Πρώτο πρωί μετά από μήνες που χρειαστηκε τσοκ το μηχανάκι για να πάρει, καλό χειμώνα![]()
Πρώτο πρωί μετά από μήνες που χρειαστηκε τσοκ το μηχανάκι για να πάρει, καλό χειμώνα![]()
Κάνε υπομονή, έχω κάνει έφεση γιατί είχα μια καταδίκη Σάββατο βράδυ![]()
Αυτό μου θύμησε το παρακάτω
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post3065629
ΥΓ Εσύ γλυκάθηκες από τη βολτίτσα στην Χαλκιδική, στην επόμενη αν περάσεις από Φλογητά να πας στο φαρμακείο στο φίλο μου το Θανασάκη ,μέγας μηχανόβιος.
Μόνο αν είναι μαύρες.
when life gets complicated... i ride.
Εγώ πιστεύω ότι είναι η χειρότερη εποχή. Δεν ξέρεις τι να φορέσεις γιατί υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία. Πχ χθες έβαλα πρώτη φορά το χειμωνιάτικο μπουφάν χωρίς επένδυση με κοντομάνικο από μέσα. Το πρωί ήμουν οκ, το μεσημέρι όμως όταν κατέβηκα σε πιο χαμηλά υψόμετρα κάπου έβρασα. Το βράδυ χρειάστηκε να βάλω και ισοθερμικό από μέσα και πάλι μπορώ να πω ότι ήμουν οριακά άνετος σε κάποια σημεία της εθνικής. Αν βγεις μια συγκεκριμένη ώρα για κοντινή βόλτα και γυρίσεις είναι σούπερ ερ το φθινόπωρο αλλά σε μια ολοήμερη είναι βάσανο!
Εσύ σε μια ολοήμερη αλλάζεις ήπειρο,οπότε είναι πολύ φυσικό μια να βράζεις
μια να παγώνεις..![]()
καλη φαση
Παρακολουθήσατε τις δημοσιεύσεις χθες το πρωί από πολλά διαδικτυακά μέσα, μερικά εκ των οποίων έγκριτα, όπου ανέφεραν πως υπεγράφη υπουργική απόφαση που δίνει το δικαίωμα σε όσους έχουν δίπλωμα αυτοκινήτου, να μπορούν να οδηγούν μοτοσυκλέτες μέχρι 125cc;
Έγινε ένας χαμός το πρωί. Στην αρχή το είδα σε ένα τυχάρπαστο site, μετά έψαξα σε άλλα και το επιβεβαίωσα. Ε, λίγες ώρες μετά έβγαλε δελτίο τύπου του υπουργείο και τα διέψευσε όλα.
Προσπαθώ να καταλάβω αν πράγματι υπήρξε παρερμηνεία από τα ΜΜΕ ή αν υπήρξαν αντιδράσεις από τις σχολές οδήγησης και το πήραν πίσω.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Διάβασα την Κοινή Υπουργική Απόφαση (άρθρο 2). Πράγματι αναφέρεται, όπως επεσήμανε το υπουργείο στο δελτίο τύπου, σε αλλαγές στο μηχανογραφικό σύστημα, με νέο κωδικό. Το θέμα είναι γιατί να ορίσεις νέο κωδικό που δίνει το δικαίωμα σε οδηγό Β κατηγορίας να οδηγεί οχήματα Α1, αν δεν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιήσεις. Άρα είναι σχετικά βάσιμες οι υποψίες, ότι προετοιμάζεται το μηχανογραφικό σύστημα για νόμο που θα ψηφιστεί. Αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, π.χ. για κάποιον που είχε ήδη δίπλωμα ΑΜ και αποκτά πλέον δίπλωμα αυτοκινήτου.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Ευρώπη... στις περισσότερες χώρες έτσι είναι.
LIVE FREEEEE!!!!!