Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: xr 250r

Νέο μέλος

xr 250r

καλησπερα σε ολους.
    εχω ενα xr 250r του 96 και δεν μου δουλευει το κοντερ(ηλεκτρονικο) δεν αναβει καν, ενω ρευμα παιρνει. τι μπορω να ελεγξω;φταιει το κοντερ;μεσα σε 1 χρονο εχει δουλεψει 2 3 φορες για δευτερολεπτα
    ευχαριστω

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Κοίταξε τις ασφάλειες αν είναι οκ και επικοινώνησε με κατάστημα επισκευής οργάνων αν είναι οκ οι ασφάλειες.
    Αν δεν θυμάσαι πότε τις άλλαξες, άλλαξε τις όλες να είσαι ήσυχος, χαμηλό κόστος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    από μπαταρία πως είσαι;
    μηπως ειναι απο την ακινησια πεθαμενη;
    επισης καπου πισω απο το κοντέρ υπαρχει λογικα μια ασφαλειοθηκη, τσέκαρε τι παίζει μέσα, κοίτα προσεκτικά αν τα καλώδια είναι εντάξει ή εχουν κοπεί (μπορεί να χρειαστεί να τα ξεμπλέξεις από ενδεχόμενο τύλιγμα με μονωτική...αλλαξε και την σχετικη ασφάλεια και βλέπεις
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Το κοντέρ είναι εργοστασιακό ή aftermarket; Για απ'όσο ξέρω τα 250R είχαν αναλογικό κοντέρ με ντιζα.
    Καμιά φορά τα ψηφιακά βγάζουν και θέμα στους πυκνωτές που έχουν μέσα τους.
    RIDE MORE TALK LESS

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μαλλον για aftermarket πρόκειται, αφού το XR του τότε ειχε ενα πολύ απλό όργανο με ντίζα οπως εγραψε ο Λευκάδιος.
    Φοβάμαι οτι μπορεί να είναι ασύμφορο να το φτιάξεις.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    καποια μοντελα ειχαν εργοστασιακο ηλεκτρονικο κοντερ

τωρα για ανταλαλκτικα, αγνωστο που θα βρεθουν

https://cdn.thumpertalk.com/uploads/...71cec224d1.png

https://www.bikepics.com/pics/2007/0...81694-full.jpg

το πρωτο ηταν νομιζω αυτο που ξεκινησε το 85 περιπου με το πρωτο ακτινικο μοτερ, το δευτερο μια εξελιξη που ηταν σε καποια 250αρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Το κοντέρ είναι εργοστασιακό ή aftermarket; Για απ'όσο ξέρω τα 250R είχαν αναλογικό κοντέρ με ντιζα.
    Καμιά φορά τα ψηφιακά βγάζουν και θέμα στους πυκνωτές που έχουν μέσα τους.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μαλλον για aftermarket πρόκειται, αφού το XR του τότε ειχε ενα πολύ απλό όργανο με ντίζα οπως εγραψε ο Λευκάδιος.
    Φοβάμαι οτι μπορεί να είναι ασύμφορο να το φτιάξεις.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    καποια μοντελα ειχαν εργοστασιακο ηλεκτρονικο κοντερ

τωρα για ανταλαλκτικα, αγνωστο που θα βρεθουν

https://cdn.thumpertalk.com/uploads/...71cec224d1.png

https://www.bikepics.com/pics/2007/0...81694-full.jpg

το πρωτο ηταν νομιζω αυτο που ξεκινησε το 85 περιπου με το πρωτο ακτινικο μοτερ, το δευτερο μια εξελιξη που ηταν σε καποια 250αρια
    Όπως είπε ο ακριβώς από πάνω, το είχα κι εγώ αυτό το XR του 96-97 μοντέλο με ψηφιακό κοντέρ από το εργοστάσιο, ήταν παρόμοιο με αυτό που φορούσαν εξτραδάκι η Africa Twin της εποχής (η μηχανή ήταν παραεισαγωγής και ακόμη κλαίω που την έδωσα τότε).

Σωστά,ειχαν τα 85-86 600R και κάποια 350,για 250 δεκαετίας '80 δεν είμαι σίγουρος. Στα' 90s είχαν κάποια μιζατα XR250 Md30 (Baja και S αν δεν κάνω λάθος ) αλλά τα R σαν του φίλου που άνοιξε το νήμα είχαν όλα αναλογικό.
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Σωστά,ειχαν τα 85-86 600R και κάποια 350,για 250 δεκαετίας '80 δεν είμαι σίγουρος. Στα' 90s είχαν κάποια μιζατα XR250 Md30 (Baja και S αν δεν κάνω λάθος ) αλλά τα R σαν του φίλου που άνοιξε το νήμα είχαν όλα αναλογικό.
    Οπότε λάθος μου η παράλειψη στην ανάγνωση.
    Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή ήταν S (σα και το δκο μου) ή φοράει ψηφιακό όργανο after market.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Ο φίλος Τάνια (Vanda, παρέα!), γράφει ότι "εχει δουλεψει 2 3 φορες για δευτερολεπτα" οπότε, βασιζόμενος και στα υπόλοιπα γραφόμενα, λογικά είναι ηλεκτρονικό που κάνει -σχεδόν μόνιμα- διακοπές. Δύσκολο να είναι ασφάλεια, διόλου απίθανο όμως να είναι κάτι που διορθώνεται, αφού δεν είναι τελείως πεθαμένο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Ο φίλος Τάνια (Vanda, παρέα!), γράφει ότι "εχει δουλεψει 2 3 φορες για δευτερολεπτα" οπότε, βασιζόμενος και στα υπόλοιπα γραφόμενα, λογικά είναι ηλεκτρονικό που κάνει -σχεδόν μόνιμα- διακοπές. Δύσκολο να είναι ασφάλεια, διόλου απίθανο όμως να είναι κάτι που διορθώνεται, αφού δεν είναι τελείως πεθαμένο.
    Έχω ένα ψηφιακό Trailtech που είχε παρόμοια συμπτώματα, μια λειτουργούσε και μια έσβηνε εντελώς. Το άνοιξα και ένας πυκνωτής είχε ξεκολλήσει από την βάση του.
    RIDE MORE TALK LESS

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Κοίταξε τις ασφάλειες αν είναι οκ και επικοινώνησε με κατάστημα επισκευής οργάνων αν είναι οκ οι ασφάλειες.
    Αν δεν θυμάσαι πότε τις άλλαξες, άλλαξε τις όλες να είσαι ήσυχος, χαμηλό κόστος.
    τις εχω κοιταξει κ ειναι κομπλε. πρεπει να τις αλλαζω που κ που πως παει με αυτα ;ή μονο οταν καιγονται;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    από μπαταρία πως είσαι;
    μηπως ειναι απο την ακινησια πεθαμενη;
    επισης καπου πισω απο το κοντέρ υπαρχει λογικα μια ασφαλειοθηκη, τσέκαρε τι παίζει μέσα, κοίτα προσεκτικά αν τα καλώδια είναι εντάξει ή εχουν κοπεί (μπορεί να χρειαστεί να τα ξεμπλέξεις από ενδεχόμενο τύλιγμα με μονωτική...αλλαξε και την σχετικη ασφάλεια και βλέπεις
    η μπαταρια ειναι καινουρια . εκανα κ με σπρει τις ενωσεις. τα καλωδια δεν τα κοιταξα , θα το κανω μηπως φταει αυτο

Νέο μέλος
    Έχω ένα ψηφιακό Trailtech που είχε παρόμοια συμπτώματα, μια λειτουργούσε και μια έσβηνε εντελώς. Το άνοιξα και ένας πυκνωτής είχε ξεκολλήσει από την βάση του.
    το βγαλα κ το εδωσα να το κοιταξουν αν ειναι κατι τετειο φανταζομαι να το βρουν. επισης το λαστιχακι στο καπακι ηταν πολυ χαλια κ φανταζομαι θα εχει παρει υγρασια . αυτο φτιαχνεται ή χαλαει τελειως;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Όπως είπε ο ακριβώς από πάνω, το είχα κι εγώ αυτό το XR του 96-97 μοντέλο με ψηφιακό κοντέρ από το εργοστάσιο, ήταν παρόμοιο με αυτό που φορούσαν εξτραδάκι η Africa Twin της εποχής (η μηχανή ήταν παραεισαγωγής και ακόμη κλαίω που την έδωσα τότε).
    αυτο ακριβως το κοντερ εχω. ειναι μιζατο με μεταλικο ντεποζιτο. να προσεχω κατι παραπανω; βγαζει πουθενα προβληματα;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. xr 250r εξατμιση
    από Vasilis_250r στο forum Honda
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2010, 05:08
  2. Xr 250r...
    από nassosxlvbros στο forum Honda
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2009, 23:01
  3. xr 250R '95
    από mumra στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2006, 14:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ