Σελίδα 87 από 352 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297137187 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 5276

Θέμα: Κορωνοϊός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής.

Είμαστε όλοι μοτοσυκλετιστες. Φοράμε άπειρες ώρες το κράνος. Ειδικά το καλοκαίρι ειναι και ανυπόφορο. Χώρια στολες μπουφάν κλπ. Και νοιωθετε ότι απειλειται η ελευθερία σας από μια μάσκα?

Και μη μου πείτε ναι αλλα το κράνος σωζει και τα γνωστά χιλιοειπωμένα. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο ομως η μάσκα ειναι αυτή που με ταλαιπωρεί λιγότερο, βασικά καθόλου σε σχέση με το κράνος που είμαι αναγκασμένος πάλι από το νόμο να το φοράω ακόμα και σε 50αρι σκουτερ που δεν πάει βήμα. 350 ευρώ δεν ειναι το πρόστιμο για κράνος αν θυμάμαι καλά? Αβουλα στρατιωτάκια...

Βάλτε την την γ@μημένη και αφήστε τις διαφωνίες για την καφετέρια (όταν αυτες ανοιξουν με το καλό) για το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ο ιος.....

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος

Είμαστε όλοι μοτοσυκλετιστες. Φοράμε άπειρες ώρες το κράνος. Ειδικά το καλοκαίρι ειναι και ανυπόφορο. Χώρια στολες μπουφάν κλπ. Και νοιωθετε ότι απειλειται η ελευθερία σας από μια μάσκα?

Και μη μου πείτε ναι αλλα το κράνος σωζει και τα γνωστά χιλιοειπωμένα. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο ομως η μάσκα ειναι αυτή που με ταλαιπωρεί λιγότερο, βασικά καθόλου σε σχέση με το κράνος που είμαι αναγκασμένος πάλι από το νόμο να το φοράω ακόμα και σε 50αρι σκουτερ που δεν πάει βήμα. 350 ευρώ δεν ειναι το πρόστιμο για κράνος αν θυμάμαι καλά? Αβουλα στρατιωτάκια...

Βάλτε την την γ@μημένη και αφήστε τις διαφωνίες για την καφετέρια (όταν αυτες ανοιξουν με το καλό) για το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ο ιος.....
    Καλα ρε φιλε μας κανεις πλακα? Εδω χτες μας ειπανε οτι δε προβλεπεται να δουμε τη κοπελα μας αν μενει σε αλλο σπιτι... Η απαντηση ηταν να τη δουμε στο skype. Εχουμε ξεπερασει τη βορεια κορεα και βλεπω οποιον μιλαει απο δω και στο εξης να τον περιμενουν τα τρενα για το αουσβιτς. Απορω πραγματικα.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Δεν σου απάντησα για να παίξω με τις λέξεις. Πανδημία θες, πανδημία να πούμε.
    Είναι τόσο δύσκολο δηλαδή να δεχτούμε ότι επειδή έχουμε (με ευθύνη των διοικούντων προφανώς, δεκαετίες τώρα,αλλα δεν ειναι αυτο το point αυτης της κουβεντας) ΓΤΠ σύστημα υγείας, η μόνη λύση για να μην κρασάρει αυτό το ρημάδι που έχουμε, είναι αυτή η μαλακία που καλούμαστε να ξαναζήσουμε; τόσο δύσκολο;

Διαβάζω τον άλλο τον παντσοβίγια της φακής να γράφει εριστικά όλη την εβδομάδα, να μπαίνει κόσμος να του απαντάει και αυτός (και οι συν αυτώ) τη βιόλα του.
    Ε για σταθείτε λίγο με το μηδενισμο των πάντων!

Δηλαδή θα μας άρεσε καλύτερα να περασουμε όσα η Ιταλία την Ανοιξη για να μάθουμε επιτέλους να καταπίνουμε λίγο τον εγωισμό μας;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

Έχεις δει πολλούς στα νοσοκομεία να πεθαίνουν επειδή δε φορούσαν κράνος; Από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πεθαίνουν. Ούτε ένας θάνατος δεν έχει προκληθεί από έλλειψη κράνους. Δες τα στατιστικά.

Άσε που και αυτό συνομωσία είναι. Μας βάζουν να φοράμε κράνη για να μας ελέγχουν. Έχεις δει άνθρωπο να πέφτει με 20 χλμ/ώρα και να πεθαίνει επειδή έσπασε τον αυχένα του λόγω κράνους; Αν δεν το φορούσε, τώρα θα ήταν στα 4 παιδιά του και την έγκυο γυναίκα του. Όλα στημένα είναι, ο γκέιτς βρίσκεται παντού με τα μικροτσίπ του!

Σε φόρουμ μοτοσυκλέτας, εσύ βγαίνεις και κράζεις τη χρησιμότητα του κράνους ακόμα και στα "σκούτερ που δεν πάνε βήμα";;;;
    Λίγη σοβαρότητα ε;
    Το ανθρώπινο κρανίο σε εργαστηριακά πειράματα, βρέθηκε ότι μπορεί να σπάσει προσκρούωντας σε σταθερό εμπόδιο με την εξωφρενική ταχύτητα (ανθυμαμαι σωστα,γιατι πάνε χρόνια απο τοτε που το διάβασα) των 7χαω!!! Σε προτρέπω να το δοκιμάσεις αφού το θεωρείς άχρηστο.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Δεν σου απάντησα για να παίξω με τις λέξεις. Πανδημία θες, πανδημία να πούμε.
    Είναι τόσο δύσκολο δηλαδή να δεχτούμε ότι επειδή έχουμε (με ευθύνη των διοικούντων προφανώς, δεκαετίες τώρα,αλλα δεν ειναι αυτο το point αυτης της κουβεντας) ΓΤΠ σύστημα υγείας, η μόνη λύση για να μην κρασάρει αυτό το ρημάδι που έχουμε, είναι αυτή η μαλακία που καλούμαστε να ξαναζήσουμε; τόσο δύσκολο;

Διαβάζω τον άλλο τον παντσοβίγια της φακής να γράφει εριστικά όλη την εβδομάδα, να μπαίνει κόσμος να του απαντάει και αυτός (και οι συν αυτώ) τη βιόλα του.
    Ε για σταθείτε λίγο με το μηδενισμο των πάντων!

Δηλαδή θα μας άρεσε καλύτερα να περασουμε όσα η Ιταλία την Ανοιξη για να μάθουμε επιτέλους να καταπίνουμε λίγο τον εγωισμό μας;
    Να μας μιλησεις με επιχειρηματα αν η ιταλια ειχε πιο πολλους νεκρους περυσι με φετος σε τραγικο βαθμο οσο αυτο που εβλεπες στη τηλεοραση. Δεν ειχανε που να τους θαψουνε... Ψεμα της κακιας ωρας και μαλιστα οι ιδιοι οι ιταλοι επαναστατουνε πλεον και τους πλακωνουνε στο ξυλο. Μα τοσο ψεκασμενοι ειναι και μετα απο τετοια καταστροφη οπως λες δε τους πιστευουνε οι ιδιοι οι ιταλοι? Φιλε γαβρε ειδες αυτα που ηθελες να δουνε τα καναλια των 20 εκ. Ειναι απλες οι απαντησεις και αυτο ενοχλει το ξερω. Μη νομιζεις οτι δε περιμενα αυτες τις απαντησεις... Ορεξη ειχα αν δεν ειχα δε θα ερχομουνα σε αντιπαραθεση. Αλλα βλεπω και εσυ μια χαρα το πας για αντμιν...

[QUOTE=Jimmu;3073354]Θα δεχόμουν τον όρο πανδημία (όχι επιδημία) /QUOTE]

Πες τα με δικα σου λογια και ασε τα περι διαγραμματων γιατι τα εχεις λιγο μπερδεμενα με τους ορους...
    κουκουρουκουκου

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu

Φίλε μου κανένα θέμα δε θα υπήρχε αν όλα τελείωναν σε μια απλή σύσταση η έστω και επιβολή της χρήσης μάσκας.Εδώ μιλάμε για απαγόρευση κυκλοφορίας,για κλείσιμο επιχειρήσεων και για άλλα τόσα,εσύ για τη μάσκα λες να γίνεται όλο αυτό το νταβαντούρι?
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Αυτό με τις νεκροψιες το υπερατου πάλι τι είναι;; Στραγάλια είναι οι νεκροψιες για να γίνονται σε όσους πεθαίνουν στο νοσοκομείο;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faithless Προβολή μηνύματος
    Να μας μιλησεις με επιχειρηματα αν η ιταλια ειχε πιο πολλους νεκρους περυσι με φετος σε τραγικο βαθμο οσο αυτο που εβλεπες στη τηλεοραση. Δεν ειχανε που να τους θαψουνε... Ψεμα της κακιας ωρας και μαλιστα οι ιδιοι οι ιταλοι επαναστατουνε πλεον και τους πλακωνουνε στο ξυλο. Μα τοσο ψεκασμενοι ειναι και μετα απο τετοια καταστροφη οπως λες δε τους πιστευουνε οι ιδιοι οι ιταλοι? Φιλε γαβρε ειδες αυτα που ηθελες να δουνε τα καναλια των 20 εκ. Ειναι απλες οι απαντησεις και αυτο ενοχλει το ξερω. Μη νομιζεις οτι δε περιμενα αυτες τις απαντησεις... Ορεξη ειχα αν δεν ειχα δε θα ερχομουνα σε αντιπαραθεση. Αλλα βλεπω και εσυ μια χαρα το πας για αντμιν...
    Εγω την άνοιξη μίλαγα με Ιταλίδα φίλη μου με τρια παιδάκια στη Βενετία και μου επιβεβαίωνε το τραγικό της ιστορίας!
    Εσύ ο φωτεινός φάρος ανοησίας που δεν λες να νιώσεις λίγο και να ακούσεις τι σου λένε, μου λες ότι είναι ψέμματα κι πως τα είδα στην τιβι!
    Σου ζήτησα και εγω και άλλοι επανειλημμένα να σταματήσεις να θεωρείς εξ ορισμού ότι έχεις απέναντι σου κυρπαντελήδες. Προσωπικά έχω κόψει το χαζοκούτι πάνω απο 15 χρόνια.
    Αλλά έχω εσένα το γραφικό να με κατατάσσεις στα πρόβατα που ταΐζονται απο το ΣΚΑΙ...
    Προκαλεί εκνευρισμό το ύφος που επιλέγεις συνειδητά να γράφεις φίλε. Αυτό αν κατάφερνες να αλλάξεις ίσως και να είχε νόημα η περαιτέρω συνδιάλεξη μαζί σου.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει... δεν εχει κανενα απολυτως δικαιωμα ομως λογο
    των αποψεων του να προβαινει σε πραξεις που ειναι επικινδυνες για τη δημοσια υγεια..
    συνεπως εγω που (ειμαι και ευπαθης ομαδα) πιστευω τους ειδικους και οχι τους αμπελοφιλοσοφους
    των φορουμ, που αντι για ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ αποδειξεις παρουσιαζουν διαστρεβλωμενα τεκμηρια απο
    ερευνα τραγουδιστων και λαμογιοψευτοεπιστημονων που εχουν προσωπικο συμεφερον, και καταφευγουν
    σε προσωπικες επιθεσεις και προσβολες για να στηριξουν το αφηγημα τους, αμα δω κανεναν τετοιον εξω
    να μοιραζομαστε καποιον χωρο αλλα να μη τηρει τα μετρα, η πρωτη κινηση που κανω ειναι τηλεφωνο
    στην αστυνομια να πραξει τα δεοντα.. ουτε καν παρατηρηση η προειδοποιηση..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    Αυτό με τις νεκροψιες το υπερατου πάλι τι είναι;; Στραγάλια είναι οι νεκροψιες για να γίνονται σε όσους πεθαίνουν στο νοσοκομείο;;
    Το τι σημαινει νεκροψια και γιατι την ζητουν ,ιδεα δεν εχει ,αλλα του ακουγεται πολυ προχω και υποψιασμενο..
    κουκουρουκουκου

the Great Escape project Το avatar του/της Jimmu
    [QUOTE=Johny the Fox;3073361]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Jimmu Προβολή μηνύματος
    Θα δεχόμουν τον όρο πανδημία (όχι επιδημία) /QUOTE]

Πες τα με δικα σου λογια και ασε τα περι διαγραμματων γιατι τα εχεις λιγο μπερδεμενα με τους ορους...
    Αρχικά,βάζε τόνους.Μονοτονικό έχουμε κι όχι ατονικό...Μίλησα κάπου για διαγράμματα?Μπερδεμένα τα 'χω σίγουρα,όχι με τους όρους αλλά με τους ορούς που είναι κ του αντικειμένου σου...Ακόμη περιμένω μια απάντηση σχετικά με την ιατρική σου άποψη πάνω στα λεγόμενα του κυρίου Ιωαννίδη για το lock down στο βίντεο που παρέθεσα.Ήταν όμως 3ωρο και ή που σε κούρασε να το παρακολουθήσεις ή που βολεύει να κάνεις πως δεν κατάλαβες την ερώτηση..
    "To do is to be" - Nietzsche
    "To be is to do" - Kant
    "Do be do be do " - Scooby Doo

[QUOTE=Jimmu;3073370]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος

Αρχικά,βάζε τόνους.Μονοτονικό έχουμε κι όχι ατονικό...Μίλησα κάπου για διαγράμματα?Μπερδεμένα τα 'χω σίγουρα,όχι με τους όρους αλλά με τους ορούς που είναι κ του αντικειμένου σου...Ακόμη περιμένω μια απάντηση σχετικά με την ιατρική σου άποψη πάνω στα λεγόμενα του κυρίου Ιωαννίδη για το lock down στο βίντεο που παρέθεσα.Ήταν όμως 3ωρο και ή που σε κούρασε να το παρακολουθήσεις ή που βολεύει να κάνεις πως δεν κατάλαβες την ερώτηση..
    εδω ειμαι ,κανε την ερωτηση και θα σου απαντησω αμεσως.
    κουκουρουκουκου

Μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_2020-11-08-14-05-29-442_com.android.chrome.jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	45,7 KB 
ID:	422506Η ιταλια των απειρων νεκρων.. Της πανδημιας σοκ και των πτωματων που δεν ειχανε που να τους θαψουνε..Καποιοι θελουνε πολυ πετρα που ακομα αντι να κρυβονται ακομα μιλανε για εικονες μπεργκαμο.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF