Για εμένα, ο καλύτερος τρόπος διάδοσης της χρήσης προστατευτικού εξοπλισμού, είναι να γίνει μόδα...
Όσο περισσότερα χρήματα πέφτουν στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση των εξοπλισμών, τόσο καλύτερο κάνει στο κόσμο...
Για εμένα, ο καλύτερος τρόπος διάδοσης της χρήσης προστατευτικού εξοπλισμού, είναι να γίνει μόδα...
Όσο περισσότερα χρήματα πέφτουν στο μάρκετινγκ και τη διαφήμιση των εξοπλισμών, τόσο καλύτερο κάνει στο κόσμο...
Δεν ξέρω πόσο βοηθάει η διαφήμιση στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θεωρώ ότι βοηθάει στο να στραφεί ο κόσμος σε κάποιες μάρκες, αφού όμως αποφασίσει να αγοράσει προστατευτικό εξοπλισμό.
Θεωρώ ότι η μόδα περνάει περισσότερο από τους ίδιους τους χρήστες. Όσο περισσότερο μας βλέπουν άλλοι ντυμένους σωστά, τόσο αρχίζει και ωριμάζει στο μυαλό τους η ιδέα. Επιπλέον, με βοήθησε πολύ το εγχειρίδιο μοτοσικλετιστή του υπουργείου, που επιμένει με επαναλήψεις στο τρίπτυχο "Πάντα πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός - Ποτέ δεν διεκδικούμε προτεραιότητα - Πασχίζουμε να είμαστε ορατοί".
Ας είναι... Σε κάθε περίπτωση, αυξάνονται οι σωστά προστατευμένοι.![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Δεν διαφωνώ ακριβώς, αλλά πιστεύω ότι είναι και τα 2 που παίζουν ρόλο, συνδυαστικά...
Είναι μεγάλη η συζητηση και δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.
Μεγάλη σημασία βέβαια, έχει και ότι βαριέμαι να γράφω σεντόνια μιας και δεν είμαι και καλός στο να μεταφέρω το σκεπτικό μου σε γραπτό λόγο...
Γραφίστας κι εσύ, ε;![]()
Κλείνει τις επόμενες ώρες και για 20 έως 25 ημέρες η παραλιακή λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου λόγω σημαντικής ρωγμής στο βράχο στο ύψος των δύο τούνελ, γνωστών και ως τρύπες του Καραμανλή.Η τροχαία θα κατευθύνει τα οχήματα σε εναλλακτική διαδρομή μέσω Βάρκιζας.
Πηγή
Η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί σου
Τρανό παράδειγμα οι τουρίστες που κάνουν ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στη χώρα μας ενώ στην πατρίδα τους είναι κύριοι.
Σε έναν ιδανικό κόσμο που οι πολίτες δεν θα είχαν προβλήματα στη ζωή τους μπορεί να τηρούσαν τους κανόνες 100%.
Σε αυτόν τον πλανήτη όμως χρειάζεται αστυνόμευση.
1 Αυτο ειναι σχετικο.Σου φαινεται οτι κανουν τα απιστευτα γτ ειναι εκτος του περιβαλλοντος τους και εντος του δικου σου.Για παραδειγμα εαν πας στην Ινδια θα πεις "Πως διαολο συνεννοουνται στις διασταυρωσεις",εαν ερθει ενας Ινδος στην Ελλαδα θα σου πει "Μα καλα τοσο δυσκολο ειναι,τι τα θελετε τοσα φαναρια".Επισης για ποιον τουριστα μιλαμε?Βορειοευρωπαιο?Ανατολικοευρωπαιο/Βαλκανιο?Ιταλο?
Εγω παντως δεν εχω δει καποιον Βορειοευρωπαιο να κανει καποια παραβαση που να δειχνει οτι δεν εχει παιδεια οδηγικη,πχ να φαει κοκκινο ή να παρκαρει σε θεση αναπηρου.Πιο πολυ λαθη οδηγικα λογω του οτι δεν καταφερνουν να συμβαδισουν με τον τροπο οδηγησης στην Ελλαδα.
2 Δεν καταλαβαινω πως τα προβληματα που εχει ο καθενας επιρρεαζουν την αναληψη των ευθυνων του απεναντι στην κοινωνια και στους συμπολιτες του.Αν και συμφωνω οτι,τουλαχιστον μεχρι να εκπαιδευτουν αρκετα οι πολιτες,χρειαζεται αστυνομευση.
Τελευταία τροποποίηση από Shinigami Ryuk; 01/10/2020 στις 10:26.