αυτό είναι θέμα γούστου, απλά δε κάνει το κλασικό θόρυβο μιας 600άρας πχ γιατί είναι ελαφρώς πιο ψηλός ο ήχος αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με νοιάζει γιατί προσωπικά μου αρέσει ο ήχος της κι ας μην είναι ο πιο "ψαρωτικός"
αυτό είναι θέμα γούστου, απλά δε κάνει το κλασικό θόρυβο μιας 600άρας πχ γιατί είναι ελαφρώς πιο ψηλός ο ήχος αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με νοιάζει γιατί προσωπικά μου αρέσει ο ήχος της κι ας μην είναι ο πιο "ψαρωτικός"
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ, πλέον μετά από όλο το ψάξιμο - απόψεις - κτλ η διαφορά εν τέλη κλείνει ανάμεσα σε v strom 650 και cbf 600, σας ευχαριστώ όλους όσους σπαταλίσατε λίγο από τον χρόνο σας για να μου πείτε την άποψή σας, οτιδήποτε άλλο θέλετε να προσθέσετε για αυτά τα δύο θα ήταν χαρά μου να σας ακούσω και πάλι!
update σημερινό:
σήμερα οδήγησα το er που ήταν στη λίστα ως ένα από τα υποψήφια άσχετα αν το είχαν φάει το strom και το cbf αλλά δεν το είχα καβαλήσει/οδηγήσει ποτέ, ε λοιπόν σήμερα που τα έκανα και τα δύο το μυαλό γύρισε 180 μοίρες και δε ξέρω εν τέλη πάλι σε τι θα καταλήξω από εκεί που ήμουν ανάμεσα στα δύο που ανέφερα πριν χαχαχαχα, έχει τόσο ωραία και ευρύχωρη σέλα και αυτός ο δικύλινδρος που ναι μεν δεν είναι από τους πιο δυνατούς αλλά σίγουρα άμα αρχίσεις και γαργαλάς το γκάζι θα σου αφήσει στο τέλος το χαμόγελο στο στόμα όπως και να έχει..
Προσπάθησε να οδηγήσεις και το cbf αν γίνεται.
Από αυτά που έχεις γράψει νομίζω είναι πιο κοντά σε αυτά που ψάχνεις από τα άλλα 2 (er & Strom).
διονύσης K / έλα να πάμε στο νησί...το (multi)strada μου εγώ και 'σύ
Ναι, δεν είναι λύση ένα τελικό και άγρια διάθεση
του λείπει και μήκος μετά* πέρα από τον ξερό ήχο που κάνει.
Για να έχεις κοντό setup θέλει μακρύ (>42cm) τελικό όχι ελεύθερο.
Έχει μεγάλη διαφορά το μήκος από τις σάλπιγγες που έχει το φιλτροκούτι προς τα μέσα. Αν τις αφαιρέσεις γίνεται βρώμικος ο ήχος και σε ξεγελά
ότι γίνεται πιο μπάσος, χάνει καθαρότητα όμως.
Αν τις επιμηκύνεις προς τα έξω ακολουθώντας το χωνί" που σχηματίζουν, ο ήχος βαθαίνει λίγο και αυξάνεται η διάρκεια του δίνοντας λίγη ποιότητα.
*όλα αυτά εφόσον έχει διορθώσει κάποιος τα τραγικά εργοστασιακά μίγματα και με ακυρωμένο το PA1R που είναι ύπουλο και δεν έχει θέση στην εταιρεία που
έκανε γνωστό το ram air![]()