Πολύ ωράιο το ψυγείο!
Τι παραφλού είχε μέσα και ήταν τόσο χάλια το καβούκι του θερμοστάτη?
Πολύ ωράιο το ψυγείο!
Τι παραφλού είχε μέσα και ήταν τόσο χάλια το καβούκι του θερμοστάτη?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπράβο μάστορα,έτσι δείξε αγάπη στο εργαλείο !!!
when life gets complicated... i ride.
Ωραία ψυγεία! γύρω στο 30% είναι η διαφορά τους με τα OEM.
Tα σκέφτομαι και εγώ αλλά στο δικό μου έχει την ίδια τιμή με αρκετά μεγαλύτερο OEM που ταιριάζει και αμφιταλαντεύομαι![]()
Πολυ σωστή παρατήρηση!Με τόσα πράγματα που έχω κάνει πάνω του αυτό μου είχε διαφύγει εντελώς!
Με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να το διορθώσω.
Θενκς
Χτες έκανα καμιά 300αρα χιλιόμετρα και τα ψυγεία φαίνονται να είναι οκ. Στα ασφάλτινα κομμάτια το πίεσα πάρα πολύ και δεν ένιωσα κάτι περίεργο από πλευράς θερμοκρασίας στα πόδια. Και στα σταμάτα ξεκίνα της πόλης είναι επίσης οκ.
RIDE MORE TALK LESS
Ψυγειο λαδιου εχει?
Γιατι εκτος απο τη θερμοκρασια του λαδιου μπορει να κατεβασει και 5-15 βαθμους αυτη του ψυκτικου.
Moυ αρεσει ιδιαιτερα αυτο το ψυγειο απο χρ250 που μπαινει στο λαιμο.
Δεν έχει ψυγείο λαδιού και δεν το χρειάζεται καν. Φαντάσου δεν έχει καν βεντιλατέρ και το ψυκτικό δεν έχει βράσει ποτέ,ούτε το Καλοκαίρι στα φανάρια της πόλης ούτε σε σφιχτά (για τον όγκο του) μονοπάτια που το πήγαινα παλαιότερα.
Το XR400 έχει ακόμα μεγαλύτερο ψυγείο λαδιού σε αυτή την θέση και το σκεφτόμουν να βάλω παλιά στο NX650 που είχα.
RIDE MORE TALK LESS
Ωραια,τοτε μονο αν ανεβασεις την αποδοση στο κινητηρα θα το χρειαστεις μιας και παρατεινει τη διαρκεια ζωης του λαδιου.
Αν και δεν έχω βλέψεις για βελτίωση απόδοσης (μου φτάνει και μου περισσεύει) προσωπικά δεν έχω δει κανένα βελτιωμένο 650R να έχει ψυγείο λαδιού. Το λάδι έτσι κι αλλιώς πρέπει να αλλάζεται αρκετά συχνά (η χοντα λέει κάθε 1000χλμ) ειδικά αν το μηχανάκι δουλεύει στα όρια.
Κάποιοι μόνο βάζουν βεντιλατέρ, τίποτα άλλο.
RIDE MORE TALK LESS