ρευστο ...

Διαιτησίες τα γνωστα... αλλα ειπαμε οταν δεν εχεις ομαδα να χτυπάει στα ισια τα παιχνιδια δε δικαιούσαι να μιλας και εμεις δε μιλαμε αλλο (οπως καναμε στο παρελθών που μας γαμαγε η διαιτησία αλλα ειχαμε και ομαδα και διαμαρτυρούμασταν με ολο το σθενος)

οι οπαδοι του παοκ κανουν λεει αποχη στο παιχνιδι μετο γαυρο...

καντε και αποχη με το βαζελα και να γεμίσετε τη Τουμπα και τα δώσετε ολα με τον "εχθρο σας" την ΑΕΚ ρε κομπεξαρες απο τη θεσσαλονικη οπως καναν οι γριες... οπως θα κανουν του χρονου οι σκουλικιαριδες...

"Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ!"

Αυτη φταιει που σας γαμάει ο γαυρος με κορακια και με τιμωριες τοσα χρονια... που σας αρπαζουν τους παιχτες τΖαμπα και για το οτι εισαστε τσατσοι του Κόκαλη κτλ κτλ

Δε πειραζει.... εμεις στην ΑΕΚ δε μασαμε... εδω τα βαλαμε με το πανίσχυρο αθλητικο-κοινωνικο κατεστημένο της Ελλαδας (γαυρο-βαζελος) θα κολησουμε στις δευτερατζες της Θεσσαλονίκης???

για το αιτημα σας -που εγινε δεκτον- να ληγουν τα παιχνιδια σας στο 100' τι εχεις να πεις?

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    τι να πω ρε kalgeorge? εχω αηδιάσει με αυτα που συμβαινουν στο ελληνικο ποδόσφαιρο

Θελω απλα να περασει και αυτη η χρονια αλλα δε ξενερωνω, γιατι ο χρονος δουλευει για εμας... τα καλυτερα έρχονται... και του χρονου ήδη βλεπω ενθαρρυντικές προβλέψεις για πολυ ρευστο ...

Διαιτησίες τα γνωστα... αλλα ειπαμε οταν δεν εχεις ομαδα να χτυπάει στα ισια τα παιχνιδια δε δικαιούσαι να μιλας και εμεις δε μιλαμε αλλο (οπως καναμε στο παρελθών που μας γαμαγε η διαιτησία αλλα ειχαμε και ομαδα και διαμαρτυρούμασταν με ολο το σθενος)

οι οπαδοι του παοκ κανουν λεει αποχη στο παιχνιδι μετο γαυρο...

καντε και αποχη με το βαζελα και να γεμίσετε τη Τουμπα και τα δώσετε ολα με τον "εχθρο σας" την ΑΕΚ ρε κομπεξαρες απο τη θεσσαλονικη οπως καναν οι γριες... οπως θα κανουν του χρονου οι σκουλικιαριδες...

"Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ!"

Αυτη φταιει που σας γαμάει ο γαυρος με κορακια και με τιμωριες τοσα χρονια... που σας αρπαζουν τους παιχτες τΖαμπα και για το οτι εισαστε τσατσοι του Κόκαλη κτλ κτλ

Δε πειραζει.... εμεις στην ΑΕΚ δε μασαμε... εδω τα βαλαμε με το πανίσχυρο αθλητικο-κοινωνικο κατεστημένο της Ελλαδας (γαυρο-βαζελος) θα κολησουμε στις δευτερατζες της Θεσσαλονίκης???

Σιγα ρε Τσε Γκεβαρες του Ελληνικου ποδοσφαιρου. Ολο το συμπαν συνωμοτει κατα της ΑΕΚ.
    Λοιπον εγω σαν δευτερατζα Παοκτζης σε πληροφορω οτι τη λεξη ΑΕΚ δεν την εχω ακουσει ποτε να την συζητανε μεταξυ τους Παοκτζιδες. Και μην ξεχνας και τη λαικη ρηση "Καλιο πρωτος στο χωριο παρα τριτος στην πολη"
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οκ παρτε και τη κουπα του πρωταθλητη θεσσαλονικης .... ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΑΟΚ

α και εμεις τη λεξη ΜΠΑΟΚ τη λεμε μονο οταν αναφερομαστε στους ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ

α και εμεις τη λεξη ΜΠΑΟΚ τη λεμε μονο οταν αναφερομαστε στους ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΑ
    Γιναμε οι Παοκτζιδες ,γαυροι του βορα . Ολο το συμπαν συνωμοτει εναντια στο Αεκακι (αφορμη Μπαοκ). Θα φαγαμε προστυμα (και καλα θα μας κανουν) αποκλεισμους, γινανε προσαγωγες, τιμωριες και ολα αυτα για να μην παρει το Αεκακι (αφορμη μπαοκ) το πρωταθλημα. Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε. Ελεος θα καταντησετε γραφικοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Γιναμε οι Παοκτζιδες ,γαυροι του βορα . Ολο το συμπαν συνωμοτει εναντια στο Αεκακι (αφορμη Μπαοκ). Θα φαγαμε προστυμα (και καλα θα μας κανουν) αποκλεισμους, γινανε προσαγωγες, τιμωριες και ολα αυτα για να μην παρει το Αεκακι (αφορμη μπαοκ) το πρωταθλημα. Να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε. Ελεος θα καταντησετε γραφικοι.
    ρε φιλε θα με κανεις να χασω το χιουμορ μου...

λες ΕΣΥ ο ΜΠΑΟΓΚΤΖΗΣ(ή γαυρος του βορα-τσατσος του κοκκαλη)

...την ΑΕΚ .... ΑΕΚΑΚΙ????? ε οχι ρε
    πουστη μου...

ο μεγας τρανος ΜΠΑΟΚ που το μονο που εχει καταφερει μετα τον .... Κουδα ειναι..... εεε... κατσε να σκεφτω λιγο..... εεε.... ΤΙΠΟΤΑ

και εχεις προσφερει στον αθλητισμο .. εεε... κατσε να σκεφω λιγο ακομα.... εεε....ΤΙΠΟΤΑ Χ2

α καταφερες να σου χαρησουν γηπεδο μπασκετ! αυτο ειναι μαγκια! κανε συλλαλητηριο για τη μακεδονια να σου χαρησουν και ενα νεο γηπεδο ποδοσφαιρου

αντε μαχαιρωσε κανα παιχτη σου!
    μιλαμε εχετε ξεφυγει bigtime....

καλα τα λεω πιο πανω!

Mpaaaaa xlomous tous vlepo gia fetos...

.

ρε φιλε θα με κανεις να χασω το χιουμορ μου...

λες ΕΣΥ ο ΜΠΑΟΓΚΤΖΗΣ(ή γαυρος του βορα-τσατσος του κοκκαλη)

...την ΑΕΚ .... ΑΕΚΑΚΙ????? ε οχι ρε
    πουστη μου...

ο μεγας τρανος ΜΠΑΟΚ που το μονο που εχει καταφερει μετα τον .... Κουδα ειναι..... εεε... κατσε να σκεφτω λιγο..... εεε.... ΤΙΠΟΤΑ

και εχεις προσφερει στον αθλητισμο .. εεε... κατσε να σκεφω λιγο ακομα.... εεε....ΤΙΠΟΤΑ Χ2

α καταφερες να σου χαρησουν γηπεδο μπασκετ! αυτο ειναι μαγκια! κανε συλλαλητηριο για τη μακεδονια να σου χαρησουν και ενα νεο γηπεδο ποδοσφαιρου

αντε μαχαιρωσε κανα παιχτη σου!
    μιλαμε εχετε ξεφυγει bigtime....

καλα τα λεω πιο πανω!

Κατ' αρχας αν σε πηραξε το Αεκακι εμενα με πηραξε το Μπαοκ. Οπως ειδες στο πρωτο μου ποστ η αεκ ηταν αεκ και οχι Αεκακι. Οταν ο Παοκ εγινε μπαοκ εγινε και η αεκ αεκακι.Για να σε σεβονται μαθε να σεβεσαι.
    Παμε παρα κατω. (Τι εχει κανει ο Παοκ μετα τον Κουδα?) Ενα πρωταθληματακι καθε 30 χρονια και κανα κυπελακι αραια και που. Και λοιπον τι? Αυτα μπορουσε αυτα εκανε. Με τη δικη σου λογικη ολοι να γινουμε γαυροι που εχουν σαρωσει τους τιτλους. Δεν παει ετσι.
    Και τελος (αντε μαχαιρωσε κανα παιχτη σου!) Καφροι υπαρχουν σε ολες τις ομαδες δεν ειναι μονοπωλιο του Παοκ. Το ξερεις ετσι. Μακαρι να μας τιμωρησουν με το μεγαλυτερο προστιμο.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    idi
    ρε φιλε θα με κανεις να χασω το χιουμορ μου...λες ΕΣΥ ο ΜΠΑΟΓΚΤΖΗΣ(ή γαυρος του βορα-τσατσος του κοκκαλη)
    Με ποιο τεκμηριο ρε idi τους λες και αυτους τσατσους μας ???

Αν μην τι αλλο εμεις τον ηπιαμε στον πρωτο γυρω απο αυτους ενω εσεις στο πρωτο παιχνιδι μας κοψατε και την φορα να λεμε τον οκκα και τον κωσταντινου παλτα...

Τεκμηριωσε λοιπον τα περι τσατσων κοκκαλη γιατι εγω προσωπικα σαν μεγα ευεργεται του γαυρου η πρωτη ομαδα που μου ερχεται στο μυαλο ειστε εσεις....

ΙΩΝΙΚΟΣ -- ΠΡΟΟ -- ΑΙΓΑΛΕΩ εξαιρεθηκαν μιας και εδωσαν τιτλο προπερσυ στον βαζελο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    idi

Με ποιο τεκμηριο ρε idi τους λες και αυτους τσατσους μας ???

Αν μην τι αλλο εμεις τον ηπιαμε στον πρωτο γυρω απο αυτους ενω εσεις στο πρωτο παιχνιδι μας κοψατε και την φορα να λεμε τον οκκα και τον κωσταντινου παλτα...

Τεκμηριωσε λοιπον τα περι τσατσων κοκκαλη γιατι εγω προσωπικα σαν μεγα ευεργεται του γαυρου η πρωτη ομαδα που μου ερχεται στο μυαλο ειστε εσεις....

ΙΩΝΙΚΟΣ -- ΠΡΟΟ -- ΑΙΓΑΛΕΩ εξαιρεθηκαν μιας και εδωσαν τιτλο προπερσυ στον βαζελο....
    πθιτ...αστο βρε πανε αυτοί
    αμα κλαίγονται και για την τουμπα που μόνο με μας γίνεται της π!ρνης τι άλλο να πούμε.
    Βρε χανουμακια μήπως θέλετε να κατεβαίνετε μόνοι σας στο γήπεδο μπας και καταφέρετε να νικήσετε?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    αμα κλαίγονται και για την τουμπα που μόνο με μας γίνεται της π!ρνης τι άλλο να πούμε.
    Βρε χανουμακια μήπως θέλετε να κατεβαίνετε μόνοι σας στο γήπεδο μπας και καταφέρετε να νικήσετε?
    υ.γ στην τρίαδα πρόσθεσε και τον παοκ που άνοιξε τα πόδια στην τούμπα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Πάλι φέτος πρωτάθλημα ;

Έχω βαρεθεί πια...

Ευτυχώς που την πρώτη κατηγορία θα την ονομάσουν σούπερ λίγκα για να αρχίσουμε να παίρνουμε και κάτι διαφορετικό από ... πρωτάθλημα Α εθνικής.

:a025:
    Πάντα όρθιοι

Νέο μέλος
    «ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ»

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ
    ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΘΕΙ ΜΕ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ!

ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ «ΔΟΡΥΦΟΡΟ»
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ
    ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΘΥΡΑ 8

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.........ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.........

33+21+11.......+1+1+1!

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ποιας γινεται????

κοντα 10 συνεχομενες νικες εχετε... καλυτερα αποτελεσματα δεν εχετε σε καμια αλλη εδρα

για το αν ειναι τσατσοι του Κροκους... ασε τα ξερεις και συ και κανεις το λαμογιο...

Idi μας κανεις πλακα? Φετος δεν κερδισαμε στο Καραισκακη (και μην αρχισεις εγω ενοω στην τουμπα κτλ). Απο εμας ο Ολυμπιακος φετος πηρε 3 βαθμους και απο εσας 6. Μηπως εσεις ειστε τσατσοι του Κοκκαλη? Οσο για εδρα ο Ολυμπιακος στην τουμπα ειχε το μεγαλυτερο αρνητικο ρεκορ στην ιστορια του (Απο ολες τις ομαδες παο-αεκ κτλ) Τα τελευταια χρονια ειμαστε καφενια τι να κανουμε.

ΥΓ Βγαλτε τις παροπιδες

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν χωραν οι μποτες κατω απτο λεβιε των ταχυτητων ...:p
    από Panos1313 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2010, 10:22
  2. ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2007, 21:52
  3. ακριβώς απο κάτω μου...
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic