Σελίδα 59 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109159 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    φίλε ενα τελευταίο και αποσύρομαι, αν νοσήσει κάποιος απο τον κύκλο σου και νοσηλευθεί, επέστρεψε σε εμάς με ένα καλό update, μη μας ξεχάσεις.

Αυτό που περιγράφεις ως άλλη όψη του νομίσματος παίζουν καθημερινά στα ράδια απο τράγκα και αντίστοιχους, ο τράγκας ειναι καλός το τερματίζει φέρνει και γιατρούς (όπως αυτός λέει) να μιλήσουν για τα δρώμενα....
    Το τελικό συμπέρασμα αυτών των θεωριών απο ότι κατάλαβα καταλήγει κάπου ανάμεσα στους μασώνους, ελ, flat earth κλπ....
    Μη του πεις του Ελληνα κατι...
    Αμεσως θα ανοιξει το ιντερνετ στο κινητο...να μας δειξει αυτος...μια και θα βρει εμπεριστατωμενη απαντηση στο διαδικτυο και θα μας βαλει ολους τα γυαλια μια και θα αποκαλυψει την σκοτεινη συνομωσια που συμβαινει με προσχημα μια γριπουλα που παραγγειλαμε απο το Aliexpress.

Στο συγκεκριμενο προβλημα με τον ιο ακομα και αν δεν πιστευεις τα εγχωρια...βλεπεις τα αλλοδαπα εθνη να εχουν παρει πιο σκληρα μετρα. Μιλαμε για πιο βαριες βιομηχανιες.

Το μονο που μπορω να αντιληφθω και να παρω στα σοβαρα ειναι να θελουν μεσω την πανδημιας να προκαλεσουν κανα πολεμο σε παγκοσμια κλιμακα ωστε να γινει εκτονωση ολου αυτου του κλιματος.

Αυστηρα προσωπικη γνωμη.

Μέλος
    Εδω ο αλλος με ρωταει γιατι δε φοραγαμε μασκες το 2010.Γιατι τωρα που φοραμε δεν εχουμε δηθεν κρουσματα? Δε μπορω να ασχοληθω ειλικρινα με ανθρωπους που αυτο που κανουνε ειναι να βλεπουνε την αντικειμενικη τηλεοραση και να τρωνε μονο σανο ολη μερα καθε μερα. Οσο για τα δικα μου προσωπα και λοιπα που μου λετε θα στεναχωρηθω το ιδιο απο οτι και αν πεθανουν γιατι οι πιθανοτητες να πανε απο κορωνοιο ειναι μηδαμινες εφοσον τουλαχιστον 800εκ εχουν κολλησει παγκοσμιως και εχει πεθανει μονο το 1εκ (και αν πηγε απο κορωνοιο) Βαλτε μασκουλα παιδια και αν σας πει ο μωυησης αυριο να βαλετε και σαμαρι να το βαλετε γιατι ετσι θα προστατευτειτε απο το φονικο ιο(γελαει ο κοσμος). Επισης μη ξεχασετε να παρετε ολοι απο ενα μπλοκακι να γραφετε προστιμα στους συμπολιτες σας ετσι γιατι ειστε οι σωστοι και νομοταγης πολιτες. Ειλικρινα σταματαω εδω γιατι βλεπω οτι η αληθεια ποναει και καταληγετε σε προσωπικους χαρακτηρισμους.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Γιατί υποχρεωτικά θα πρέπει να ασπαστεί κάποιος τη θεωρία των ελαχίστων και όχι του υπολοίπου 99% της πληροφόρησης?
    Όλα conspiracy theory είναι?
    Στερούμενος σοβαρών ισχυρισμών γελοιοποιείς την κουβέντα 'τρώτε σανό' 'φορέστε σαμάρι' και άλλα φαιδρά ενώ από ουσία μηδέν.
    Θυμίζεις κάποιους που στο παρελθόν είχαν βαλθεί να μας πείσουν ότι ο άνθρωπος δεν πήγε στο Φεγγάρι και ντε και καλά τρώγαμε αμάσητες τις ειδήσεις από το χαζοκούτι.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    μωυησης

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tenor.gif 
Προβολές:	159 
Μέγεθος:	93,8 KB 
ID:	422278
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Εδω ο αλλος με ρωταει γιατι δε φοραγαμε μασκες το 2010.Γιατι τωρα που φοραμε δεν εχουμε δηθεν κρουσματα? Δε μπορω να ασχοληθω ειλικρινα με ανθρωπους που αυτο που κανουνε ειναι να βλεπουνε την αντικειμενικη τηλεοραση και να τρωνε μονο σανο ολη μερα καθε μερα. Οσο για τα δικα μου προσωπα και λοιπα που μου λετε θα στεναχωρηθω το ιδιο απο οτι και αν πεθανουν γιατι οι πιθανοτητες να πανε απο κορωνοιο ειναι μηδαμινες εφοσον τουλαχιστον 800εκ εχουν κολλησει παγκοσμιως και εχει πεθανει μονο το 1εκ (και αν πηγε απο κορωνοιο) Βαλτε μασκουλα παιδια και αν σας πει ο μωυησης αυριο να βαλετε και σαμαρι να το βαλετε γιατι ετσι θα προστατευτειτε απο το φονικο ιο(γελαει ο κοσμος). Επισης μη ξεχασετε να παρετε ολοι απο ενα μπλοκακι να γραφετε προστιμα στους συμπολιτες σας ετσι γιατι ειστε οι σωστοι και νομοταγης πολιτες. Ειλικρινα σταματαω εδω γιατι βλεπω οτι η αληθεια ποναει και καταληγετε σε προσωπικους χαρακτηρισμους.
    Γιατί δεν πας σε νοσοκομείο να δηλωσεις εθελοντής νοσηλευτης σε ΜΕΘ κι αν έχεις άντερα μπες μέσα χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό και φρόντισε τον.
    Το έγραψαν παραπάνω. Οφείλεις και εσύ και ο καθένας από τους ομοίους σου συνομοσιολογους να σέβεσαι τους υπόλοιπους. Εναλλακτικά μπορείτε να μαζεύεστε σε δικούς σας χώρους αποκλεισμένοι και κάντε ότι θέλετε. Αλλά μην βγείτε για νοσηλεία σε νοσοκομείο. Βρείτε τα μεταξύ σας.
    Και ναι εγώ προσωπικά θα καλέσω την αστυνομία αν δω σε πλατείες κάποιους από εσάς που σας στερούν την ελευθερία μετάδοσης του υιού που εσείς με την πράξη σας στερείτε στο σύνολο των συνανθρώπων σας την νοσηλεια αλλά και την εργασίας τους με θύματα που δεν θα καταγραφούν πουθενά γιατί δεν θα είναι η αιτία ο κορονοιος....
    Περαστικά
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    http://https://www.who.int/news-room...nfodemic-curve

Σχετικοτατο με την τροπη που εχει παρει η κουβεντα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Έπαθε ένα παιδί στη δουλειά και κλείσαμε για μέρες
    Απολυμάνσεις κάτι τύποι φασκιωμένοι σκάσανε μόνο μάτια έβλεπες
    Το παιδί έγινε καλά μεν αθλητισμός όμως γιοκ
    Μόνιμη βλάβη στα πνευμόνια

Για να μη σου τι κόστισε το κλείσιμο σε λεφτά και κλάψεις
    Το αφεντικό με φάρμακα και ουίσκι ήτανε πάντως (μαζί)

Συνέχισε με τις ********ξέρεις εσύ....
    Δεν ξέρεις?
    /
    Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 31/10/2020 στις 13:46.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Συνομοσιωλογος ή μη, δεν έβρισε κανένα.
    Παρκακι έχεις μια κίτρινη λόγω του ανωτέρω ποστ.

@Φεηθλες,
    Όταν σταματήσεις να βλέπεις φαντάσματα και επίσης να βγάζεις συμπεράσματα ΤΟΣΟ αυθαιρετα,ίσως και να γίνει περαιτέρω κουβέντα.
    Μέχρι τώρα όμως,και εδώ συμφωνώ απόλυτα με τον Καρελεν,το μόνο που κάνεις είναι να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και λίγο σκατό στον ανεμιστήρα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Ρε συμφορουμιτες,μην το παιρνετε με τις πετρες τον Απιστο.Ισως η αληθεια να μην ειναι αυτη που πιστευει αλλα καποια σημεια ισως και να ειναι σωστα.

Μιλαμε για εναν ιο που συμφωνα με τον ΠΟΥ μεχρι αυτην την στιγμη και σε λιγοτερο απο 1 χρονο εχουνε νοσησει 45.5εκ ανθρωποι (0.6% του παγκοσμιου πληθυσμου),εχουν αναρρωσει τα 30,6εκ(το 67% οσως εχουν νοσησει) και εχουν πεθανει 1,19εκ(2,6% οσων εχουν νοσησει) παγκοσμιως.

Οι οικονομιες στρετσαρονται το οποιο εχει καποια αρνητικα για το Κεφαλαιο(μειωση της παραγωγης)αλλα εχει και καποια θετικα,λογω των μετρων,σε βαθος χρονου.Μεσω της τρομοκρατησης του κοσμου ειναι πιο ευκολο περασουν μετρα μειωσης των ατομικων ελευθεριων,αυστηροποιησης των οικονομιων,αντεργατικα μετρα με προσχημα την κριση και εν τελει ειναι πιο ευκολο να χειραγωγησεις τις μαζες μεσω του διαιρει και βασιλευε.

Σε καθε κριση,τεχνιτη ή μη,συμβαινει αυτο.Τα μεγαλυτερα αντεργατικα και αντικοινωνικα μετρα στην χωρα μας παρθηκαν την εποχη του μνημονιου οπου ο καθενας μας εκανε κοκοκο υπο τον φοβο του "Μην χασουμε την δουλιτσα μας".Δεν κατακρινω τους ανθρωπους με αυτο το σκεπτικο απλα το αναφερω σαν ενα φακτ.
    Τα μεγαλυτερα μετρα περικοπης των ατομικων ελευθεριων στις ΗΠΑ παρθηκαν μετα της 11/9 υπο τον φοβο της τρομοκρατιας και της προσταστιας του κοινωνικου συνολου με αποτελεσμα την χαλαρωση των αντιστασεων των πολιτων.
    Το ιδιο συνεβει και στην Ευρωπη επειτα απο τρομοκρατικες ενεργειες,συνεπεια της 11/9.Να θυμισω στην Αγγλια πυροβολησαν και σκοτωσαν ανθρωπο με την υποψια οτι ηταν τρομοκρατης.https://www.in.gr/2005/08/26/world/e...-toy-londinoy/
    Ο γειτονας μας πριν 4 χρονια υπο το "προσχημα" της καταλυσης του πολιτευματος ξεκινησε ενα ανελεητο κυνηγι οποιουδηποτε εξεφραζε αντιθετη αποψη στο καθεστως που μεθοδικα δομουσε τα τελευταια 15 χρονια.
    Και τα παραδειγματα δεν τελειωνουν.

Που θελω να καταληξω.Δεν πιστευω οτι ο ιος αυτος ειναι δημιουργημα ενος εργαστηριου με σκοπο να χειραγωγηθουν οι μαζες.Δεν πιστευω οτι ειναι δημιουργημα της Κινας για να χτυπησει την οικονομια της Αμερικης.Δεν πιστευω οτι δημιουργηθηκε για να μας τσιπωσουν μεσω του εμβολιου.Δεν πιστευω οτι δεν ειναι φονικος.

Πιστευω ομως οτι τα αντανακλαστικα της εξουσιας ειναι τοσο καλα οξυμενα που αντιληφθηκε την ευκαιρια που της παρουσιαστηκε ωστε να μπορεσει να προωθησει την ατζεντα της με την βοηθεια των ΜΜΕ τρομοκρατοντας τον κοσμο και φουσκωνοντας ενα προβλημα που υπο νορμαλ συνθηκες θα ηταν ενα προβλημα το οποιο δεν θα οδηγουσε στην παρανοια τους πολιτες βλεποντας σκηνικα του στυλ να παιζουνε μαπες στα ΜΜΜ γιατι ενας πιτσιρικας δεν φοραει μασκα.

Ο ιος υπαρχει και ειναι φονικος.Οποτε επειδη ειμαστε μελη μιας κοινωνιας και η βαση της ειναι ο σεβασμος στον διπλανο μας,φοραμε μασκα πλενουμε χερια και προσπαθουμε να μην συνωστιζομαστε και το μελλον θα μας δειξει ποιες θεωρειες ηταν σωστες και ποιες λαθος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Parking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Παρκακι έχεις μια κίτρινη λόγω του ανωτέρω ποστ..
    Ούτε εγώ τον έβρισα....
    Είπα απλά τη γνώμη μου για αυτά που λέει.
    Γνώμη μάλιστα που δεν είναι και πολύ βαριά
    αν αναλογιστεί κανείς πως η δική του ... γνώμη
    βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τη δική μου και όσων αγαπώ
    χωρίς να υπολογίσουμε πόσοι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά
    τους από σήμερα με τα νέα μέτρα.
    Ως εκ τούτου αντί να ρίξεις κίτρινη σε μένα που είπα το προφανές
    θα έπρεπε να σβήσεις τη γνώμη του και να του πεις να πάει να τη γράψει
    σε κάποιο άλλο σάιτ που υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν κατανόηση για όλα αυτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parking Προβολή μηνύματος
    Ούτε εγώ τον έβρισα....
    Είπα απλά τη γνώμη μου για αυτά που λέει.
    Γνώμη μάλιστα που δεν είναι και πολύ βαριά
    αν αναλογιστεί κανείς πως η δική του ... γνώμη
    βάζει σε κίνδυνο τη ζωή τη δική μου και όσων αγαπώ
    χωρίς να υπολογίσουμε πόσοι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά
    τους από σήμερα με τα νέα μέτρα.
    Ως εκ τούτου αντί να ρίξεις κίτρινη σε μένα που είπα το προφανές

Διαφωνούμε μόνο στην τελευταία πρόταση.
    Δεν ρίχνουμε κάρτες επειδή διαφωνούμε με κάποιον,αυτό κατάλαβε.
    Άμα δε μπορείς πολιτισμένα, μη συμμετέχεις στην κουβέντα ρε φίλε.
    Δεν είμαστε εδώ για ξεμαλλιασμα.

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Παρκακι έχεις μια κίτρινη λόγω του ανωτέρω ποστ.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Parking Προβολή μηνύματος
    Ο Γαυρος εχει απολυτο δικιο φιλε Παρκινγκ.Εαν δεν μπορεις να διαχειριστεις την αντιθετη αποψη καλυτερα επιλεξε να μην συμμετεχεις

εμένα μου δώσανε 4.000€ για να υπογράψω ότι πήγε από κορώνα ο συγγενής. άλλους 4 να "στείλω", το πήρα το καινούριο 1.000άρι
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ο Μπούκουρας είσαι;

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    εμένα μου δώσανε 4.000€ για να υπογράψω ότι πήγε από κορώνα ο συγγενής. άλλους 4 να "στείλω", το πήρα το καινούριο 1.000άρι
    τρολάρεις ή το καταγγέλλεις?
    you rise you fall you're down then you rise again

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ