Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
crs-k πολλά δεν λες 3 DVD;
εμένα μου το έστειλαν σε 2 DVD (μετά από άπειρες προσπάθειες να το βρω ολόκληρο σε DivX)
όταν τα έλεγα εγώ...
δηλαδή se DivX τίποτα?
σε torrents?
![]()
εμένα μου το έστειλαν σε 2 DVD (μετά από άπειρες προσπάθειες να το βρω ολόκληρο σε DivX)
όταν τα έλεγα εγώ...
δηλαδή se DivX τίποτα?
σε torrents?
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Χμμμ... sorry τώρα πρόσεξα την αφίσα που έβαλε ο McGyver
Το επανακυκλοφόρησαν σε Special Edition 10 Episodes 3 DVD;
Όλα για το κέρδος ρε γαμώτο... Φταίω εγώ τώρα δηλαδή να... ξαναψάξω να το βρω ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ;
Post edited by crs-k!
Είναι δεδομένο πάντως ότι πρόκειται για 7 επεισόδια + τα Extras (behind the scenes κλπ).
ΧΧΧΧΧΧΧ
Τέσπα... όταν τα έλεγα εγώ...
Ειναι 10 επεισοδια + τα Extras! :smilea:
.................................................................
Οποτε συμφερει καποιος να δωσει 18-20 που ειπε ο Καπετανιος και να παρει το πρωτοτυπο.
Post edited by crs-k!
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
δηλαδή se DivX τίποτα?
σε torrents?
![]()
να το αγορασεις ρε...
δηλαδη εγω που το παραγγειλα ειμαι χαζος; κ μετα θα θελεις κ αντιγραφο κ θα παρεις τις σουβλες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συμφωνω απολυτοστΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειναι 10 επεισοδια + τα Extras! :smilea:
.......................................
Οποτε συμφερει καποιος να δωσει 18-20 που ειπε ο Καπετανιος και να παρει το πρωτοτυπο.
εκτος αυτου φανταζομαι ολο κ καποιο βιβλιαρακι θα χει μεσα.
Ειπαμε να γλυτωνουμε λεφτα απο ταινιες κτλ, αλλα μερικα πραγματα πρεπει να αγοραζονται οριζινάλ
Post edited by crs-k!
ΧΡΗΣΤΟ ας μην μου πει καλύτερα κάποιος ότι δεν συγκινήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο που ξανασυναντήθηκαν με τους δικούς τους....
ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ΧΡΗΣΤΟ ας μην μου πει καλύτερα κάποιος ότι δεν συγκινήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο που ξανασυναντήθηκαν με τους δικούς τους....
ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ
ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Ηταν και ωραια στημενη η δουλεια, σαν εκπληξη ... :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ηταν και ωραια στημενη η δουλεια, σαν εκπληξη ... :smilea:
Είναι κάποια συναισθήματα που μόνο αν είσαι πατέρας και ταξιδεύεις πολύ μπορείς να τα καταλάβεις...
Τα λεγα εγώ πέρυσι, αλλά είχατε πέσει τότε να με φάτε. οτί είναι σπονσοραρισμένο, οτι έχουν φράγκα, ότι ότι.... Πηγαίντε κι εσείς ρε έτσι !!![]()
Θε θα προσθέσω τίποτα στα λεγόμενα του Χρήστου γιατί με κάλυψε απολύτως... +100000 σε όλα όσα λέει.
Α και που'στε, πάρτε το πρωτότυπο ρε, αυτά είναι πράγματα που αξίζει να δώσεις λίγα λεφτά, όλο στο τζαμπατζιλίκι είστε![]()
Δεν εννοώ βέβαια να πάτε να σας κλέψουν στο No limits όπως ένα φίλο παραπάνω, αλλά από amazon.co.uk ή play.com θα σας έρθει ΠΟΛΥ πιο φτηνά και άμα γουστάρετε πέρνετε και το βιβλίο (όπως εγώ) που έχει περισσότερη λεπτομέρεια, χάρτες, φωτογραφίες κτλ....
Όσον αφορά το marketing δε, φαίνεται μέσα από τη σειρά η πολύ μεγάλη γκάφα της KTM να μη δώσει τα μηχανάκια για το ταξίδι... πολλά λεφτά χαμένα (κατά τη γνώμη μου).
Άντε και καλά ταξίδια να'χουμε !
και για του λόγου το αληθές.... ΕΔΩ
Κάτι θα ξέρανε στην ΚΤΜ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
πολύ μεγάλη γκάφα της KTM να μη δώσει τα μηχανάκια για το ταξίδι... πολλά λεφτά χαμένα (κατά τη γνώμη μου).
Άντε και καλά ταξίδια να'χουμε !
Πάντως με ότι μηχανή και να έκαναν το ταξίδι μπορώ να πω ότι με άγγιξε.
Ειδικά όταν συνάντησαν τις οικογένειές τους μετά από τρεις και βάλε μήνες...![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Τα dvd εκτος απο το net απο που αλλου μπορω να τα προμηθευτω? Εννοειται με Ελληνικους υποτιτλους .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Με ελληνικούς υπότιτλους δεν πρόκειται να τα βρεις.
Δοκίμασε το play.com που πρότεινε ένας φίλος λίγο πιο πάνω, είναι φθηνό και αξιόπιστο.
Ίσως το βρεις στο No limits αλλα από τιμή....![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
E, περίμενα και εγώ να μου το στείλουν αλλά επειδή βαρέθηκα να περιμένω και μούλιασα από το σάλιο,έβαλα ένα φίλο από Αγγλία και το πήρε από το Play.com που το έχει σε έκπτωση 20,98 Ευρώ και δωρελαν αποστολ'η εντός Αγγλίας !
Θα μου το κατεβάσει λίγο πριν το Πάσχα.
Σιγα μην πάω στους κλέφτες στο No Lipis (Καμία Λύπηση δηλαδή) που πέρνουν ένα μπλουζάκι της πλάκας με ένα σιδερότυπο και το πουλάνε 40 Ευρώ !!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!
Η Σειρά πρέπει να είναι η ονείρωξη κάθε ταξιδιάρη έφηβου![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
και δωρελαν αποστολ'η εντός Αγγλίας !
To play.com κάνει δωρεάν αποστολή παντού!