Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mr_Overdose Προβολή μηνύματος
Καλημέρα φιλε μου, ας ξεκαθαρισουμε πρωτα κατι, οταν μιλαμε για ευρωπαικα μηχανακια και για ιαπωνικά αναφερομαστε απλα ως προς το brand των εν λογω εταιρειων η και την χωρα κατασκευης διοτι αποτι γνωριζω και εχω διαβασει αν οχι ολα τα περισσοτερα μοτερια τουλαχιστον στις κατηγοριες που με ενδιαφερουν κατασκευαζοντε σε τριτες χωρες, βλεπε Ταϋλάνδη για honda kawasaki οπως επισης ινδια για ktm και bmw Κίνα και συγουρα πολλα μοντελα ακομα που ισως δεν τα εχω ψαξει για λογους που δεν με ενδιαφερουν, συγουρα υπαρχουν και μοντελα που κατασκευαζοντε πραγματικα στισ εδρες των εταιρειών οπως ducati aprilia ktm 790 και πανω αλλα το κόστος κτισης για μενα και φανταζομαι για πολλους ακομα ειναι απαγορευτικο!
Μιλαμε για τεχνογνωσια και φιλοσοφια κατασκευης.Ολα σχεδον κατασκευαζονται σε τριτες χωρες αλλα άλλα τα στανταρτς που θετει μια Ευρωπαικη ή μια Ιαπωνικη εταιρεια που κατασκευαζει στην Κινα και αλλα τα στανταρτς μια Κινεζικης εταιρειας(τουλαχιστον μεχρι αυτην την στιγμη,στο μελλον κανεις δεν ξερει).

Παντως εγω στην θεση σου,συμφωνα με αυτα που εχω καταλαβει και επειδη εισαι σε επαρχια θα επαιρνα αυτο που γουσταρω περισσοτερο.