Κύριοι Κορονοιος δεν υπάρχει
https://www.google.com/amp/s/m.sport...92688.amp.html
https://nikosxeiladakis.gr/ο-ιός-που...ική-επί/
Τελευταία τροποποίηση από viper1; 07/11/2020 στις 17:17.
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
ΝΑ κι αν υπάρχει κορωνοιός, ΝΑ κι αν δεν υπάρχει.
'Εχω φάει πόρτα σε μπαρ/κλαμπ επειδή ήμουν με βερμούδα ή επειδή δεν φόραγα πουκάμισο ή ήμουν λίγο εκτός του κάθε ηλίθιου dress code που ηθελε να έχει το κάθε δήθεν γτπ μαγαζί. Ε άρχισα να ντύνομαι αναλόγως όταν ήταν να πάμε σε τέτοια μαγαζιά.
Πολλές δουλειές έχουν συγκεκριμένο dress code. Άλλες πάλι όχι αλλά αν θες να σε παίρνουν και λίγο στα σοβαρα μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία.
Γιατί τα λέω αυτά? Η μάσκα έχει εξελιχθεί πλέον σε απαραίτητο αξεσουαρ του καθημερινού μας outfit. Είναι θέμα οπτικής και έτσι άρχισα να το βλέπω εγω.
Πλέον όταν φευγω από το σπίτι πάντα τσεκάρω: κλειδιά-πορτοφόλι-κινητό-(τωρα και)μάσκα.
Επιβάλεται μάσκα? Τη φοράς και δεν σε ενοχλεί κανείς. Τη φοράω εκεί που πρέπει, τη βγαζω εκεί που μπορώ, που και που την κατεβάζω για να πάρω μια ανάσα και να "φρεσκαριστεί" κι αυτη και πάει λέγοντας....
Λίγο σπαστικό δε λέω αλλά και τα "όργανα" δε νομίζω να έχουν και πολύ διάθεση να κυνηγάνε τον καθένα για τη μάσκα. Χώρια που και αυτούς κάποιος άλλος τους έβαλε να κανουν αυτή τη βρωμοδουλειά οπότε δεν έχει και πολύ νόημα ο όποιος τσακωμός μαζί τους.
Δεν μου κοστίζει τίποτα, ενώ το να επιμένω να μην την φοράω μπορεί να μου κοστίσει την ψυχική μου υγεία και 150 ευρώ. Ε όχι αυτή τη χάρη δεν τους την κάνω.
Ρε αλήθεια τώρα? Κάθεστε και κάνετε διάλογο?
Αυτό το "θα σε φέρει στο γήπεδο του, και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας" δεν το ζείτε αρκετά συχνά στην καθημερινότητα και το χρειάζεστε και εδώ?
Αυτό κάνω κι' εγώ και πιστεύω πώς το κάνουν οι περισσότεροι.
Αυτό όμως είναι τελείως λάθος σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της μάσκας που μας είχαν μάθει τον Μάρτιο-Απρίλιο (πιάνουμε την μάσκα
με καθαρά χέρια, την φοράμε με προσοχή, την αφαιρούμε με προσοχή, την διπλώνουμε την πετάμε, κλπ, κλπ...)
Τα πιτσιρίκια στα σχολεία με μιά μάσκα 5-6 ώρες βάλε - βγάλε....
Κανείς πλέον δεν το αναφέρει αυτό, τους νοιάζει μόνο να φοράς μάσκα, κι ας είναι χολεριασμένη....
Δεν τους νοιάζει η υγεία μας, άβουλα υπάκουα στρατιωτάκια θέλουν........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Εισπρακτικά μέτρα είναι. Όποιος δεν φοράει πληρώνει. Απλά. Διαφορετικά θα έπρεπε να είχαν προβλέψει να μοιράζουν μάσκες τουλάχιστον στα σχολεία και μόνο χειρουργικές μιας χρήσης. Όχι αυτό το δήθεν. Για αυτό λέω δεν υπάρχει (θανατηφόρος) υιός.
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα που λέει και το τραγούδι
Ελα παιδια σοβαρευτειτε.
Ενημερωση καποιος.Ποσα κρουσματα μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε 7/11/2020 19:25?
Οχι φιλε μου τους νοιαζει η υγεια μας.. Θελουνε να μας προστατεψουνε απο τον ιο-pacman. Και μεσα σε αυτο εχουνε μπει και οι γιατροι να πηγαινουνε σε σπιτια και να βγαζουνε το χαρτζιλικακι τους. Για να μη φορτωσουμε το συστημα υγειας... Τα 4 χρονα παιδακια τα καναμε σα κολοκυθες για τις χαζομαρες τους και τις αντιφατικες δηλωσεις και θελουνε να τους πιστεψουμε κιολας.Υπαρχουν φωνες παντως ακομα και εδω.
Faithless να ρωτησω κατι εκτος covid?
Αναφερθηκες στα σχολια σου,που εχω παραθεσει,σε καποια πραγματα και λες σε καποια στιγμη "Αυτη ειναι η Ελλαδα που ονειρευστε?".
Θα ηθελες σε παρακαλω να μου εξηγησεις ποια ειναι η Ελλαδα που ονειρευεσαι εσυ και πως μπορουν να γινουν τα ονειρα σου πραγματικοτητα?
Και ενα ακομα.
Σε προηγουμο σχολιο μου σε ειχα ρωτησει(μαλλον δεν το ειδες)
Αν ησουν αμερικανος τι θα ψηφιζες Τραμπ ή Μπαιντεν και γιατι?
Αν εχεις την διαθεση να απαντησεις πολυ θα με ενδιεφερε να σε ακουσω.