Σελίδα 78 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 2868737475767778798081828388128178 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.156 έως 1.170 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Περιμενω απο εσενα να μου πεις αφου βγεις μια βολτα εξω απο το σπιτι σου και δεις οτι ολα ειναι φυσιολογικα κανενας δε πεθαινει και κανενας δε βηχει σα γοριλας.Πες μου εσυ που ειδες τη πανδημια προφανως μονο στη χωρα σου σε live μεταδοση και για ολες τις αλλες χωρες που αλλου στη τηλεοραση..
    Το "πανδημία" λοιπόν έχει να κάνει με την ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ της αρρώστιας ΜΟΝΟ.
    Δεν εννοεί ούτε βήχα ούτε πυρετό ούτε θανάτους ούτε πτώματα στους δρόμους ούτε τίποτα σχετικά με την αρρώστια.
    Και εδώ στη χώρα μου στον Πειραιά έχω και γνωστούς και συγγενείς και συναδέλφους που αρρώστησαν και κάποιοι νοσηλεύθηκαν και
    ευτυχώς τους πέρασε, οπότε δεν χρειάζομαι κανένα ΠΟΥ και κανένα FB για ενημέρωση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Στον ελεγχο ειχες την ταυτοτητα της μητερας σου δηλαδη; Ή αρκεστηκαν στα λεγομενα σου;
    Στον ένα και μοναδικό έλεγχο που μου έγινε αρκέστηκαν στα λεγόμενα μου αλλά την ίδια μέρα πήρα φωτογραφία την ταυτότητα και την είχα στο κινητό μου. Αν έχεις κάποιο έγγραφο από τον καραντίνα η την διάγνωση κορονοϊού της αδελφής σου Νομίζω αρκεί
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος
    Μα καλα μας λες οτι μια γυναικα στο τελευταιο σταδιο καρκινου πεθανε απο covid και μαλιστα με απαγορευμενη νεκροψια 9 μηνες τωρα? Εγινε γιαυτο σου λεω δε θελω να συζητησω.
    Λυπαμε ειλικρινα....κατεβατα ολοκληρα εγραψες...και με ενα μνμ σου εφερα τα πανω κατω και γραφεις ασυναρτησιες.
    Αποφευγεις εντεχνως να απαντησεις....οκ το σεβομαι και το σταματω εδω
    Το οτι δεν εχεις αντιλογο δεν ειναι κακο !

Παλαιό μέλος
    Παλι τα ιδια... Φιλε σου ειπα το εξης απλο.Ολα αυτα τα χρονια οι θανατοι στην ελλαδα αλλα και σε ολες τις χωρες δε εχουν μεταβληθει. Ισα ισα μαλιστα καπου εχεις και λιγοτερους... Που ειναι η πανδημια και οι εκατομβες νεκρων τα φερετρα στα φορτηγα στην ιταλια και τα σκαψιματα στη βραζιλια που δεν εχουν που να τους βαλουν? Αφου οσοι πεθανανε περυσι πεθανανε και φετος.Τι δε καταλαβαινεις ακριβως? Τα μετρα τα περνουν γιατι πεθαινει κοσμος σωστα? Αφου δε πεθαινει τοτε γιατι τα περνουνε? 1 εκατομυριο ρε φιλε σε 9 μηνες και ακομα μιλας για πανδημια? Ειλικρινα τωρα μη με κανετε να χαζευω.
    1 εκατομμυριο....με φουλ μετρα
    ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ...ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΟΕΕΟ ?
    Αυτο λεω...
    Οκ δικαιωμα σου να αποφευγεις !

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Είπαμε φτάνει.
    ας μην γίνουμε και ψυχανάγκες με τον φέηθλες.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DRAKONET Προβολή μηνύματος
    1 εκατομμυριο....με φουλ μετρα
    ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ...ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΟΕΕΟ ?
    Αυτο λεω...
    Οκ δικαιωμα σου να αποφευγεις !
    Σου ξανααπαντησα. Δες το μαη ιουνιο ιουλιο ποσους νεκρουςς ειχες. Δε θελω αλλη κουβεντα.. Καλη συνεχεια.

Παλαιό μέλος
    Σου ξανααπαντησα. Δες το μαη ιουνιο ιουλιο ποσους νεκρουςς ειχες. Δε θελω αλλη κουβεντα.. Καλη συνεχεια.
    Αποτέλεσμα των μέτρων ήταν αυτό
    Έχουμε την Ιταλία στις αρχές που δεν πήρε κανένα μέτρο

Και βλέπουμε τί γίνεται στην Θεσσαλονίκη που καθυστέρησε πολύ να αντιδράσει.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος

Δηλαδη Σάββατο πρωί αν μου τρυπήσει το τελευταίο μου σωβρακο, δεν θα βρω πουθενά να αγοράσω άλλο,

εχει κατι ωραια ο σκλαβενιτης στο ικονιο... πανω στο δρομο σου ειναι!
    μπορεις αν θες να πας να ψωνισεις και με τα ρουχα της δουλειας..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Αποτέλεσμα των μέτρων ήταν αυτό
    Έχουμε την Ιταλία στις αρχές που δεν πήρε κανένα μέτρο

Και βλέπουμε τί γίνεται στην Θεσσαλονίκη που καθυστέρησε πολύ να αντιδράσει.
    Ναι φιλε μου το ειδα στη τηλεοραση και τους πιστεψα χαχαχα... Οσο για τα φερετρα επισης τους πιστεψα(μπεεε).. Τεσπα δε θελω να απαντησω αλλο κρατηστε τη γνωμη του χαρδαχιτλερ και του κιμ-γιον-κουλ και του τσιωδρα και εγω τη δικια μου. Εχω καθε δικαιωμα αλλωστε. Δε με πειθει κανενας εδω μεσα και δυστηχως δηλαδη γιατι αν με επειθε θα ειχα ηρεμησει θα ημουνα ηρεμος και θα εκανα οτι μου λενε. Αλλα δυστηχως δε τα καταφερνει κανεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση
    AA
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Δεν παίζεσαι.. βάζεις τρικλοποδιές στον λόγο σου.. Δεν με νοιάζει τι λες, γιατί το λες κ.λπ.
    Το πως το λες δεν αφήνει περιθώρια, πόσες μέρες θα σου κοστίσει για να το καταλάβεις..

Βρες βιβλία επικοινωνία και νέοι γονείς, επικοινωνία στην οικογένεια, επικοινωνία στον λόγο, οτιδήποτε.
    Είναι σαν να ανοίγεις με τα φρένα πατημένα, πως να στο πώ.

Αν πέφτεις σε τέτοια λάθη εδώ, απέναντι σε κανα ξέρασμα θα γίνεις κιμάς!
    Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 06/11/2020 στις 22:54. Αιτία: σεβασμός στο Πάντειο που μας έχει προσφέρει τόσους καλούς ανθρώπους που συνδράμουν καθημερινά στην εξέλιξη της κοινωνίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Εχω καθε δικαιωμα αλλωστε. .
    ΔΕΝ υπαρχει αυτο που λες.Δεν εχεις δικαιωματα,ξεχασε το αυτο..Πηγαινε με τα νερα του συστηματος να ηρεμησεις.Στα φορουμ κα ιστα σοσιαλ ενα απλο μπαν θα φας...εξω θα φας φυλακη.Αξιζει?

Εγω σου λεω οτι τζαμπα φωναζεις δε σ ακουει κανεις.Δεν αλλαξε ποτε τιποτα και ουτε θ αλλαξει.Τα ιδια λεω σε αριστερους και ακροδεξιους.Ιδια κοροιδα.

Και να σου πουν 2-3 ατομα ''ω μεγαλε εχεις δικιο'' τι θα καταλαβεις?

Αν πληρωνεσαι για να εισαι αντιδραστικος κα ιμαζευεις φραγκα δεκτο.Αν δε πληρωνεσαι τοτε μην εισαι κοροιδο εκτος κι αν εχεις αυτοκτονικες διαθεσεις.Σημασια εχει τι θελει η εξουσια κ ιαυτο που θελει αργα ή γρηγορα θα το πετυχει ο κοσμος να χαλασει.
    Και να πεις τους αλλους προβατα τι θα καταλαβεις?Γιατι ας πουμε πες οτι ειναι.Πες εσυ τους πειθεις.Τι θ αλλαξει ρε μεγαλε?Θα μπεις εσυ με τα πρωην προβατα στη Βουλη?

Εγω για σενα τα λεω μη χαλας τη ζαχαρενια σου κοιτα εκει τη ζωη σου και ασε τα επαναστατικα,δε βγαζουν πουθενα.Στο ειπε καποιος πριν πολλες σελιδες για το Χρηματιστηριο πχ.Αλλαξε κατι?Παλι δε στα παιρνουν ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ?Οποτε και να αποδειχθει ΜΟΥΦΑ ο κορωνοιος.Τι θα καταλαβεις?Θα πουμε ολοι Α ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΑΝΕ.Και 10 χρονια μετα παλι τα ιδια.

Φορα εκει τη μασκουλα σου και μαθε να πολεμας αλλιως και κυριως μαθε να πολεμας για σενα.Ασε τους αλλους.

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    ΔΕΝ υπαρχει αυτο που λες.Δεν εχεις δικαιωματα,ξεχασε το αυτο..Πηγαινε με τα νερα του συστηματος να ηρεμησεις.Στα φορουμ κα ιστα σοσιαλ ενα απλο μπαν θα φας...εξω θα φας φυλακη.Αξιζει?

Εγω σου λεω οτι τζαμπα φωναζεις δε σ ακουει κανεις.Δεν αλλαξε ποτε τιποτα και ουτε θ αλλαξει.Τα ιδια λεω σε αριστερους και ακροδεξιους.Ιδια κοροιδα.

Αν πληρωνεσαι για να εισαι αντιδραστικος κα ιμαζευεις φραγκα δεκτο.Αν δε πληρωνεσαι τοτε μην εισαι κοροιδο εκτος κι αν εχεις αυτοκτονικες διαθεσεις.Σημασια εχει τι θελει η εξουσια κ ιαυτο που θελει αργα ή γρηγορα θα το πετυχει ο κοσμος να χαλασει.
    Και να πεις τους αλλους προβατα τι θα καταλαβεις?Γιατι ας πουμε πες οτι ειναι.Πες εσυ τους πειθεις.Τι θ αλλαξει ρε μεγαλε?Θα μπεις εσυ με τα πρωην προβατα στη Βουλη?

Εγω για σενα τα λεω μη χαλας τη ζαχαρενια σου κοιτα εκει τη ζωη σου και ασε τα επαναστατικα,δε βγαζουν πουθενα.Στο ειπε καποιος πριν πολλες σελιδες για το Χρηματιστηριο πχ.Αλλαξε κατι?Παλι δε στα παιρνουν ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ?Οποτε και να αποδειχθει ΜΟΥΦΑ ο κορωνοιος.Τι θα καταλαβεις?Θα πουμε ολοι Α ΜΑΣ ΤΗ ΦΕΡΑΝΕ.Και 10 χρονια μετα παλι τα ιδια.

Φορα εκει τη μασκουλα σου και μαθε να πολεμας αλλιως και κυριως μαθε να πολεμας για σενα.Ασε τους αλλους.
    Μετά μεγάλης μου λύπης, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με όλα όσα έγραψες.Όλα πλην της τελευταίας πρότασης (ρομαντικός γαρ).
    Δεν είναι ζητούμενο να διαιωνίζουμε λάθος τακτικές ες αεί...."Μάθε να πολεμάς και να διαλέγεις δίπλα σου ανθρώπους που θα πολεμάνε κι αυτοί τον εχθρό σου."

Τζιμάκος 2003 μ.Χ :
    https://www.youtube.com/watch?v=fj9xB0tl0L4
    Τελευταία τροποποίηση από Jimmu; 07/11/2020 στις 01:07.
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος

Φιλε πιστεψε με και δουλεια εχω αυτη τη στιγμη χωρις να περιμενω ουτε συνταξη ουτε το κουλη να μου πεταει 800ρι για να καθομαι στο μαντρι μου. Αλλα φιλε αυτο ειναι που διαφερω πολυ μαζι σου. Το υπαρξιακο. Ηρθα σε αυτο το καημενο πλανητη για να βοηθησω το ανθρωπινο ειδος να αναπτυχθει μεσα απο την αλληλεγγυη μου, την οποια νοημοσηνη μου δοθηκε και κυριως για να ειμαι ελευθερος γιατι την ελευθερια δε τη ζηταω την απαιτω. Πολλοι φυλακιστηκαν εξοριστηκαν βασανιστηκαν σκοτωθηκαν για να εισαι εδω και να λες αυτα τα πραγματα.Ας πεθανω σε μια φυλακη η σε ενα παγκακι η σε ενα θρονο η σε ενα τζακουζι το ιδιο πραγμα ειναι. Ολα οδηγουν εκει. Το θεμα ειναι τι εκανες μεσα σε αυτο το μικρο ταξιδακι της ζωης. Παλεψες για ενα καλυτερο αυριο η σε καταπιε η βολεψια, η εξουσια και το χρημα? Εμενα οχι.

Μέλος
    https://youtu.be/MYCkFg90fTI.Και εφοσον ενας τραγουδιστης δε μας καλυψε μπορει ενας καρδιολογος.?? Και μαλιστα μιλαμε για κορυφαιο γιατρο στα βου-που εκαλη ,κηφισια που δηλαδη ορεξη ειχε και να ασχοληθει με τον ελληναρα φραπεδομαχο..Αλλα οχι καλυτερα ΣΚΑΙ Χουντοχοιδης κιμ-γιονκ-κουλ και χαρδαχιτλερ μονοπωλιο χαχα ειναι αστειο...
    Τελευταία τροποποίηση από faithless; 07/11/2020 στις 02:31.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF