Με αφορμή Αυτό εδώ δεν ήθελα και πολύ να το αποφασίσω
Πήρα χθες τα υγρά (κόστος 7,50 ολόκληρα ευρώ) και για να μην οικειοποιηθώ εντελώς το θρεντ του Γαύρου, άνοιξα νεο
Ο καλός συμφορουμίτης Μάκης (S705) προσφέρθηκε να μου κάνει την αλλαγή..... (ελπίζω να μην τον δυσκόλεψα με την ομιλία μου)
Πάω και τον βρίσκω, ρίχνει μια ματιά και λέει...... έχεις χρόνο; αρκετό χρόνο.... μόνο αλλαγή δε θα κάνει δουλειά, θα καθαρίσουμε δαγκάνες, έμβολα....
Μα.... εγώ, όχι ρε φίλε αφού θα το κάνουμε, ας το κάνουμε σωστά, ο Μάκης! (Μάκη, πολλές)
Τα υγρά που βγήκαν (για τον SeniorCanardo που το ζήτησε) από το πίσω φρένο είχαν το χρώμα του μεσαίου μπουκαλιού με ελάχιστη μεν υπαρκτή δε, λάσπη.
Όταν ανοιξαμε το δοχείο του εμπρός φρένου, περιμέναμε να δούμε κάτι προς το πρώτο μπουκάλι από την φωτό του πιο πάνω θρεντ. (10+χρόνια είναι αυτά...)
Ομως...εξεπλάγην τόσο εγώ όσο και ο Μάκης. τα υγρά είχαν το χρώμα που είχε το δοχείο που αγόρασα! πεντακάθαρα και διαυγή! ούτε ίχνος λάσπης! Brembo και ξερό ψωμί, λέμεακολουθούν φωτό: (Όχι δεν φορούσαμε μάσκες, είμεθα αντάρτες εμείς
)
Ο Μάκης επί το έργον
πριν....
Και μετά! (σχόλια για τα δάχτυλα απαγορεύονται
)
Η αίσθηση μετά από όλο αυτό; η μέρα με την νύχτα όσον αφορά το εμπρός φρένο! εκεί που έβαζα 2 δάχτυλα τώρα βάζω ένα και πολύ είναι (οκ ακούγεται κάπως)
Το πίσω αναίσθητο ήταν από όταν το αγόρασα, αναίσθητο παραμένει.
Κόστος αναλωσίμων 7.50 ευρώ, γνωριμία και βοήθεια από συμφορουμίτη; ανεκτίμητη! Να γιατί Moto.gr!
Μάκη, όταν λήξει όλο αυτό που βιώνουμε χρωστάω πολλές![]()