Σελίδα 62 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112162 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Μα καλά ποιός βλέπει βίντεο για θέματα υγείας απο τραγουδιστή?
    (και έμαθα ότι είναι τραγουδιστής απο το λινκ που έβαλες!)

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    και κατι που μου κανει εντυπωση
    γιατι δεν εχουμε πλεον στοιχεια απο κινα?εχει τελειωσει εκει ο κορωνοιος?
    Λίγα πράγματα...

https://www.arcgis.com/apps/opsdashb...23467b48e9ecf6

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    και κατι που μου κανει εντυπωση
    γιατι δεν εχουμε πλεον στοιχεια απο κινα?εχει τελειωσει εκει ο κορωνοιος?
    Όχι. Εκεί δεν έχει τελειώσει ο κομμουνισμός. Οπότε ελέγχετε το τι βγαίνει προς τα έξω
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Επόμενος στόχος τα 2.000
    Συνημμένο 422158
    Τον φθάσαμε σε 4 ημέρες.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Μπήκα να δω το βίντεο του πετρακου.
    Ομολογώ ότι κάθισα να το δω προκατειλημμενος, και σίγουρος ότι λέει μαλακίες.
    Ήμουν ψιλοσίγουρος ότι θα χάσω άσκοπα 25 λεπτά.
    Μετα από τα πρώτα λεπτά όμως, άλλαξα γνώμη.

Δεν ήμουν πια ψιλοσίγουρος,

Ημουν πλεον βέβαιος.

Μέλος
    Εφοσον ο τραγουδιστης αλλα και οι υπολοιποι συνωμοσιολογοι( ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ειναι οπως λετε για τα μπαζα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΣΡΟΙΤΕΡ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που τοσο πολυ διαφημιζοτανε στον αλφα? ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟ?Γιατι δε τους εκανε ξεφτυλα ο κυριος συψας και οι υπολοιποι ? Αφου λενε ψευδης ειδησεις το να τους αποδομησουν οι "ειδικοι" Θα ηταν ευκολη δουλεια. Με αυτο που κανανε μονο ενα πραγμα βγηκε στην επιφανεια. Η πικρη αληθεια.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 31/10/2020 στις 23:54.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Μπήκα να δω το βίντεο του πετρακου.
    Ομολογώ ότι κάθισα να το δω προκατειλημμενος, και σίγουρος ότι λέει μαλακίες.
    Ήμουν ψιλοσίγουρος ότι θα χάσω άσκοπα 25 λεπτά.
    Μετα από τα πρώτα λεπτά όμως, άλλαξα γνώμη.

Δεν ήμουν πια ψιλοσίγουρος,

Ημουν πλεον βέβαιος.
    Γνωρίζεις κάτι γι' αυτά που λέει; Δεν γνωρίζω, ακούω όλους και προσπαθώ να συμπεράνω.

Λέει ψέματα; αν ναι πως το ξέρουμε;

Μέχρι στιγμής θεωρώ αληθινά τα λεγόμενα του, όχι γιατί με εξυπηρετεί, γιατί δεν μπορώ να τα αναιρέσω σαν ψέματα
    και τα λίγα που έψαξα, όντως ισχύουν.

Παιδιά συγνώμη αν φαίνομαι αγαθός ή ότι άλλο, αν ξέρετε κάτι πάνω σε αυτά που λέει, βοηθήστε με να καταλάβω.

Για να μην παρεξηγηθώ σε άλλο επίπεδο, δεν ακούω αυτή την μουσική, δεν διασκεδάζω σε μαγαζιά σαν αυτά που εμφανίζεται ή παίζεται
    και τον Πετράκο δεν τον γνώριζα μέχρι σήμερα.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Γνωρίζεις κάτι γι' αυτά που λέει; Δεν γνωρίζω, ακούω όλους και προσπαθώ να συμπεράνω.

Μέχρι στιγμής θεωρώ αληθινά τα λεγόμενα του, όχι γιατί με εξυπηρετεί, γιατί δεν μπορώ να τα αναιρέσω σαν ψέματα

Παιδιά συγνώμη αν φαίνομαι αγαθός ή ότι άλλο, αν ξέρετε κάτι πάνω σε αυτά που λέει, βοηθήστε με να καταλάβω.

Για να μην παρεξηγηθώ σε άλλο επίπεδο, δεν ακούω αυτή την μουσική, δεν διασκεδάζω σε μαγαζιά σαν αυτά που εμφανίζεται ή παίζεται
    https://www.ellinikahoaxes.gr/2020/1...isinformation/
    Life begins at 45°.

Μέλος

Φιλε καλησπερα, ουτε εγω τον ηξερα τον ανθρωπο αλλα ναι ειναι τραγουδιστης. Μαλλον αυτο τον αναιρει απο το να κανει ερευνες η απο το να σκεφτεται ελευθερα.Καποια απο αυτα που λεει τα ειχα ηδη ψαξει απο τον απριλιο γιατι ηδη κατι μου βρωμαγε οπως για παραδειγμα οι ασυμπτωματικοι φορεις του ιου κατι το οποιο εμενα προσωπικα μου προκαλει αφθονο γελιο αλλα και οι γενικοτεροι θανατοι σε μια χωρα καθε χρονο οπου κανενας δε μας δειχνει τις συγκρισεις με περυσι κλπ.Λεει βλακειες ετσι γιατι απλα ειναι τραγουδιστης αυτη ειναι η αποστομοτικη απαντηση του ελληναρα.Και για να τελειωσω δε κανει καμμια ερευνα μονος του απλα παραθετει στοιχεια ελληνικα-διεθνη απο cdc ecdc και εοδυ τα οποια ειναι αναρτημενα και μπορει να τα βλεπει ο καθενας με αρκετο ψαξιμο βεβαια.Και αν μπεις fb εχει γινει μαλιστα χαμος γιατι ηταν να βγει αυτος μαζι με καταξιωμενους γιατρους σε εκμπομπη του σροιτερ η οποια για καποιο περιεργο λογο ΔΕ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ για το προφανεστατο λογο οτι αυτα που λεει και αυτος αλλα και οι υπολοιποι ειναι οτι δεν εχουμε να κανουμε με κανενα θανατηφορο ιο αλλα με μια επιδημια ηπιας μορφης οπως η γριπη.Δικτατορια 1ου βαθμου ζουμε και δε πεφτει και καρφιτσα εδω στην ελλαδα εγω αυτο βλεπω και στεναχωριεμαι και αγανακτιζω γιατι σε αλλες χωρες (ιταλια,ισπανια,γερμανια)ηδη γινεται χαμος γιατι τους εχουν παρει χαμπαρι και βγαινουν στους δρομους να φωναξουν οτι ειναι ελευθεροι και οτι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Οι ξενοι που τους λεμε μαλθακους και στρατιωτακια ειναι πιο επαναστατες απο εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Ντροπη μας εγω αυτο ξερω να πω και βαζω και τον εαυτο μου μεσα. Εμεις ημασταν αυτοι που ειπαμε οχι στην ευρωπη το 2015.Οι ελληνες θυμαστε ?Τα καναλια τοτε τι μας λεγανε να κανουμε θυμαστε? (Οχι οτι κολλαει καπου αυτο απλα για να ξερετε οταν τους ακουτε τι ακριβως συμφεροντα εξυπηρετουνε). 20 εκατομυρια πηρανε για να μας κανουνε τα μυαλα σαπουνι και οχι για διαφημιστικη καμπανια. Και εμεις συνεχιζουμε να τους πιστευουμε. Ντροπη για την ιστορια και για τους ελευθερους και σκεπτομενους ανθρωπους που εβγαλε αυτο το κομματι της γης.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 01/11/2020 στις 01:49.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Πολλα λογια για να μη πουνε τιποτα. Τιποτα απο αυτα τα στοιχεια που παρεθεσε ο φιλος δε βγηκανε ψευδη. Ολα ειναι αληθη απλα για να σε προλαβω η σελιδα που διαβαζεις δες και απο που χρηματοδοτειται γιατι η αντικειμενικοτητα της βρωμαει απο χιλιομετρα .Ο μαρκ ζουκερ και η παρεα του θα αφηνε ενα πετρακο μεροκαματιαρη της διπλανης πορτας να εχει αποψη? Οχι βεβαια... Ψευδης ειδησεις και ολα καλα απο τη καινουργια λογοκρισια που λεγεται hoaxes.
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 01/11/2020 στις 02:32.

Αν γνωρίζω κάτι από ποια άποψη?
    Ρωτάς αν έχω σπουδάσει κάτι σε βιοιατρονευροχειρουργολοιμωξιοεπιδημιολογια?
    Όχι, δεν είμαι επιστήμων, ούτε πανεπιστημων όπως ο εν λόγω τραγουδιαρης.
    Είχα βέβαια κάποτε όνειρο να γίνω γυναικολόγος, αλλά μετα το γυμνάσιο άλλαξα επαγγελματικό προσανατολισμό.

Ο συγκεκριμένος καραγκιοζοπαιχτης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι διαβάζει καρτέλες χωρίς να κατεχει το αντικείμενο του παραλήρηματος.
    Καταρχην, στα πρώτα δευτερόλεπτα αναφέρεται 2 φορές στην "καθαρή διάκριση", ενώ αυτό που προσπαθεί να πει είναι η "καθαρή κρίση".
    Κάπου τα κάνανε μαντάρα και μπερδέψανε τον μοντεσκιε με τον καντ, αλλά δε γαμιεται, το ταργκετ γκρουπ σιγά που θα το πάρει πρέφα.
    Κατά δεύτερον παίρνει αβασάνιστα παραπομπές από δεύτερο χέρι και τις μετατρέπει σε γεγονοτα.
    Τίποτα από όλα αυτά δεν αποτελεί δική του μελέτη και για κάθε ένα από τα "" "" "επιχειρήματα" "" " του υπάρχουν τουλάχιστον αλλά τόσα που τα καταρρίπτουν.
    Το όλο εγχείρημα αποτελεί συρραφή γκουγκλαρισμενων αναρτήσεων, και όποιος πείστηκε, πείστηκε.
    Αλήθεια, η ιδιότητα του πρώην φεϊμστορίτη, του δίνει κάποιο ειδικό βάρος ώστε να εκφέρει άποψη και να κάνει αναλύσεις για t-cells και λεμφοκυτταρα?

Δεν εμπιστεύεται τα ιδιωτικα ερευνητικά κέντρα γιατι επηρεάζονται από πολιτικές, πιστεύει όμως στα κρατικά (τα οποία ΔΕΝ επηρεάζονται από πολιτικές??? ??)
    Εξήγησε μου σε παρακαλώ, Στο σημείο που λέει ότι οι ασυμπτωματικοι δεν είναι επικινδυνοι για τη διασπορά της νόσου, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΑΣΠΊΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΎΡΩ ΤΟΥΣ, τι ακριβώς εννοεί?
    Άμα είναι να βρω έναν να τον στήσω στην είσοδο του σχολείου να μην φοβάμαι για τα μικρά.

Τέλος πάντων, αναγνώστες του μακελειου, της εσπρέσο, θεατές του Χίου του βελοπουλου, και ακροατές του αυτιά, πιθανόν να εντυπωσιαστουν από τον κιθαρωδο με το λαγοχειλο, που άμα αφηναμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της όπως άλλωστε λέει ότι θέλει κι αυτός, θα τρεφοταν με καλαμακι για όλη τη ζωή του.

Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, και αύριο να παθω αναφυλακτικο σοκ από τη μάσκα, η σε καμία βαθιά εισπνοή κατά λάθος να ρουφηξω τη μάσκα και να μου φραξει το λαρύγγι.

Σε αυτή την περιπτωση δηλώνω ρητά ότι επιτρέπω στον πετρακο και τους συν αυτω, να χρησιμοποιήσουν το παράδειγμα μου και να δημοσιοποιησουν αυτό το ποστ σε παράρτημα στο βίντεο τους για να συνετιστούν οι αγνωστικιστες, οι άπιστοι, οι καχύποπτοι, τα πρόβατα, οι καρακαξες και τα ψάρια του πελάγους.

Χαουέβερ, δεν επιθυμώ να πείσω κανέναν, μεγάλα παιδιά είμαστε, ο Χ πιστεύει αυτό, ο Ψ πιστεύει το άλλο,
    ο Έλβις ζει κρυμμένος στην ατλαντιδα, το απολλο 11 (ή 6 ή 13) ήταν fake news, ο John Lennon στην πραγματικότητα λεγόταν Σηφης Λεννονιανακης και ήταν σφακιανό κοπέλι.

Φίλε faithless σχεδόν όλοι κατανοούν τι γράφεις, άφησε το λίγο γιατί μοιάζει σαν επιβολή και δημιουργούνται αντιδράσεις.
    Εδώ είμαστε πάνω απο όλα μοτοσυκλετιστές και η προσωπική μου άποψη είναι πως για ότι παρατηρώ σε έναν "οργανισμό" (η παγκόσμια κοινότητα στην παρούσα)
    δεν μπορώ να έχω καθολική αναίρεση όλων όπως και καθολική αποδοχή.

Είναι πάρα πολλές οι παράμετροι.

@ Blitzer: ευχαριστώ που ασχολήθηκες, διάβασα την αναφορά μία μόνο φορά, πολύ προσεκτικά.
    Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τον επαληθεύουν περισσότερο απο όσο τον αναιρούν.
    Καλά τα γράφουν όσον αφορά την αριθμητική που εφαρμόζει, πέφτουν όμως σε αντίστοιχες παγίδες με αυτόν κάνοντας παραδοχές
    και θεωρώντας ακλόνητα τα λεγόμενα οργανισμών και ανθρώπων που και εκείνοι αυτοαναιρήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν
    και πλέον έχουμε αρκετά στοιχεία ενάντια στην αξιοπιστία που θα ήθελαν να έχουν.

Να το εκφράσω πιο απλά: αν ήθελα να κάνω μήνυση στον Πετράκο για εσκεμμένη παραπληροφόρηση στο σύνολο της
    δεν θα πετύχαινα κάτι με την αναφορά τους.

Αν ήμουν στην θέση του θα χρησιμοποιούσα την αναφορά τους για να τελειοποιήσω το βίντεο και θα το ανακοίνωνα σαν διορθωμένο
    με την έγκριση τους. Δεν αλλάζει κάτι στο σύνολο του.

Είναι η πρώτη φορά που διάβασα κάτι απο αυτούς, έχω ακούσει τα χειρότερα γι'αυτούς από πολύ σοβαρούς ανθρώπους με σπουδές
    με υπηρεσία πάνω στο αντικείμενο που αναφέρονταν και με μια ζωή που δεν αφήνει περιθώρια να τους αναιρέσω.
    Παρόλα αυτά, με όσα διάβασα απο αυτούς σήμερα θεωρώ ότι ψιλοκάνουν την δουλειά που λένε ότι κάνουν και αφήνω απέξω
    την εμμονική διάθεση που δείχνουν να τον αναιρέσουν.
    Ο καθένας βρίσκει τους λόγους του για να κάνει την δουλειά του και δεν μου φαίνεται παράλογο να παθιάζεται και λίγο με αυτή.

Tzimidis καταλαβαίνω την απέχθεια που σου προκαλεί το ύφος του, η εμφάνιση του, οι επιλογές του κ.λπ.
    Θέλω να εστιάσω σε όσα λέει και όχι στον ίδιο ή στο προφανές συμφέρον που έχει.

Για να σου δώσω να καταλάβεις θεωρώ ότι οι άνθρωποι σαν αυτόν έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάντια μέρους
    της κοινωνίας με το στυλ ζωής που προτείνουν σε αυτούς που διασκεδάζουν με την τέχνη τους.
    Το ότι έκλεισαν και τα μπουζούκια το είδα πολύ θετικά για την κοινωνία και τις εναλλακτικές που πιθανά δημιούργησε στο κοινό τους.

Δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει, μου κτυπάνε και εμένα διάφορα στο βίντεο.
    Με ενδιαφέρουν σαν σύνολο αυτά που λέει και δεν στέκομαι στην λεπτομέρεια της απόδοσής του ή στην ακρίβεια των πράξεων που κάνει.
    Και οι "επικριτές" του που μου παρέθεσε ο Βlitzer κάνουν αντίστοιχα όπως για παράδειγμα χρησιμοποιούν το "συνυπολογίσουμε" αντί του "υποθέσουμε".
    Δεν θα τους ακυρώσω γι' αυτό, λόγο του ότι, παρόλο το ότι προσπαθούν, δεν αλλοιώνουν το σύνολο των γραφόμενων τους με αυτό.

.....
    Το ότι έκλεισαν και τα μπουζούκια το είδα πολύ θετικά για την κοινωνία και τις εναλλακτικές που πιθανά δημιούργησε στο κοινό τους..
    Α γεια σου.
    Χροοοοοοονια το φωνάζω αυτό,
    Χροοοοοοονια.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Μπορει παντως και να εχει δικιο ο faithless και δε μπορουμε να σκεφτουμε καθαρα γιατι μας ψεκαζουν.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF